https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post dallas

December 14th, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:00 am

Ne csak a rongyrázós helyekről beszélgessünk, legyen szó az egyszerű hamburgeres helyről is. Szeretem a hamburgert, sokféleképen elkészítve, nincsenek különleges igényeim, ne legyen benne bbq szósz és majonéz. Néha jól esik, mikor meglepetésekkel kényeztetik az embert, de egy hamburger esetén jó beleválogatni, hogy mi van benne. Egy talponállóban is megkérdezik az embert, minden mehet bele? Ez a jó! Itt azért minden ne menjen bele, mert végkép nem tudjuk megenni. Az étlapot megnézve már zavarban van az ember, nagyon sokféle kaja van a hamburgeren kívül, de ide másért szerintem nem igazán érdemes menni, talán még sültkrumpli és hagymakarika ami jöhet. A hamburgert alapvetően a hús méretének kiválasztásával kezdjük, ez 100 grammtól mehet kiló fölé. Utána a buci méretét kell kiválasztani, nagy vagy kicsi. Gyakorlatilag felesleges időt pocsékolni a bucival, mert minél nagyobb a hús annál kevesebb bucit fogunk elfogyasztani.

A fél kilós hús szerintem bőven vállalható, zamatos, jó fűszerezésű burgerről tudunk beszélni, persze nem egy argentin steak kerül két zsömle közé, hanem darált hús, de nincs is ezzel baj. A feltétek választéka szuper, de szerintem ami a konyhában elérhető az kérhető rá feltétként, arra kell figyelni, ha privát állítjuk össze a burgert, akkor krumplit, egyebet ne felejtsünk el rendelni hozzá, mert az csak az előre összeállított cuccokhoz jár automatikusan. Én kétszer rábasztam, mert a pincér rendelés felvételkor erre nem kérdezett rá külön. Öröm viszont, hogy az ízek kavalkádja nem okoz csalódást, minden olyan amilyennek elképzeli az ember a burger összeállítása közben. Ha valamit nem szeretünk, azt ne kérjük bele és már nem is lehet baj.

Az étterem a klasszikus amerikai útszéli megfáradt vándort csábító vendéglő hangulatát adja. Klasszikus diner , ha úgy tetszik. Van dr Pepper és poénosan van berendezve, gyerekeseknek, családosoknak. Bár hangos és a tvk is mennek egyfolytában, de nyüzsis és mozgalmas helyet kell elképzelni, ide nem szabad romantikusan megérkezni és csendesen a sarokban szerelmet vallani. A kiszolgálás sebességével voltak problémák, eléggé foglaltak a pincér lányok, sok az asztal, sok a rendelés, voltak felcserélések és tévesztések, ez azért az élményt lehúzza, mikor nem azt kapja az ember amit kér. Fejben ne próbáljon már megjegyezni 20 dolgot, ott a papír le kell írni és akkor nincs ilyen tévedés. Nyilván kibírható tévedés, de ha nem azt rendeltem amit kértem, akkor szerintem jogosan mondhatnám, hogy vissza az egészet. És minden asztalnál egy-egy kaja visszaküldés gondolom azért a tulaj szemét kinyitná, ebből is látszik, hogy mennyire elfogadják a vendégek az ilyen hibákat.

Szóval nekem tetszett a hely, az összeválogathatóság végett és a nagy választék mindenképpen jó. Nagy meglepetés nincs, ha nagy mázlink van azt kapjuk amit kérünk, relatív gyorsan. Kajáljunk meg és menjünk a dolgunkra, itt nem tudunk sokáig pihikézve beszélgetni és elmélkedni. De az árak is ezt tükrözik, teljesen vállalható éttermi szinten 1500-2000 forintért egy burger, ami mondjuk azt, hogy a talponálló verziónál sokkal jobb és burgernek tényleg nagyon jó.

Benzinkút is van a helyszínen, így a parkolás, kocsival érkezés nem probléma, általában mindig van hely. Ha gyors hambira vágyunk normálisan leülve, akkor jó a hely. De nem a hétvégi kiválasztott fő étterem, azért ez is csak egy gyorskajálda tud lenni a zsúfolt, hangos terével. Nem kedvenc, de nem is gyűlölt hely, a pincéri hibák miatt tudok rá egy elfogadható színvonalat kapunk a pénzünkért kb jobb mint a közepes értékelést adni a helynek.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)