https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post kint, kint, kint a kertben

June 30th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:17 am

 Tegnap túlestünk este a fűnyíráson, fater is segített, a régi gépet tologatta, kisebb, nagyobb sikerrel, de inkább kisebb volt a siker. Nem a teljesítménnyel volt a baj, csak a nagyon nedves füvet egyszerű nyíróval szar vágni. Gondolkozott már valaki tuning fűnyíróban? Nézzünk pár verziót :D

Itt már csak egy kérdés merül fel, tegyük fel, hogy 4 LE helyett 8-10 LE lett a fűnyíró? És akkor? Fulladni a méteres nádban sem fog, ez biztos. És a hang? Kéne valami rendes röfögő lefújó szelep, de amúgy zsír:)

post Re: Sütés, főzés stb

June 28th, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Party,Vicces — AndrewBoy @ 3:51 pm

Már csütörtökön elindult a szervezése annak a garden partynak amit Grabowski szombatra hírdetett meg. BBQ címen. Az e-mail váltásokban a jelentkezők közös akaratának megfelelően a gyülekezést és az étkezés megkezdését 3 órára írták ki. Az idő jól nézett ki, esőnek nyoma sem volt, így motorral vágtunk neki egy egyszerű szombat délutánnak. Saimonsaisznél még pár mondat trécselés és már dübörögtek a vasak Grabowski felé.

Unalmas szombat délután, mérsékelt forgalommal. Saimonsais már szokja a motort, tudja tartani a lépést, nagy vason ül, nem is olyan nehéz dolog ez. A terv egyszerű volt, ki az m0-ra és onnan bekerekezünk Grabowski lakba, persze előtte a lidlben veszünk ezt azt, ne legyünk annyira pofátlanok. Móka és kacagás volt a motorozás. Felértem az m0-ra és mentem 70-80 körül, néztem a tükröt, hogy hol a francban lehet Saimon barátunk. Elmentem az 51-s leágazásig, majd ott vártam 10 percet. Csak nem csapták el, telefon elő, felhívom. Lerobbant. Nincs szikra, nincs köszörülés. Várjon meg, visszamegyek. Visszaérek, sehol senki. Megyek két lejárattal tovább a mekiig, megint felhívom. Hát ő halászteleknél van és ott vár, mert sikerült a mocit beindítani. Még egy vissza-oda kör, aztán meeting egy felhajtó lepke csücskében és trécselés. Patentul röfög a gép, induljunk el, aztán majd meglátjuk.

Fél 4 után begurultunk Grabowski birodalmába, persze lidl kimaradt, mert motort leállítani nem mertük. Megcsodáltuk az új kertet és az új sütőt. A konyhában nagy volt a sürgés forgás, főkönyvelő úr és Grabowski gyártották a saslikokat. Kitaláltuk, hogy csináljuk meg mi a tüzet, pár darab fa van a sütő alatt, azokat lehet használni. Kb fél órája lobogott a tűz, a kaja még sehol, a tűz már kihalóban van, fából elég kevés van. Grabowskit negyedjére kérdezzük, hogy van -e faszén. Mire végre elárulta, hogy ja igen, az van. Közben Atilllla is befutott aki az afterparty után alig aludt valamit és valjuk be, nem nézett ki túl frissnek.

A sütés a szokásos stílusban zajlott, fél óra után előkerült a kontakt grill, mert az egyik része a husoknak szarrá égett, a másik oldala nyers maradt. Lájtos party volt, a vendékeg kezdek szétszéledni, pár kör a mocival, aztán úgy leült a buli. Persze jöttek a szokásos stand up poénkodások, sérült, vietnámi és egyéb nyalánkságok. És persze bazdmeg, Atilllla te állat, hot-dog sütő, csak úgy, “carradine-módszerféleségként”. Már-már a vegyületek és az e-bay rejtelmeiben vesztünk el, mikor megismerkedtünk a tecsőn fellelhető igazi zenei moslékkal. Nem részletezem, nekem konkrétan fájt.

Aki megnézi, megérdemli. Szóba került a nagy Grabowski & Kinga féle lagzi is. Előre is gratulálunk nekik! Atilllla alkohol gőzbe mártotta világ-ultra-liberális-szexualitását, aztán már ballagott is mindenki hazafelé. Kétszóval jó party volt, bővebben mondva mérsékelt magasröptű igényes szórakozást biztosított szombat estére! Köszönjük!

post ó..b…meg…

June 26th, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 7:01 am

Úgy éreztem motoroznom kell. Szar az idő folyamatosan egész héten, de már elegem volt. 7 óra környékén megnéztem a met.hu-t és nyugtáztam, hogy a nagy esőzés alattunk fog elmenni. Kinéztem az ablakon és tényleg, dél felől láttam a felhőket, felénk nem jöttek. Gondoltam átugrom Saimonsaishez, forgalom amúgyis gyér már, jó lesz mocizni picurit. Akkor még nem tudtam…

