https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post hobbit #2

January 12th, 2014

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 11:32 pm

hobbit 2Az első rész végén feltettem magamnak a nagy kérdést, hogy oké, ez egy kurva jó 3 óra volt, nagyon pazar látvánnyal és a high fr is rohadtul bejött, de mi a faszról fog szólni a következő 6 óra? Erre már félig választ is sikerült kapni, a következő 3 óra gyakorlatilag semmiről nem szólt. Igazából nem értem, hogy miért nem lehetett a befejezést 3 órában megcsinálni és szépen 2 részben így befejezni a könyvet.

Egyszerűen ez katasztrófa volt. A hobbit első 3 órája a könyv felén túlment. A kb 40%-t kellett még feldolgozni 2x 3 órában, mikor az első 60%-t lehetett megcsinálni jól 3 órában. Akárhogy számolok 3 szor sűrűbb az első 3 óra, mint a következő 3 és várhatóan az utolsó 3 óra. A film tele van üresjáratokkal, nagy távoli képek, szépen suhanó sárkányok, madarak, pókok, erdők, pihenések, felesleges beszélgetések, surranások szövegek nélkül. Egyszóval sok az amikor kurvára nem történik semmi.

Ez a három óra elbaszott három óra volt. Felesleges. Hiába néztem meg újra, ugyanaz a véleményem, jó a látvány szép, nagyon faszán össze van ez is rakva. De kínzás az egész, annyira nyögvenyelősen és lassan megy a történet. Az előzőre szerintem 9 pontot tudtam volna adni, erre most tényleg nem tudom mit mondjak, a történetet nem ők találták ki, felesleges volt a 3×3 óra, de így ezt megnézve, hát a sárkány barátunk története sokat nem ér, 5-6 pont körül tudnék rá gondolni, hiába tudom én azt, hogy 10 pont az egész, de mint film, ez így nézhetetlen…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)