https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post intim részek

January 29th, 2009

Filed under: Mozi,Vicces,Zene — AndrewBoy @ 12:20 am

Ma sikerült odáig eljutni, hogy végre ismét meg tudtam nézni. Még van jópár film a listámon, de most sikerült megint belecsöppenni az állat Howard Stern filmjébe. A film lényegében az embert mutatja be az igazi szereplőkkel. Howard barátunk egy elbaszott életből indul és a csúcsra ér a New Yorki rádióban. A film magyar szinkronnal is nézhető, sőt kötelező úgy is megnézni. A szinkronizálások fantasztikusak, ismerős hangokat hall az ember a filmben végig. Ezenkívül pedig rájöhetünk, hogy a többszázezer forintos hifi cuccal mekkora orgazmust lehet okozni.

Ennek fényében mára egy kis AC-DC jutott, szóljon hát a High Way to Hell.

 

Highway To Hell

Living easy, living free
Season ticket on a one-way ride
Asking nothing, leave me be
Taking everything in my stride
Don’t need reason, don’t need rhyme
Ain’t nothing I would rather do
Going down, party time
My friends are gonna be there too

I’m on the highway to hell

No stop signs, speed limit
Nobody’s gonna slow me down
Like a wheel, gonna spin it
Nobody’s gonna mess me round
Hey Satan, payin’ my dues
Playing in a rocking band
Hey Momma, look at me
I’m on my way to the promised land

I’m on the highway to hell
(Don’t stop me)

And I’m going down, all the way down
I’m on the highway to hell

post rendelj on-line, megérkezett

January 29th, 2009

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 12:01 am

Ma reggel megérkeztek a www.dealextreme.com -ról rendelt cuccaim. A weboldalon az accountunk alatt nyomonkövethetjük, hogy mikor adták fel a csomagot. A csomag 23-án került becsomagolásra és 24-én lett feladva. A hongkongi posta szerint pedig aznap el is ment repülővel a cucc. Sima mezei légipostával pufi borítékban megérkeztek a kütyük. Tehát kb 7-8 munkanap kell arra, hogy a rendelt cókmók megérkezzen. Hozzáteszem, hogy vége a karácsonyi szezonnak, mert nem egyszer fordult elő, hogy december elején rendelt cucc január első hetében futott be, egy nappal azelőtt, hogy egy december végén rendelt cucc megérkezett.

Tehát minden szép és minden jó. A legfontosabb amit rendeltem az egy automata másfél méteres UTP kábel és egy mini USB keyboard. A két dolláros önfeltekerős UTP kábel persze nem a legjobb minőség, de működik rendesen és a gigabitet is átviszi. Traveller cuccnak mindenképpen jó lesz a ww (world wide) felhasználható konnektoromhoz és a mini USB egeremhez. Nagyon sokszor fordult már elő, hogy pont egy UTP kábel hiányzott a boldogsághoz. Tudni kell, hogy másfél éve az USA-t 16 méteres UTP kábellel barangoltuk, mert hiába minden szállodában a wifi és a hallban és a folyosón tökéletes, a szobákban már nem volt a legjobb. A hosszú UTP-vel pedig az ágy mellől is lehetett gépezni okosan.

A miniUSB klavi pedig meglepően jó minőség. Masszív, alul gumírozott, határozottak a gombok. Kényelmesen lehet használni. Minden billentyűn elfér az ujj. Kicsit persze fura, hogy normál megszokott cuccokhoz FN-t kell nyomni, de két óra gépelés után már egyáltalán nem tűnik bonyinak a cucc. Felhasználás pl rackszekrény mellé, ahol USB portra dugva azonnal lehet használni és egy kis tálcán is zavartalanul elfér. Itt is automata kábelezést kapunk. Minősége sokkal jobb, mint az UTP kábelé, határozottan rántja össze a kábelt. Csatlakozó végei megfelelőek, masszívan megmaradnak mindkét végében. Mini USB végről (C) lévén szó a PS3-t is tölthetjük vele, illetve szinte az összes külső kártyaolvasóba, low budget USB hubokba megfelelő cucc.

Természetesen az új USB szabványnak megfelelő telefonokkal is elboldogul. Mivel ez is traveller kiszerelés, ezért ezt is érdemes magunkkal cipelni, olykor biztosan jól jöhet. A madzag sajnos csak 1 méter hosszú, de normál esetben ez elegendő. Nekem a klavi a PS3 pad gyári töltőkábelével a HTPC-hez lett megvéve, így nem kell az ormótlan nagy klavit a szekrényből mindig ki-be pakolgatni, az egérrel együtt elférnek az asztal fiókban.