De valahol éreztem. Népstadionnál még nem volt gond szépen sütött a nap hét ágra, balról azért gyanús volt a nagy fekete felhő, de kb leszartam, faszagyerek vagyok! A keletinél már izmosan kezdtem parázni mikor az astoriától már feketesében volt minden és csak a házak teteje pompázott érdekes narancssárgában a lemenő naptól. Normálisan gurulok 50-60 közt és olyan széllökések jöttek szemből, hogy 30-40re lassultam vissza. Visszaváltás, magasabb fordulat, na így volt esély. A blahánál leesett a kurva anyját. Szakadni kezdett, de nem csak úgy, hanem úgy rohadtul. Az autók 20-30 nál többel nem mertek menni, persze nem virgonckodtam, mentem én is annyival. Az erzsébethídon még valami jeges geci is volt, mert konkrétan fájt mindenem amihez hozzáért. Szóval kifogtam ahogy kell. Ez van. Saimonsaisnál kis pihenő, aztán indulás haza. A gatyám reggel még vizes volt…. és ha jól nézem az időjárás előrejelzést, ma is fog esni…

post a tribute to saimonsais

June 24th, 2009

Filed under: Auto-motor — AndrewBoy @ 8:15 am

post jóbarátok

June 24th, 2009

Filed under: Mozi,Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 7:58 am

Befejeztük a Friendst tegnap este. Végülis tíz évadot végignéztünk napi pár résszel, így is több hónapig tartott. De eddig tartott. Joeyből van még 2 évad ami számításom szerint kb egy hónap alatt abszolválható. A How I Met Your Mother és a My Name Is Earl lesz szerintem a befutó a Joey után, de ez még mindig képlékeny. Az biztos, hogy szeptembertől masszív Stargate Universe és a Battlestar Galactica után pedig a Capricat is nézni kell. Valamikor szerintem asszonyt is ráveszem a Dexterre.

És csak most gondolok bele, hogy ennyi sorozat és néha-néha egy-egy új film mellett semmi TV-t nem nézünk, miért? Nincs értelme. Viasat 3 és AXN lenne a nyerő, csak fos időpontokban adják a sorozatokat. Még egyszer az életben meg kéne nézni a Dragonball trillógiát újra, potom párszáz rész, viszont egy-egy részt belepörgetéssel 10 perc alatt végig lehet nézni :) Talán még a szomszédokat tudnám elviselni gépezés közben háttérzajnak :D A részek végén lévő nemes gondolatoknál persze mindig szívszorító arcot kell vágni.

post hosszú szombat, rövid vasárnap

June 22nd, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 10:30 am

Reggel Saimonsaiszel motort néztünk. Lefoglalózta a gépet. És igen, mondtad már bazdmeg :-D Szerintem is baba motor és majd jó lesz rajta játszania, végre megérti, hogy hogyan működik a négyütemű csoda. Majd lassan megtanulja a szakmát és már egyedül is szét fogja tudni szedni. Reméljük lesz hozzá türelme. Délután asszonynak néztünk ruhát és bukót. Szóval 4-5 órányi boltról boltra járás és válogatás után sikerült kiválasztani a legjobb darabokat. Gatyát persze így sem találtunk. Az egész estét megfejeltük Atillllával együtt a kis borostyán kajáldában a 11. kerben. Jó volt nagyon a kaja. Bejött a hely.

Vasárnap rohanás volt szülinapozni családiasan a balcsira. Valamikor 5 körül értünk haza, már nem esett az eső így másfél órácskára el tudtunk menni motorozni. Aztán eltelt a nap, elég rohanósan.

post terminator megváltás

June 13th, 2009

Filed under: Mozi,News — AndrewBoy @ 11:15 pm

Megnéztük a filmet. Ugye azért szarrá volt hypolva, mint minden ilyen film, így relatíve sokat vár már az elején az ember a filmtől. Akció, káromkodás, akció és brutális jelenetek. Szinte hihetetlen, de van kész kidolgozott története a filmnek. Két szálon indulunk el és így bontakozik ki a jövő és a múlt is. Nekem a sztoriban nem tetszett: gép – ember szerelmi viszonya, jó persze ez így most le van sarkosítva és a másik, hogy kyle reese a filmben egy tizenéves jelentéktelen kiscsávó aki egy shotival rohangászik és mindenféle csapdákkal próbál 1-1 terminátort lenyomni. Ehhez képest, pedig a skynetnél ő a második számú ellenség akit megsemmisítésre jelöltek ki, persze az első az john connor.

Persze itt még nincs időben visszaküldés, csak nagy hősiesség, önfeláldozás és a többi nyálasabb elszólás. A forgatókönyv és a rendezés az csapnivaló. Most már értem, hogy miért volt ez a forgatókönyv többször is visszadobva. A szereplők mint egy B kategóriás szombat délutáni film+ premier moziban kifejezéstelenül hadováló kezdők lennének. Aztán ott van még a képtelenségbe forduló akció jelenetek, olyan menekülések amiket hőseink úgy élnek túl, hogy az már perverz extrémsportnak is dúrvának mondható. A CGI és a zene és a “hangulat” persze valamennyire kárpótol minket. Van látvány dögivel. Viszont néha lapos a film és elnyújtott felesleges “tanításokkal” (észosztással) van tele.

