https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post touch hd2, élet a nagy pofával

June 26th, 2010

Filed under: IT — AndrewBoy @ 10:21 pm

Hát eljött az idő és a kezemben fogom a touch HD2-t. Érdekesség, de itthon nem adja egyik szolgáltató sem, pedig adhatná és ugyanúgy adhatnák hozzá a szolgáltatást mint az iPhonehoz. A HD alapjában véve baszott jó telefon volt. Überalles. Gyors, nagy, szép, tökéletes, méretileg ugye iPhone, de a kijelzője nagyobb volt. Sebességben nem volt lassabb és a multitask is überspeeden ment. Voltak programokkal gondok mikor kijött, a kijelző felbontás támogatottsága nem volt a legjobb a programok között. Aztán eljött az idő és kijött a HD2. Kb egy éve.

Egyelőre csak annyit, hogy gigabrutál. A hozzá adott online tartalom tudja azt amit az iPhone, program hegyek érhetők el hozzá, ingyen, fizetősen, olcsón, drágán. Aztán persze, hogy még mit tud az ember 3rd party helyről telepíteni, na az már csak tényleg azon múlik, hogy a googlebe mit üt be az ember. Első nap alatt túl vagyunk egy kb 2 percet igénybe vevő teljes változó adat migráláson, egy myphone account nyitáson ami egy live azonosítóval már működik is és persze rögtön lehet szinkronizálni mindent, automatikusan, vagy manuálisan, ránk van bízva. Ja és ha nincs meg a telefon nem kell aggódni, automata szinkron esetén a telefon helyét megadja. Nyomon lehet követni, hogy merre járt a telefonunk:) Aranyos. Mindenünket felszinkronizálhatjuk, erre van jelenleg ingyen és bérmentve 200mb helyünk. Ez persze a 8gigás SD-re kevés, hiszen már az is majdnem tele van nekem.

Első fontos program a tomtom-igo-garminxt trió volt. Kb fele annyi idő alatt indul el mindegyik program, mint a HD-n. Vagyis szakít. Játékok sokasága érhető el, szinte fel sem lehet sorolni, hogy mennyi, én 20 játék telepítése után meguntam, úgysincs időm ezeket sem majd végigjátszani a következő 2 hónapban, de néha-néha 5-10 perc unatkozást könnyen kikerülhetünk velük. Origi warcraft2 is van, hát nagyon komoly:) Töménytelen G-force játék, de ez már a HDre is volt.

Aztán persze twitter és facebook alkalmazás és footprintes fényképelés és már rögtön nyomhatom fel a google mapsra, hogy hol készült az adott fénykép, persze egy teljes nyaralást is rögzíthetünk. Az 5mp-s duplaledvakus fényképező minősége nagyon szép, bár már a HD-n sem volt rossz, de ott nem volt vaku.

BIG_HTC_Touch_HD_2

Szóval egyszerűen nagyszerű. Lesz még folytatás, de egyelőre még fel kell fedezni mindent. A menü rendszer egyszerűen kezelhető. A 4,3 colos kapacitív multitouch kijelző pedig mindent tud amit tudnia kell.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)