https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post 566 @1215

December 18th, 2000

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 8:59 pm

Az intelnek es mindenkinek hala, sikerult az evszazad processzorat megszereznem, o egy 566os celeron 2 melynek 1,7vcore kell. Mar az is feltunt hogy leggel kepes bootolni 1ghz felett, sot, akar stabilan is kepes volt futni. Atilllla vegre elkeszult uj hutorendszerevel amelynek szigetelese mar ismert, roofmate sok sziloplasztal. Az uj blokk is elkeszult, melyet Atilllla a tovabbi oldalakon reszletez. Ami igazan fontos hogy vegre sikerult elerni a misztikus -30C fokos folyadek szintet, mikozben az 500L/oras pumpa meg futotte bentrol a tartalyt. Ezek mellett egy asus slot1 fcpga atalakito allt rendelkezesemre, melyel akar 2,2voltot is kicsikarhatunk a procibol boven. Uj ram is erkezett, egy 128megas 7nanos ram melynek mint latjuk a gyakorlati vege 143mhz. Szerintem a kepek onmagukert beszelnek, en mar csak hatradolok es mosolygok.

A lenti képre kattintva a teljes galéria előjön, ahol a képeket megnézhetitek:


Azért nem is rossz;-)

post 566@1215

December 18th, 2000

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 1:32 am

Az intelnek es mindenkinek hala, sikerult az evszazad processzorat megszereznem, o egy 566os celeron 2 melynek 1,7vcore kell. Mar az is feltunt hogy leggel kepes bootolni 1ghz felett, sot, akar stabilan is kepes volt futni. Atilllla vegre elkeszult uj hutorendszerevel amelynek szigetelese mar ismert, roofmate sok sziloplasztal. Az uj blokk is elkeszult, melyet Atilllla a tovabbi oldalakon reszletez. Ami igazan fontos hogy vegre sikerult elerni a misztikus -30C fokos folyadek szintet, mikozben az 500L/oras pumpa meg futotte bentrol a tartalyt. Ezek mellett egy asus slot1 fcpga atalakito allt rendelkezesemre, melyel akar 2,2voltot is kicsikarhatunk a procibol boven. Uj ram is erkezett, egy 128megas 7nanos ram melynek mint latjuk a gyakorlati vege 143mhz. Szerintem a kepek onmagukert beszelnek, en mar csak hatradolok es mosolygok. Tehat a kepek: (rakkantitva teljes nagysagban megjelennek) AndrewBoy

Hideg, hideg hideg hideg:-) Overclocked?:o)
143as frontbus!
-30C fokos a folyadek.

Egyik nap éppen azon filózgattam, hogy kéne valami izmosabb gépezet a lehel hűtőnél , mert ugye az mégiscsak egy elég öregecske konstrukció (1966), mikor a megoldás valósággal az ölembe pottyant, hiszen a házunkbol kifelé menet észrevettem, hogy ki van írva az egyik közös tárolóhelyiségre, hogy egy hűtőgép elvihető onnan ami jó állapotú működőképes. Nosza rohantam vissza, hogy megkeressem a tárolóhelység kulcsát amit kb 10 éve nem használtam, és mikor kinyitottam egy 2* os orosz csoda virított bent. Kissé penészes volt belülről, de sebaj gondoltam és a lehelen szerzett tapasztalataimat felhasználva kb 1 óra múlva már szét is volt szerelve az orosz csoda a motorja és a radiátora a garázsban , a kasznija pedig a közeli méhtelepen figyelt, ahol szép summát kaptam érte (275 Ft). Beüzemeltem a motort és lám tökéletesen működött halkan egyre halkabban zümmög mikor eléri az üzemi hőmérsékletet már alig lehet hallani… szóval nagyon megörültem neki. A következő nagy feladat az átalakítás volt. A mélyhűtő részét át kellet úgy alakítani, hogy egy víztartályt tudjak vele hűteni ami kb maximum 10 literesnek kell, hogy legyen. Összetekertem ahogy csak tudtam , de eléggé féltem , nehogy kilukadjon és elszálljon a gáz mert elég macerás újratölteni befoltozni satöbbi. Sikerült úgy feltekerni, hogy pont belefért egy 10 literes marmonkannába aminek le kellett vágni a tetejét. Ezután nem volt más dolgom mint körbeszigetelni ezzel a kék színű hungarocellszerű roofmate-tel. A gond az volt, hogy a csövek amik a gázt szállítják tul hosszúak voltak , de mivel levágni nem lehetett ezért kígyó alakban meghajlítottam , hogy kisebb helyen elférjenek.. A legtöbb meló a melegleadó radiátorral volt. A hűtő kábé 150 literes lehetett el lehet képzelni mekkora volt eredetiben, na ezt is össze kellett valahogy zsugorítani… Elhatároztam, hogy a csöveket összekőtő felületnövelő drótokat leszedem róla, ez két órát vett el az életemből. Végül sikerült összenyomnom a kivánt méretre. Az egészet rárögzitettem egy rétegelt lemezre és oálá kész. Bele a szivattyut és már zümmöghet is. Atilllla

A képeken látszik , hogy vastagon van a jég a blokkon alig par per alatt. De még ha rátettem egy elég nagy hűtőbordát pár perc múlva még az is úgy lehűlt, hogy beborította a jég.
A következőkben egy normális termosztátot tervezek rá, mert ami gyárilag benne volt az 15 fokos hiszterézissel dolgozott. Beüzemeltem a motort és lám tökéletesen működött halkan egyre halkabban zümmög.. O az egesz lenyege a kompresszor, csendes joszag.

post freedomain

December 13th, 2000

Filed under: IT — AndrewBoy @ 8:24 pm

Mostanra keszult el a cool.andrewboy.net. Jo ez a free domain, mar nincs baner sem. Az andrewboy.com is hamarosan keszuloben lesz.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)