https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post csalódás?

June 23rd, 2011

Filed under: IT,Napi fájdalom,Oldies — AndrewBoy @ 3:12 pm

Várva várt 14-5 év után megjelent a duke nukem 3d folytatása, forever címen. A sztorit sokan ismerik, 3d realms elkezdte fejleszteni, majd pár motor váltás után már az egész kócerájt eladták, aztán mindig csak jött a majd lesz valami, majd egyszer készen lesz történet. Több év várakozás után végre megérkezett. Duke a vagány csávó aki félkézzel gyilkolja a földönkívülieket most visszatér, hogy újra megmentse a földet. Annó a pörgős játékmenet és az egyszerű primitív shoot ‘em all feelinget követve egy retro játékra számítottam ami kb az expendables vs ’80 évek akció filmjei. Na itt egy kicsit, ha nyögvenyelősen is, de elindul a történet.

Pörgősnem nem mondanám a játékot, inkább próbál a duke karakterre építeni, apróbb hülyeségek, beszólások, vagányságok, de nincs pörgős játékmenet. Mindenhol lassan tudunk menni, nincsenek nagy terek, szinte cső az egész, már téren belül is egy kis korlátot nem lehet átugrani. A zenét hiába adta a megadeath, nem támasztja meg a játékot, mert nem pörgős. Egy doom annó az igazi metál zenével nagyon pörgősen ment, most ez innen hiányzik nekem.

Grafikára nem mondok semmit, mert erre nem lehet, rajzolt, mert persze a duke rajzolt volt annó is, de ezzel együtt tudunk élni.

Nem vártam összességében egetrengető hangulatot és grafikát, de nem sikerült picit sem felidézni a multat, nem jött olyan érzés elő, hogy hú de újra nyomnám a pályát, hogy most a disznókat más módszerrel őljem meg. Ez most nincs, végig lehet játszani, de nem köti le az embert. Nem egy bulletstorm, de nem is ez volt az elvárás, de akkor is na, kicsit csalódás volt:(

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)