https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post the equalizer – OMG

December 27th, 2014

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 10:15 pm

Denzel Washington neve általában azt jelenti, hogy kapunk valami félig lelkis, félig akciós filmet. No ez idáig nagyjából így volt, de kezdünk átmenni Steven Seagal stílusba. És most nem az Úszó erődig lezajlott eseményekre gondolok, hanem az az utáni félig lelkizős és a másik felében egyszemélyes elpusztíthatatlan mindenhez értek és mindenkit kinyírok nagymester vagyok. Az utolsó A good man (Igazság védője) c. fantasztikus csak “VHS”-n (és az elmúlt tíz év filmjei is csak így jelentek meg) megjelenő pocakos mindenkit kinyíró lelkizős mester szerepe átragadt Denzel barátunkra is, természetesen némi aktuálpolitikával.

eq

Adva vagyon egy ex CIA-s szupertitkosgigaügynök aki visszavonult és annyira új lapot kezdett, hogy már gyanús, hogy mennyire tiszta az emberünk. Neki sajnos meghalt a felesége és egyéb rokonság híján egyedül éli dolgos és tisztességes melós hétköznapjait, kezdi megérteni az életet, elolvassa azokat a klasszikus kötelező könyveket amiket a felesége szeretett még volna elolvasni, illetve természetesen segíti a gyengéket és mindenre van valami frappáns odaillő bölcselkedő jólmegmondása. Az idegenekkel eddig nem foglalkozott, nem akart mások problémáiba beavatkozni, de eljött ez az idő is.

Kedvenc nonstop lokáljában nap mint nap minden éjjel találkozik egy kurvával, aki egy import orosz lány szexuális szolgáltatások adására képezve. Természetesen a lányt az egyik kuncsaft jól megveri és másnap a lokálban a rituális tea fogyasztás közben mikor a lány nem jelenik meg, megfogalmazódik a gondolat. Segíteni kell a lánynak. Először a striciket keresi fel, némi kp-t ajánlva, hogy engedjék el a csajt, természetesen ebből az üzletből nem lesz semmi és itt csodálhatjuk meg múltjának kiemelkedő harci tudását mikor is egyedül 5 felfegyverkezett orosz maffiózó ellen sikeres bevetést eszközöl. Kinyír mindenkit. És itt nem áll meg a sor, a stricik egy nagyobb szervezet részeiként a keleti parti drog terítésért is feleltek, így a helyi irányítóközpont lefejezését a cégtulajdonosok nem nézik jó szemmel és egy szintén vérprofi volt specnazos elvtársat küldenek az ügy felgöngyölítésére.

Szegény Denzel persze nem szarik be és professzionális ügynöki megoldásokkal próbálja gyilkosait csapdába csalni, hogy aztán ő húzza meg a ravaszt, hatalmas csavar a történetben, hogy pártfogoltjaival zsarolják meg és persze a prioritás az, hogy az ártatlanokat ki kell szabadítani és utána öljük meg a galád orosz maffiózókat és specnazos elvtársainkat. A végső helyszín, a nagy összecsapás az a homedepot féle üzlet ahol dolgozott és ez megannyi praktikus gyilkossági lehetőséget rejt magában. A gépkarabéllyal felfegyverzett csúnyabácsikat szögbelövővel, kalapáccsal, mikróval (csakhogy tiszteletünket tegyük Steven Seagal előtt, lekúrt bizti mellett megrakják a mikrót és mikor felnyomják akkor berobban? ez még az Úszó erődben is benne volt, csak a mai mikrók már rohadtul nem mechanikus kapcsolóval rendelkeznek és gombot is kell nyomni rajtuk az indításhoz).

Lényeg, hogy a kedves egyszerű nép gyermekei szabadon távozhatnak, a főgecit egy szögbelövővel meglyukasztják, aztán irány Moszkva, mert saját pénzből erre is fussa és ott a főfőgengsztert megbasszuk árammal a saját fürdőszobájában. Parádés befejezés, és a nap bölcsessége is elhangzik a film végén a kurva felé: Az lehetsz amit csak elképzelsz. Ó bazdmeg Denzel, ezt miért kell erőltetni? Null komma null, facepalm. Imdb-n pedig 7 pont fölött. OMG. Na írjátok kommentben, hogy miért tetszett a film, ha igen?

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)