https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post fury

October 23rd, 2014

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 10:19 pm

Háborús filmeknél talán a történet annyira nem vonzó, hacsaknem valami giga hadicseles eseményt kapunk az arcunkba, de most is csak az önfeláldozásról és a hősiességről kaptunk képet az amerikai harckocsizó alakulatok történeteiből. Ezzel nincs is baj, hiszen alapvetően a színészeknek kell mindenféle munka, ilyen is és ha jó szereplőgárdát sikerült összekovácsolni, akkor abból egy élvezetes mozit lehet kihozni. A mostani filmeket a korábbi filmekkel azért nehéz összevetni, mert gyakorlatilag a CGI segítségével olyat és úgy mutatnak, ahogy eddig azt még talán nem láthattuk.

image

Szóval a látvány az tényleg über, tíz pont. Nem kérdés, de tényleg. A hangulat és a zenei aláfestés is remekül sikerült, így arra is tudnék adni 10 pontot. A színészi gárdában Pitt nagyon jó volt, LaBeouf most tényleg remekelt, talán az ilyen jellegű filmek jobban is illenek hozzá, mint egyéb transformers faszságok, hozta a Lawlessből a színészi tehetségét. Lermannak ez a film lehet egy komoly ugródeszka, hogy értelmes szerepeket kapjon később, jó volt, jó volt, de még nem volt annyira meggyőző. Pena alakítása nekem tetszett, fejlődött a az End of Watch óta, más jelleggel, de szintén dráma szakon a Martianban is fog szerepelni (Giga yes!). Brenthal nem volt annyira a középpontban, mint a többiek, neki is egy jó lehetőség, hogy később tudjon még bizonyítani. A többi szereplő annyira nem volt érdekes, hogy beleszóljon ebbe a jó teljesítménybe amit gyakorlatilag szintén 10 pontra lehet értékelni. Ez így eddig talán az új Sin City leírása is lehetne a CGI és színészi teljesítménnyel kapcsolatban, de arról majd később…

A probléma a történettel van, itt nincs semmi új, harcolnak, barátok régóta, jön egy új beálló, aztán a végén feláldozás és az új beálló túléli. Nagyjából végig ki lehet számítani, hogy mi fog történni. Olykor humorosan, de néha a kőkemény valósággal adták a pofánkba a vért. Összességében a forgatókönyv miatt nekem ez nincs 10 pont. Maradjunk a 9 pontnál.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)