https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post büntetni? minek?… ostoba…

May 27th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 8:23 pm

Indexen van egy kis cikk a “paraszt” autósokról. Ugye a nagy kérdés mindig is a parkolás volt. Alig van parkolóhely és drága. Sőt, egyre drágább és a pénzünkből ferrarit vesznek, a duma pedig a pénz visszaforgatása. De mire? Új parkoló órára? Milliárdokat kaszálnak és visszaforgatni aprópénzt kell, mert az út már adott és nem hiszem, hogy ebből a pénzből fognak nekünk mélygarázst építeni valahova, ahol a parkolási díj mondjuk csak 100 Ft / óra, vagy esetleg ingyenes PR parkolót a nagyobb városszéli tömegközlekedési csomópontokhoz.

Ezt az oldalt megértem. Én is gyűlölöm a parkolódíj megfizetést, meg a lejárat után 2 perccel már megbüntetnek dolgot. De annyi mindig volt bennem, hogy szabályosan parkoljak. Nem állok meg zebrán, mozgássérült helyen, sőt még a taxis várakozóhelyeket sem használom. A trükk az lehet, hogy a szabálytalanul parkoló autókat a parkolóőr nem bünteti meg, hiszen nem a kijelölt parkolóhelyen várakozik, így nem fogyasztja a forrást. Viszont nincs egy rendőr a környéken aki ezeket megbüntetné? Igen, kerékbilincs és egyéb nyalánkságok. A kreszben nem véletlen a zebra előtt és saroktól 5 méteres titalom. Nagyon szar mikor a gyalogos fejét sem látni az ilyen nagyobb gépektől és már csak annyit látni, hogy egy láb kimozdul a nagy dög mögül. De nem csak a gyalogosok vannak emiatt bajban. Sarokra feláll a kisbusszal a paraszt a hungárián a járdára, a kis utcából meg rohadtul nem látom, hogy mikor jön autó vagy sem. Centizgetve kell előre menni, nehogy valaki 70-nel elkaszálja a kocsi oldalát.

De most is csak hergelem magam, mert mást nem tudok tenni ilyenkor, pedig szívesen rágyújtanám a kocsiját az ilyenekre…no meg a körúton vészvillogóval megállok és berohanok a kisboltba kategóriákra…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)