https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post ninebot max G30

July 30th, 2020

Filed under: AndrewBoy Jr,Kirándulás,News — AndrewBoy @ 2:35 pm

Fiam kapott szülinapjára egy xiaomi m365 pro-t és legnagyobb megelégedésére nap mint nap hajtja, ezzel jár már suliba, gyűlnek a kilométerek, radírozódnak a gumik (ugye én cserélem, tehát az én idegeim is őrlődnek), egy szó mint száz, élvezi. Már bennem volt mikor a rollert vettük neki, hogy majd nekem is kell, de nekem egy nagyobb darab kellene. Alatta még a tuninggal is vígan elmegy 45 km-t a roller, felnőtt alatt 20-25, esetleg 30km a max amit tud a verda, így hogy pariban legyek nekem egy komolyabb darabb kellene. Márkában maradtunk a xiaominál, vagyis ninebot amit a xiaomi korábban már felvásárolt. A megoldások hasonlóak és így a választás a max G30-ra esett. Itt 65 km hatótávot ígérnek felnőtt alá, na ez a gyakorlatban konkrétan 40km amit alattam elment, így bőven pariban vagyok a sráccal, tudunk menni bárhová. Itt viszont nincs hackelés, vagy van, de iszonyat bonyolult, így nem is próbálkoztam vele, egy serial szám átírással elméletileg fel lehet tornászni 30km/h-ra a végét ami frissen töltött akkuval még pár percig megy is, de utána szépen csorgunk vissza 25km/h-ig és az utolsó ötödben már a 20km/h-nak is örülni kell tudni.

Az első utunk a városligetbe vezetett és azt kell mondjam pazar a verda. Nagy darab, magasabb a kormány, nagyobbak a kerekek, ballonosabbak. Sokkal kényelmesebb, kevésbé pattogós az egész roller, robosztusságot, magabiztosságot sugall a gépezet. Vezetni tényleg könnyű és a fék az bámulatos, elől egy ordenáré nagy dobfék van, nagyon jól adagolható, bár a legvége kicsit mintha elnyúlna, de nem csúszik meg, mondjuk súly is van rajta, ha én állok rá, szóval jó a fék, nekem tetszik, tempomat is hibátlanul megy. Hátsókerék hajtás, kipörgés, megpörgés nincs, mivel a hátsó kerék elektromos fékezéssel megy így valami ABS féleség talán van rajta, optimális időben nem fog kelleni, de lehet egy picit nedvesebb és hidegebb időben jól jöhet, hogy ne faroljon ki a hátulja. Azért ezek a 10 colos gumik nagyon jók, teljesen más a mintázat és anyagra is komolyabbnak tűnik. Talán azért mert nincs belső. Igen, itt belső nincs, csak egy külső van és abban is defekt esetén önjavító turha van a kerékben. Ez egy jó hír, remélem sosem kell megtudnom, hogy milyen mikor defektem van de befoltozza magát. A gond ugyanis az, hogy ha nincs nyomás a kerékben akkor deformálódik és rosszul kopik, mivel ezeknek nincs olyan komoly fémszálazása mint egy autós radiál guminak így semmilyen tartásuk nincs, magyarul rögtön rosszul fog kopni és már pár km is elég, hogy legyaluljuk a még jó mintát. Autónál csak száz km-k alatt jön elő és több ezer km kell a helytelen kopáshoz.

Szóval boldog vagyok és hatalmas öröm. Már látom, hogy asszony és a leányka is szeretne majd egyet, de még nincs meg a témában a magabiztosság. Egyelőre Andris viszi Szancsikát a saját vagy az én rolleremmel a kertben ide-oda. Na de majd most lent Balatonon pár hétig nagyon jó lesz, várós nagyon:)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)