https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Re: Sütés, főzés stb

June 28th, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Party,Vicces — AndrewBoy @ 3:51 pm

Már csütörtökön elindult a szervezése annak a garden partynak amit Grabowski szombatra hírdetett meg. BBQ címen. Az e-mail váltásokban a jelentkezők közös akaratának megfelelően a gyülekezést és az étkezés megkezdését 3 órára írták ki. Az idő jól nézett ki, esőnek nyoma sem volt, így motorral vágtunk neki egy egyszerű szombat délutánnak. Saimonsaisznél még pár mondat trécselés és már dübörögtek a vasak Grabowski felé.

Unalmas szombat délután, mérsékelt forgalommal. Saimonsais már szokja a motort, tudja tartani a lépést, nagy vason ül, nem is olyan nehéz dolog ez. A terv egyszerű volt, ki az m0-ra és onnan bekerekezünk Grabowski lakba, persze előtte a lidlben veszünk ezt azt, ne legyünk annyira pofátlanok. Móka és kacagás volt a motorozás. Felértem az m0-ra és mentem 70-80 körül, néztem a tükröt, hogy hol a francban lehet Saimon barátunk. Elmentem az 51-s leágazásig, majd ott vártam 10 percet. Csak nem csapták el, telefon elő, felhívom. Lerobbant. Nincs szikra, nincs köszörülés. Várjon meg, visszamegyek. Visszaérek, sehol senki. Megyek két lejárattal tovább a mekiig, megint felhívom. Hát ő halászteleknél van és ott vár, mert sikerült a mocit beindítani. Még egy vissza-oda kör, aztán meeting egy felhajtó lepke csücskében és trécselés. Patentul röfög a gép, induljunk el, aztán majd meglátjuk.

Fél 4 után begurultunk Grabowski birodalmába, persze lidl kimaradt, mert motort leállítani nem mertük. Megcsodáltuk az új kertet és az új sütőt. A konyhában nagy volt a sürgés forgás, főkönyvelő úr és Grabowski gyártották a saslikokat. Kitaláltuk, hogy csináljuk meg mi a tüzet, pár darab fa van a sütő alatt, azokat lehet használni. Kb fél órája lobogott a tűz, a kaja még sehol, a tűz már kihalóban van, fából elég kevés van. Grabowskit negyedjére kérdezzük, hogy van -e faszén. Mire végre elárulta, hogy ja igen, az van. Közben Atilllla is befutott aki az afterparty után alig aludt valamit és valjuk be, nem nézett ki túl frissnek.

A sütés a szokásos stílusban zajlott, fél óra után előkerült a kontakt grill, mert az egyik része a husoknak szarrá égett, a másik oldala nyers maradt. Lájtos party volt, a vendékeg kezdek szétszéledni, pár kör a mocival, aztán úgy leült a buli. Persze jöttek a szokásos stand up poénkodások, sérült, vietnámi és egyéb nyalánkságok. És persze bazdmeg, Atilllla te állat, hot-dog sütő, csak úgy, “carradine-módszerféleségként”. Már-már a vegyületek és az e-bay rejtelmeiben vesztünk el, mikor megismerkedtünk a tecsőn fellelhető igazi zenei moslékkal. Nem részletezem, nekem konkrétan fájt.

Aki megnézi, megérdemli. Szóba került a nagy Grabowski & Kinga féle lagzi is. Előre is gratulálunk nekik! Atilllla alkohol gőzbe mártotta világ-ultra-liberális-szexualitását, aztán már ballagott is mindenki hazafelé. Kétszóval jó party volt, bővebben mondva mérsékelt magasröptű igényes szórakozást biztosított szombat estére! Köszönjük!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)