https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post bolt-bolt-bolt

December 10th, 2012

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:09 pm

Mi történik akkor mikor valamire szüksége van az embernek? Elmegy a boltba és megveszi:) Jó esetben előtte körbenéz a neten, hogy milyen lehetőségek vannak, kiválasztja a termékeket és megnézi, hogy hol a legolcsóbbak és mérlegel, optimalizál és utána ellenőrzi, hogy van -e raktáron. A mai éles árversenyben és a kütyük naponta eső árai miatt és a bizonytalan fizetőképes kereslet miatt raktárkészletet a cégek nem tartanak, pénzbe kerül a helyiség is, az alkalmazott aki ott áll, a weben minden terméket fel lehet tölteni, elírással és meg lehet rendelni, 5-8 nap, esetleg két hét és élvezhetjük a készülékünket.

Mi van akkor, ha azonnal kell? Szinte botrányosan szűkülnek a lehetőségek, már nincs tényleg az, hogy bemegyek egy boltba és nagy választék van, vagy ez a bolt rohadt drága és max arra jó, hogy megnézem, hogy mit fogok igazából megrendelni majd máshol. Ezzel nem is lenne baj, csak a rendelős boltok közül sok tényleg lassú, mint az állat, megrendelem, hitegetnek és utána, ha törölni akarom a tranzakciót mert nem hiszek a dologban újra kezdhetem az optimalizálást és persze megint eltelik egy kis idő. Ha van lehetőség akkor olyan helyről kell venni ahol van raktáron, de ez sem mindig igaz, hiába írják a weben, hogy van készlet, hát néha kurvára nincs. Öröm, hogy van egy-két nagyobb bolt hálózat ami neten nézhető, utána boltban átvehető, vagy kihozzák, ha persze van raktáron. Ezeknek a cégeknek a forgalmuk miatt már megéri tartani boltot ahol azt várná az ember, hogy odamegyek, kifizetem és elhozom a kütyüt.

Akartunk párásítót venni, kitaláltuk melyik legyen és rögtön keresésre indultam, az extreme digital boltjában meg is találtam, raktáron is van, de másnap a közelebbi boltba átviszik. Megrendel, ma kapok e-mailt és sms-t is, hogy vegyem át 3 napon belül, címmel, nyitva tartási idővel és rendelés azonosítóval. Fasza, bedöcögök a boltba, elmondom mit szeretnék, kapom a számlát, kifizetem. Várok és várok. Kezdő eladó bénázik az előttem lévő két emberrel akik tabletet és könyv olvasókat vettek, megy a bénázás, tokot nem találja, képtelen a ragasztószalagot használni és ott szerencsétlenkedik. A két ember kiszolgálása 15 perc volt miután fizettem. Utánam még 2 embert szolgáltak ki, mire előhozták a kütyüt. Közben persze 3 ember állt ott és csinált kb semmit, de a számlámat már mindenki látta, hogy mit kértem. Gondolom a raktár másik sarkába senki nem szerett volna elmászni érte. Beszarás, de fizetést követő 20 perc után volt a kezemben a termék. Agyam eldobom bazdmeg. Ilyen a kibaszott világon nincs. Klasszikus magyar mentalitás, egy csinálja és 5 nézi. Miért nincs az, hogy, ha több eladó van akkor kérik el a számlát a következő emberektől és hozzák ki a termékeket szépen egyesével? Vagy kettesével? Számomra ez hihetetlen, de a kezdő pancser eladó miatt ott kellett állni 20 felesleges percet, fizetni azonnal, utána már le van szarva az ember?

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)