Gépek? Biztos drága a CGI, de egy központi skynet HQ-n nem hiszem, hogy csak 5-6 robotot látni csak egy helyen és HK-kból sem ártott volna többet a képernyőre varázsolni. Vártam valami faisza hentelést a robotok részéről, de inkább csak egy-egy extra méretű gép egyszemélyes hentelése volt a jellemző. De most tényleg, egy 30 méter magas termintáror? Mi a fasz van?! Távolról mind a predátor a vállán lévő szarral szedi le az embereket? Persze hőseinket nem bírta eltalálni… Volt sok jó jelenet, de volt sok csapnivaló amikből sokkal többet ki lehetett volna hozni.

A slussz poént szerintem már lelőhetem, igen, swarci 80as évekbeli énje is megjelenik mikor elkészül az első t800-s. Viszont az árnyékánál nem látni semmi himbilimbit mikor jár. Biztos unisexek a terminátorok :) Az utolsó fél óra CGI rész ami megemeli a filmet. Moziban tuti volt az élmény, zene, effektek, látvány, ez mind bejövős. Biztos van még a történetre és az egyéb szereplőkre pár cucc, hiszen lesz még állítólag két rész, hogy a történetet befejezzék. Nekem nagyrészt elég üres volt a tér, jó persze atomvillanás utáni város, etc, kihalt tájak, aláírom…. Szóval max egy vasárnap estét tudok elképzelni az újranézésre mikor máshol nem megy pont semmi. A látvány miatt megéri, a történet elég bugyutácska.

post dizájn

June 8th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:49 am

Tegnap Saimonsaisnél evett a fene egy jó darabig. Reggel felhívom a motornézés miatt fél tízkor, de még alszik. Aztán fél 11kor hívott:

- csattogjál át villanyt szerelni vázze

Ó bazdmeg. Najó, 30 fok, mocizni kell, menjünk. Szóval az új lámpája. Geci jól néz ki. Atilllla persze lehúzta még fel nem került, utána már neki is tetszett. Tehát szó szerint zsír a lámpa, remélem Saimonsais ad róla valami képet, mert tényleg királyul sikerült.

Délután már csak a jó időt vártam mikor induljak haza. Aztán elindultam. Szarrá áztam, de hazaértem. Jó volt:) És persze otthon vettem észre, basztam füvet nyírni. Talán majd ma.

post milyen???

June 5th, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,News — AndrewBoy @ 3:42 pm

Tegnap fél 5kor derült, ki, hogy mégis van rendszámom, mivel kocsi nélkül voltam, sógorom már vitt volna haza, de pont kocsiba üléskor tudtam meg, mehetek a mociért. Elő volt a gép készítve, ki volt rakva a parkolóba, lehetett vinni. Még a biztosítást lerendeztük és a forgalombahelyezést, aztán jó utat kívántak. Beöltöztem, felültem és mentem tankolni a közeli shell kútra. Asszony megérkezett és várt a szalonnál, mondtam, hogy jöjjön végig mögöttem, lemaradva, de senkit ne engedjen be mögém. Ez azért valamilyen biztonságot ad. Az első 30 méter az balra 4 sáv keresztbe villamossínen visszafordulva. Szóval jó kezdet. Túléltem valahogy, aztán irány a kút.

Tankolás után már kevésbé feszengve, normálisan elindultam a motorral. Asszony elindult utánam, araszolgatva a dugóban, kreszt betartva hazaértünk. Az első 100km-n a guminak be kell kopnia és az első 1000km-n 5000 fölé nem szabad pörgetni. Ezt szemelőtt tartva este még 30km-t sikerült motorozni. Mentem amerre csak úgy jól esett. Köszöngetés más motorosokkal, még a rendőr motoros is visszaköszön. Megahatalmas élvezet, szabadság, finom, szeretem.

Reggel persze motorral kellett dolgozni menni, 6kor már ugrottam ki a kádból és alig vártam, hogy rajta üljek. Nem okozott semmilyen nehézséget beérkezni, semmi stressz. Élménymotorozás volt végig, ez jó, ez tetszik. Hétvégén pedig tervezem az első tankot leüríteni. Mókás, hogy 5000ért bőven tele a tank:)

post jogsi kézben

June 3rd, 2009

Filed under: Auto-motor,News — AndrewBoy @ 2:52 pm

Nagyon öröm van. Reggel okmányirodában elárulták, hogy ott a jogsim. Már a kezemben. Holnap moci átvétel. Holnap már szerkóban megyek dolgozni :)

post wolfenstein: beyond comprehension

June 2nd, 2009

Filed under: IT,News,Oldies — AndrewBoy @ 3:24 pm

E3 LA-ben. (De jó volna ott lenni) Holnap estétől láthatjuk az új játékokat, cuccokat. Egyelőre csak a wolf fogott meg és a monkey island. A wolf elég ígéretes, mondjuk, ha van hangulata már a grafika sem érdekel. Az rtcw hangulata kegyetlen volt, hozta a régi hangulatot. Azt hiszem a speart végig kell vinnem a héten valamelyik este. Megy még fejből? :)

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)