https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post NVIDIA Detonator Driverek: 29.80

June 24th, 2002

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 10:20 pm

A minap új NVIDA Detonator driverek jelentek meg. Egyelőre még nem tudni, hogy véglegesek-e, vagy béták még. A letöltési lehetőséget köszönjük a 3DChipset.com-nak.

Detonator 29.80 for Win9x
Detonator 29.80 for WinMe
Detonator 29.80 for Win2k/XP
Detonator 29.80 for WinNT 4

post ACE Mega Codec Pack V4.20

June 24th, 2002

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 10:19 pm

Aki PC-jén filmnézésre és filmkészítésre adja a fejét, annak jól jöhet ez az ajándékcsomag, melyben a legtöbb ma használatos codec megtalálható. A DivX codec-ből példának okáért a legfrissebb 5.02-est tartalmazza. A VobSub és a DivxG400 feliratozó plugin között mostantól lehet választani a felirat-elcsúszási problémák elkerülésére.
ACE Mega Codec Pack V4.20 letöltése – 10 MB

post Linux: megjelent az új Slackware, 8.1

June 20th, 2002

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 12:38 am

A mostani kiadásban ami kiemelkedő újdonságnak számíthat, az leginkább az új KDE 3.0.1, a GNOME 1.4.1 (az Evolution-t is tartalmazza már), a régen várt Mozilla 1.0-s internet böngésző, új fáljrendszerek támogatása, mint az ext3, ReiserFS, JFS és XFS, és számos új SCSI és ATA RAID vezérlő.

Az ISO-t innen tudod letölteni.
Ha a fönti cím a tulterheléstől nem működne, akkor ez egy tükör hozzá.

post dyndns

June 16th, 2002

Filed under: IT — AndrewBoy @ 1:12 am

Naakkormostkéremszépen! Mivel dinamikus az ipcímem ezért domaint ráirányítani közvetlenül elég nehéz. Viszont a dyndns pontosan azt a szolgáltatást nyújtja, hogy pl az andrewboy.ath.cx minden időben az aktuális ipmre mutasson. A weboldalon lehet manuálisan beállítani az ip-t (www.dyndsn.com) vagy pedig vannak erre automata programok, windows és linux alá is. Debian alól nagyon jó a ddclient. Simán a ppp alá az upba kell a scriptet betenni és minden felcsatlakozáskor updateli az ip-t. Elég gyors, ugye a dns az mindig fix az aldomain mögött, a dns alatt történik az ip upgrade, így ez azonnal működik. Szóval most öröm van és bódottá. Végre mehet fel exim, apache, stb. Készül az első home serverem. asiworld.ath.cx, előre!

post non-stop online

June 5th, 2002

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 2:33 pm

Yuhee! Teljes siker! Ma jovok haza sulibol es mondja anyam, hogy a matavos tag nem tudta az adsl-t berakni, mert valami nem volt jo a telefon kozpontunknal. Hagyott szamot a tag, felhivas kovetkezett es visszajott. Elmagyaraztam, hogy melyik kabel mi, es mar fel oraja mukodik. Vege a modemes idonek. Vege!!! Ez azt jelenti, hogy vegre tudok sajat szervert futtatni a rulez dyndnssel. Debian potatot mar rakom is fel a kis pentiumocskara. Remelem van benne pppoe csomag, de lehet Guyeet athivom helpelni a heten. Szoval holgyeim es uraim, 384kbit le es 128kbit fel! El sem tudom hinni! Na este ET lesz!

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)