https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post sunny diner

January 17th, 2013

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 9:37 pm

És ha már a legutolsó értékelő poszt hamburgerezésről szólt, akkor folytassuk is ezzel a témakört. Sunny diner régen volt a westendben is, és ha jól rémlik akkor talán a Szentendrei úton, de ebben nem vagyok biztos. És talán nem is ez volt a neve? Régebben jó, de drága hely volt, így ritkán látogattuk, az elmúlt években viszont többször felkerestük a Hűvösvölgyi úti kajáldát ahol most már normálisabb árak mellett egy jót lehet kajálni. A normálisabb alatt azt értem, hogy nem Friday’s vagy más még drágább hamburgerekről beszélünk. A választék mondhatni Pazar, sok féle burgerből, húsból lehet választani és különböző tálak is vannak. Itt is van, ha meg bírod enni a legnagyobb mega tálunkat x időn belül akkor mi fizetjük. 10 db 20 dekás húsból készült hambi 9 ropiért. Talán megéri a kockázatot, és ha nem bírja megenni az ember, akkor a haverok besegítenek. Tényleg megéri, hogy 4-5 ember menjen el és tálakat egyen, mert akkor már 1000 HUF körül lesz egy burger ára, az pedig a mai világban nem tűnik annyira soknak.

Az étterem amerikai útszéli dinernek van elkészítve. A piros műbőr ülések és a fém asztalok tökéletesen áthozzák ezt a stílust, a rendszámok és nfl zászlók a falon rásegítenek, hogy minél inkább egy kinti étterembe képzelhessük magunkat. Régebben járt a motorosoknak 10% kedvezmény, mivel télvíz van, ezért nem tudtuk ezt érvényesíteni, viszont 10% jatt alapból fel van számolva majd a számla végösszegén, tehát ennyit még kalkuláljon bele az ember a fogyasztásába. És ha már fogyasztunk, akkor fogyasszunk bátran mindenből, shake, dr pepper, van itt minden ami szemnek és szájnak ingere. A csípős pokol kapuja c. burger finom volt, bár nekem ez is csak fűszeres volt és kifejezetten jól esett. A hús nincs szárazra sütve, zsíros marad a burger mindegyik verzióban és nagyon jól van alapból fűszerezve a történet. A nagy választékban azért külön feltétek és extrák is rendelhetők, persze nem egy dallas, hogy teljes customize legyen az ember kezébe adva, de lehetőség van szépen összeállítani amit szeretnénk. Mivel árban a dallas környékén van ezért azzal tudnám összehasonlítani.

Íz világra mindenképpen a sunny dinert hoznám ki nyerőnek. Választék talán pedig már nem számít annyira, csak, ha nagyon elvakult az ember és tényleg a mérettel, mennyiségekkel akar igazán játszadozni. Ami egyedül hátulütő, hogy ez egy kisebb hely és csak egy pincér szokott lenni, így egy kicsit lassú a kiszolgálás, viszont a konyha sokkal gyorsabb, életérzésre ez szerintem jobban hozza „amerikát”, mint a dallas, de ezt majd eldönti mindenki. Ez a hely nekem egy vastag ajánlott, mert tényleg jó a hambi és a brownie és a káposztasali és a hagymakarika is. Megközelíthetőség szempontjából a Hűvösvölgyi út nem a legjobb, viszont dögivel van parkoló a szomszédos bevásárló központ miatt, max 50 métert kell gyalogolni, ha nagyon nincs hely.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)