https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post moooooooozi:-)

April 9th, 2012

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 9:27 pm

Nu, meglestük eztet a titánok haragját moziban, Saimonsais felháborodott, hogy átírták a görög sztorit. De akkor a halhatatlanokat se nézze meg:-)  A film nem volt rossz, az izgalmas és látványos dolgokból kevés volt. A labirintusos részt lehetett volna még cifrázni bőven, az nagyon tetszetős volt. Az elnagyolt részek azok még pont belefértek a mesébe. A szereposztás nem volt egy was ist das, elment a játék, inkább a látvány vitte el a filmet, de látványt is tudni kell csinálni egy sztorihoz. A történet kvázi a szokásos, zeuszt láncra verik, faterja fel akar támadni, istenek egy része gonosz, másik része a jó oldalra áll. A kritikus pillanatban persze az egyik átáll a jó oldalra. A földi oldalon csendes hero zeusz félisten fia perzeusz figyel, a családra koncentráló hősben ott szunnyad a rambo aki a lokál királynővel, harcos macával együtt mennek kiszabadítani zeuszt. Poseidon fia a szintén félisten csavargó csatlakozik hozzájuk, mert egy piti rabló mindig tud az emberiség igazáért harcolni. A triumvirátus lenyomja végül a fő ellenséget, kis trükkel, mert ők nem csak a nyers erőre építenek. Vagyis a sztori a szokásos. A 3d sem volt valami húlefosom a bokám. Gyakorlatilag a görög mitológia helyett aztán bármit oda lehetett volna rakni, mert annyira sablonos a történet. A megalomán látványvilág kicsit tesz a mérleg jó oldalára, ezért nem zs, hanem csak egy film a sok közül.

De, jön feláldozhatók kettő, marvel harcosok, gi joe 3, és talán ami érdekes az a battleship. Az eddigi előzetesek nem mutattak sokat, a most látott már belemegy az idegenekkel való kapcsolatba, lehet jobb lesz mint a battle for la. Meglátjuk. Lényeg, hogy hosszú nihil után megint lesz mit nézni. A californicationt igaz kiváltja a game of thrones és még van fringe és house, de tbbt és himym is mindjárt a végéhez ér, így tényleg kell valami májustól a szemünknek amin remélhetőleg nem alszunk el:-)

post nyuszi

April 9th, 2012

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 5:08 pm

Hol a hó? Mert itt nincs. Nagyon beharangozták. Kezd már ez átmenni a pánik keltés szintjére. Volt lehülés, de semmi extra, láttunk már ilyet. Na mindegy. Az elöző hét melege után nem volt ez gond. Az esőt sem igazán találták el mostanában. Jön a nyár, gyorsan közeledik. Lehet a kertben pihizni, és nagyokat motorozni, mert ugye még szervizbe is kell vigyem a vasat, olajcsere, után húzás, lánc feszítés. Aztán lehet használni. Remélhetőleg többet, mint tavaly. Majd kiváncsi vagyok hogy a múlt évi ruhabeállítás hogy fog most passzolni rám:-)  Nem fűzök sok helyet a dologba, de -11 kg az elég soknak hangzik, ha így folyamatában nem is érzem. Úszásban már igen, de szerintem csak állóképesség növekedés a km 60 perc után az 1.2 km 40 perc alatt. Ebből 100 méter ma már gyorson volt meg. Még azzal kell megbékélni jobban, hogy nem zabálhatom szét magamat, de ez már most megszokás kérdése.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)