https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post the eagle has landed…

July 6th, 2011

Filed under: IT,News,USA — AndrewBoy @ 10:14 pm

Matisz nagypapa csak annyit mondana, hogy e örö e bódottá. Mert keremszepen itt figyel a kezben a xoomocska. Wind eladva, kifizetve, mar tenyleg kellett valami, hogy tudjak normalisan netezni, mert a telefon erre -hiaba 4,3″- hosszutavon teljesen alkalmatlan. Es persze gigagyorsan merul is. Csomagbol ki, ket perces konfig es nezelodes, majd jott a 3.1 frissites. Igy mar minden muxik rajta jol. Termeszetesen a marketbol a programok letoltodtek azonnal. Teljesitmeny?

image

720p mkvt roccenes nelkul viszi, sajat mp4 formatumaval 1080p is megy extra cpu zabalas nelkul. Nincs akadozas, roccenes. A honeycomb azer mas mint egy gingerbread, ez tenyoeg tablara van kitalalva, sok progi itt is megy’ de van par ami mis kepernyon fut fekete nagy kerettel, vagy ocsmanyul van felnagyitva es megoli a szep kijelzot. Memoriara nincs panasz, parszaz mega mindig van szabadon ami szinte mindenre eleg kell hogy legyen. Video editor is van, ezzel a 720pben rogzitett dolgainkat tudjuk osszevagni.

A kamera, fenykepezo picit csalodas, picit homalynak tunik, de kb nem is erdekel, ez nem elsodleges funkcio. A gps viszont geci durva, szinte azonnal latja a muholdakat es szobaban ahol eddig semmilyen komoly cucc semmit nem latott, ez akkor is lat muholdakat. Ez teljesen pozitiv csalodas, a telokba kellene ilyen gps es akkor szerintem mindenki boldog lehet. Persze lehet hogy a nagy hatlap miatt a gps antenna 10x akkora mint egy telon, egyelore nem kivanom szetszedni, szoval erre nem tudom meg a valaszt egyhamar:-) Aztan persze gepelni sem kell, of course only in english because there is no support for the hungarian language. Speech recognition works fine but you have to break after a few words or recognition software cannot follow you anymore. Majd egyszer biztos lesz magyar nyelvre is, jopofa. Gyorsabb mint a mobilon ami van:-)

image

Egyelore videozas van ezerrel, kb mega/seccel jon a film igy nincs megakadas. Feltorom e? Fel bazdmeg:-) de most meg csak probalgatas van. Megnezuk mi nem megy, aztan majd fozunk ra valami jot:-)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)