Szóval most örülök magamnak és játszom a dobókés és -csillag készletemmel is:)

post nem adom fel;)

January 26th, 2009

Filed under: Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 2:25 am

Péntek este meló után sikerült összeszedni a sí cuccokat és a hóláncot. Más már nem is igazány hiányzott a túrához, csak pár ruha. Szombat reggel 5:30-kor indultunk. A határon már ott voltunk háromnegyed hétkor, azonban a másik autót rendőrök szekírozták gyorshajtás miatt. Hát ugye a késés… Hozzátartozik, hogy abban az autóban 2 nő nemű egyed is volt.

Sieltem én már életemben és a jól tudok korizni felkiáltással ez a sielős sztori jónak ígérkezett. Nagy reményekkel közelítettünk a cél felé. Martin már egyre közelebb  volt, mikor lekapcsoltak minket gyorshajtás végett. 54 km/h 40 helyett. Ok, rendben, gyorshajtottam, elismerem, de milyen elbánásban volt részünk? Lehet a rendőr nem igazán csipázta azt, hogy 6 nyelven kérdezzük, hogy beszél -e az adott nyelven :) Mint kiderült, a közeg nem beszél csak szlovákul. A közel tíz perces procedúra végén egy papírt akart velem aláíratni amit én megtagadtam, mert nem tudtam mit írok alá. Kézzel, lábbal elmagyarázta, hogy azon a papíron aláírásnak kell lennie, vagy nem megyünk innen sehova, mert inspekció fog következni.Továbbá csak szlovák postán lehet a bírságot befizetni. Hát majd meglátjuk, befizetm -e. Észtországi gyorshajtásom alkalmával a rendőrök beszéltek angolul és a nyomtatványon 8! nyelven is rajta volt az észt és az orosz mellett, hogy mit írok alá és mit követtem el. Aztán minden szükséges információt megadtak, hogy külföldről átutalással is ki tudjam fizetni a bírságot. Bár ezt ők sem vették még akkor komolyan és nevettek mikor mondták, hogy be kell fizetnem.

Az incidens után gyorsan felkaptuk a felszerelést, persze előbb a lányok divatbemutatóját kellett végignézni és smink igazításukat. Na irány az első kis dombocska és tanuljuk meg az alapokat. Kb fél óra után sikerült 2x lesiklani a junior dombon, aztán átmentünk egy nagyobb helyre. Szakaszosan apránként lassan ment a történet. Utána a sokszemélyes felvonóval vissza a legtetőre. Na ez volt a baj. Volt egy elég széles ám nagyon lejtős szakasz amit nem tudtam feldolgozni. Esés előtt pár másodperccel már verbálisan is kommentáltam a helyzetet és felkészültem a zakóra. A jobb térdem kicsit fájt, de 5 perc után már nem volt gond, mentem tovább. Aztán megint egy zakó, bár jóval kisebb, de jó darabig nem tudtam felállni. 20 perc sántikálás után átmentem a junior dombra ahol nyomtam még pár kört, aztán a kezelő bepipult és lezárta felvonót, hogy én nem vagyok “baby”.

Vezetni tudtam, csak a kocsiból alig tudtam kiesni. Fájt a jobb térdem mint az állat. Pár guggolás után már nem volt gond, de asszony unszolására a traumatológia ügyeletet meglátogattuk. Miután végignéztük 20 db kínai véres hörgését és összefoltozását következtünk mi. A doki rögtön közölte, hogy röntgen és majd meglátjuk. Kereszt szalag zúzódás, roncsolás, gipsz, trombózis ellen napi egy injekció. Aha… Pénteken kontroll, aztán meglátjuk a gipsz lejön -e. Szóval fekvés van most ezerrel, mozdulni sem szabad. Este meg döfhetem magam.. Öröm és bódottá. Azért jövőre majd újrajátszik a történet;)

post a sport öröme

January 22nd, 2009

Filed under: Kirándulás — AndrewBoy @ 12:02 pm

Kedves jó Atilllla és Saimonsais rávettek, hogy menjek sielni velük. Nem olcsó sport a sí. Hétvégén voltunk a nagy kék sport boltban és nézelődtünk. Ruhát bazdmeg nem kapni 40 ezer alatt. Ha normálisat veszünk az már 60 pénz. Szemüveg 10 papírnál indul. Bukó és protektorok egy másik 20 pénz. A léceket, botokat, kötést és cipőt meg sem mertem nézni, azt úgy is kölcsönzöm. Szóval gatya még mindig nincs meg, de este hervisben megtekintjük. Megyünk viszont botot, lécet és cipőt kölcsönözni. Ha minden igaz akkor 6 ezerből megúszom az egész hétvégére a bérlést. Van már kesztyűm és egyszerű szemüvegem meg sapim. Ez is került vagy 5 pénzbe.

