https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post utolsó barkácsolás

September 21st, 2014

Filed under: AndrewBoy Jr,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 7:16 pm

A szép időt kihasználva ma is barkácsolással telt a délután. Mellék projektként a teraszra készült egy kisajtó megelőzve a gyermek szabad távozását a szabadba és mozgásterét csak a teraszra korlátozni. Ma reggel reggeli után a kis fickó úgy döntött, hogy húgával együtt távoznak a természetbe, természetesen előzetes bejelentés nélkül. Andriskával nem is lenne baj, ha menne, de Szancsika még lépcsőzni nem tud, így a komolyabb ajtó felszerelése mellett döntöttem. Faanyag még volt bőven, zsanért és riglit kellett találni, hogy a mű elkészüljön, úgy néz ki, hogy a korábban vételezett ezres nagyságrendű csavarkészlet viszont fogyóban van, gyakorlatilag az utolsó csavarokat hajtottuk be mikor elkészült a mű, pont időben, mert már szakad az eső.

IMAG5988

A tulipános motívum maradt még a szaletli készítéséből és így passzol a korláthoz, a maradék deszkákba én dekopírral nem fogok már bohóckodni, jó ez így, várhatóan 4-5 év múlva úgyis leszerelésre kerül az ajtó, ha addig kibírja az időjárás viszontagságait. Festés a héten, a korlátot is be kell fejezni, mert hónapok óta úgy áll. A héten mindenképpen lazúrt kell vegyek, végre meg van a pontos kód és a márka is, már csak meg kellene rendelni.

A házikó is 95%-ban elkészült, még egy hátsó háromszög egységet és belső farostlemez burkolatot kell feltegyek és lefesteni az egészet, kb a nyolcadát már sikerült lefesteni, de itt is festékhiányba ütköztem, így még várat magára, bár a feljáró fölé az elő tetőt fel kell rakjam még a héten, mert nem jó, hogy folyamatosan ázik. A fentiektől függetlenül a gyerekek már birtokba vették az építményt és szabadon lehet csúszdázni, kalózkapitánykodni, és mindenféle a kertben fellelhető kacatokat felhalmozni kincs eldugás címszóval.

IMAG5998

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)