https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post neked bizony nincs tisztelet!

October 22nd, 2014

Filed under: IT,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:40 pm

Internetadó? 150 ft / gigabyte? Inkább nem számolok, de szerintem rajtam tönkremenne a té és a digi is. 20 mrd bevétel? Bixből számolj köcsög és látod, hogy ez már 200 mrd. Az nembaj, hogy az össz bevétele a telekom szolgáltatóknak nincs ennyi, de azért csengessék be. Persze nem hárítják tovább majd ránk, hiszen nekik az érdekük, hogy veszteséggel üzemeljenek, mert mi a faszért is dobtak ki most az ablakon több mrd-t azért, hogy frekvenciákat vegyenek. Magyarország! Én így szeretlek!

internetado-4--dyn--fullwidth-tablet

Verzió nulla, Viktor és csapata tényleg akar valami bevételt, hiszen kurva drágán épülnek a stadionok és 2000 ft-s jegyárból sosem jön vissza. Ha telt ház lenne mindig, minden meccsen, akkor is kb 70-100 év a megtérülése egy most épült stadionnak. De még ennyi pénzért sem mennek ki az emberek. Elgondolkodtató. Kell a pénz, elkúrták, de nem olyan Ferisen böszmén, hanem nagyon elszámolva kurták el.

Verzió egy, megy a hepajkodás az usával, az euval, az áfacsalással, meg mindenféle figyfenével foglalkozik a mocskos ellenzéki sajtó és félő, hogy sokat akar tudni a nép. Foglalkozzon mással. Az internetet kb. 3 millió előfizető érinti ma itthon. Ebből biztosan van olyan aki érti is miről szól a gigabyte és legalább azzal lesz tele a sajtó. Gyorsan kitaláltak valamit, azonban nagyobbat szólt, mint kellett volna és már mondják, hogy beszéljünk róla, átgondoljuk, lesz ez még máshogy. Oké, ezzel jól lehet időt húzni, míg addig a külföldi témákra a magyar nem figyel oda.

Verzió kettő, korábban blog regisztrációval, Sztálinista cenzúrával és kommentelői felelősségre vonással fenyegették a népet. Nyilván ezzel is túllőttek a célon ezért visszavették, viszont rájöttek, hogy a nép szereti a nyugati ópiumot és szereti fogyasztani a külföldi médiát, filmek, sorozatok, youtube, facebook, mp3 és minden olyat ami nem kis hazánkban készült. Ha valami ilyesmit akarsz nézni, keresni akkor bizony köcsög fizess. Mert az internetszolgáltató úgyis odabassza a korlátot és keményen odafogja verni rád a 150 ft gigabyteonként, és ha tömörített file-t töltesz akkor adót csalsz a kurva anyád! Szóval havi pár gigabájttal érd be, addig is hallgasd a Kossuth rádiót és nézheted a kedves vezért az M1-n élőben, amit akár előfizetés nélkül is foghatsz az államilag támogatott dvb-t beltéri egységeddel, nehogy lemaradj a szlogenekről, rezsicsökkentés, jobban teljesítünk és tisztelet a magyaroknak.

Előttem a kép, ahogy a NAV ferihegyen Liszt Ferenc reptéren túrja a csomagokat, hogy az ebayen kínából 5 dollárért rendelt wifi detektorokat lefoglalja és a címzetteket bilincsbe verve vigye el, mert adómegkerülés céljából nemzetbiztonságot fenyegető eszközöket vásároltak. Fekete ruhás emberek próbálnak a határnál a földek mellett az árokban üvegszálat és UTP-t bevezetni, hogy drága szomszédainknál 30 EURért előfizetett korlátlan internetet osszák szét a környező falvakban. Turisták kóborolnak a határoknál, hogy némi wifire leljenek, aztán a NAV lecsap rájuk, mint adócsalókra, pedig a 10 éves Petike csak a transformerst akarta nézni a youtubeon miközben szendvicsét majszolgatta a patak partján szüleivel.

Az biztos, hogy olcsóbb lesz kurvázni, mint hd pornót tölteni….

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)