Szóval, ha minden jól megy, akkor szombaton reggel 5 kor irány a felvidék. Kiváncsi vagyok mennyire fog menni, utoljára tíz éve sieltem, ha jól rémlik. Bátraké a szerencse, irány a fekete pálya:)

post rendelés on lájn

January 22nd, 2009

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 11:13 am

Túl vagyok az első rendelésen a www.dealextreme.com -ról. A cuccot berendelték, becsomagolták és feladták. Úton van ide Hong Kongból. Várhatóan 8-14 napot írtak a szállításra. Az eddig Hong Kongból rendelt cuccaim általában 3-8 nap alatt megérkeztek. Másik kedvenc helyem a www.ehobbyasia.com ami egy e-bayes bolt. Persze itt minden buy it now, tehát rendes online boltként működik. Szóval kiváncsian várom a dobócsillagaimat és az egyéb gadgeteket :)

A magyar posta eddig merényletet csak egyszer követett el ellenem a többszáz csomagból, bár lehet akkor az ukrán eladó akart átverni, de végül a csomagot megkaptam, a céghez kértem és nem otthonra. Leghosszabban szállított csomagom az USA-ból jött, komoly 2 hónap alatt ért ide egy váltó kulissza. Szerintem a csomag rossz felé indult el, mert volt rajta pár EU ország pecsétje. A legrövidebb pedig 27 óra volt USA-ból EMS-sel, magam is meglepődtem. Persze azóta az EMS már kétszer annyiba kerül és nem igazán éri meg alkalmazni apróbb dolgoknál.

Fizetéssel nincs baj, jó pár éve működik megbízhatóan a www.paypal.com, mint fizetési lehetőség. Egy orosz srác találta ki az egészet, hatalmas ötlet, így nem kell a kártyánk számát megadni minden vásárlásnál, sőt, utalni is lehet rá, bár ez macerásabb és költségesebb. Az eladó azonnal látja, hogy a pénz elindult felé. Ekkor már biztonsággal feladhatja az árut. Drágább csomagnál érdemesebb nyomonkövethetően küldetni a csomagot (tracking) így pontos látjuk mikor hol van a csomagunk.

Nagyon sajnálom, hogy itthon még kevés az igazi online üzlet, ahol kártyával tudok fizetni és nem kell a postásnál pöcsölni az utánvéttel. Egyrészt gyűlölöm a kp-t, másrészt, ha jön csomag, akkor így csak át kell venni és nem kell szenvedni az ellenértékkel.

post Mit kell tudnia egy mobiltelefonnak ma?

January 15th, 2009

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 4:50 pm

Céges váltásra készülünk a napokban. Pannontól átmegyünk a vodához. Mivel én annó megfogadtam, hogy nem veszek 3 évig telefont (még van a hűségből 14 hónap hátra), így engem annyira nem érdekelt most ez a történet. Viszont a kollégák lázban égnek, hogy mire költsenek el 50-100 ezer pénzt (jó kicsit kevesebbet a kevezmény miatt), mert telefont akarnak venni. Lényeg, hogy legyen GPS, érintős legyen, zenét játszon le, cserélhető memória, és persze, hogy a géppel egyszerű legyen szinkronizálni.

Röpködnek a telefon márkák, HTC, Samsung, Nokia és mindenki borzad, hogy 70-150 pénz egy olyan telefon ami igazán kielégítené nem létező igényeiket. A térkép nagyon fontos, de persze ne legyen drága a telefon, az nem számít, hogy a kocsiban már ott a GPS amit 3 éve vett 80 ezerért, de azért kell a telefonba is a GPS és persze majd lopott IGO-t teszünk rá, mert akkor milyen jól minden egybe lesz és 5 col helyett 2,8 colon nézhetem az IGO-t.

Nézelődtem, hogy én milyet vennék. Legyen benne GPS, memóriakártya bővítés, touch screen, esetleg előhúzható qwerty bill, normálisabb kamera, bluetooth, wifi, 3g, hdspa. Erre azt is mondom, hogy elég. Digitális TV nem érdekel, mert minek, drága és szaggat. Na és mi van akkor, ha lenne benne analóg TV és dual simkártyát kezelne? És ilyen, talán még kihasznált dolgokkal a telefon 40 ezerbe kerülne?

Gondoljuk át. Sokaknak hiába van wifi, 3g, hdspa, nem használják. Bluetooth a kihangosítóhoz okés. GPS persze az jó. Mást nagyon nem használnak az emberek körülöttem. De pl TV-zni szívesen tvznének rajta és a dual sim is jó, mert sokaknak két telefonja van, privát és céges. Na de ezeket 40 ezerért? Testvérünk a nagy kínai népköztársaság sok dzsanka dolgot gyárt. Persze gyártják a komoly cuccokat. A komoly cuccok gyártásának előnye, hogy 1:1 -ben lehet lemásolni a megoldásokat és gagyi kiadásban hatodáért adni, és elég ráírni, hogy iFone.

Itthon egy-két helyen már találkoztam üzérekkel akik kintről 100% profitot remélve próbálták árulni a telefonokat, viszont a régi típusoknál az IMEI másolt volt, így előfordult, hogy ugyanabban a hálózatban nem működött a telefon, valamelyik a vodás, valamelyik a pannonos kártyákat nem ette meg. Az új darabok viszont elméletileg már stabilan müxenek. Bármilyen vásárlás a boltból nagyon egyszerű, csak paypal account kell hozzá és már mehet is. Postaköltség mindenhol az árban benne van, ha van raktáron, emssel 4-6 napon belül itt van.

Tessék csak ezt a csodálatos ultra példányt megnézni, ránézésre ordít, hogy kibaszott gagyi, de úgy tűnik a forumok és a google bölcsessége alapján, hogy működő darabok.

Tehát az oldal az www.dealextreme.com. Igazi kínai gagyik gyűjtőhelye. Vannak érdekes és jó dolgok. Full gadget store az egész, de pl ‘rozsdamentesdobócsillaggyűjteményt’ relatív olcsón lehet felépíteni innen :)

post las siestas en la playa

January 12th, 2009

Filed under: Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 11:18 pm

Por la que se establecen en un baño de burbujas con velas, con un bong. Escuchar el sonido del silencio. Pensar en nada más que todo. Un verdadero viaje sin moverse …

post iron curtain

January 12th, 2009

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 11:10 pm

Történt, hogy a szombában nem volt függöny. Az ablak 60×260-s. Igen, pince helyiség és 180-nál kezdődik. Szóval kitaláltam, hogy egy 80 magas és 280 széles függöny mennyire faszányos lenne ide. Függönyös boltokban szét sem néztem, ellátogattam az IKEA-ba, hogy megnézzem mennyire faja cuccokat lehet ott kapni a függönyhöz. Saimonsaisnéz már láttuk, hogy működöképes az acélsodrony az akasztókkal, de nekem a sines lapfüggöny jobban bejött. Az elképzelés annyi volt, hogy a sínt felfúrom a plafonra és majd jól belerakom a záró részeket, aztán becsíptetem az anyagot és utána alulra a súlyt ráteszem. És ez mennyire olcsó, mert anyagból kell 2 tekercs ami 3 ezer forint + a sín ami szerelékekkel pár ezresből meg is van. No meg vasárnap du lévén ráér az ember.

Ébredj. Aztán nővérem elmagyarázta az okosat és az IKEA-ban szembesültem. Sín, síntartókonzolgeci és függöny tartó és alsó súly, no meg az anyag. A kezdeti büdzsé felcsúszott tizenöt papír fölé. Jó, persze, jól néz ki. Alu, meg csíkos függöny és tényleg megy a szoba hangulatához. Mivel méretre kell szabni, ezért a vízszintesen csíkos függöny jól jött. Elég volt leszámolni a megfelelő mennyiségű csíkot és lehetett vágni. Mondanom sem kell, hogy a nagy “textil” az nylon, persze én azt hittem hogy valami természetesebb anyagból lesz. Felvilágosítottak, hogy a függönyök nagyrésze nylon, és nekünk is az van mindenhol. Mifasz került azokon annyiba akkor?

kvartal systems

Hazaérek boldogan. Na, konzolok elő, mehet a plafonba. Bazdmeg. Karton a plafon. Finoman hatossal nekifúrok, mezei tipli bele, finoman kocogtatva, mint mikor a csaj fejét nyomod lentebb. Na akkora élvezet volt, hogy át is futott, pedig volt talpa. Anyácsku. Doboz gyufa elő, aztán így eljátszottuk szépen. A sinek felkerültek röpke fél óra alatt, beállítva, összelinkelve. Gondoltam magamban, hogy most jön a könnyű rész.

További 15 perc alatt az anyagot szépen levágtam. Alsó felső tartó rész. Ragasztó csíkos fos, függöny visszahajt, beszorít, lecsavar, darabonként kétszer. Ok. Ez apró türelem játék volt, ezt nem szerettem. Inkább szedtem volna hangyát box kesztyűben. Aztán rájöttem, hogy elkúrtam, mert össze is kell linkelni ezeket, hogy az egyik mozgatásával végig lehessen húzni/elhúzni az összeset. Újrajátszik. De most már fent van és nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. Pofásan néz ki, ahol elfér 1,5-1,8 függöny, ott még olyan anyag is van amiből egy teljes kép rajzolódik ki.

Holnap azt hiszem megyek fürdőszobai üveg polcokat venni. Oh, IKEA….

post bang bang…

January 12th, 2009

Filed under: Zene — AndrewBoy @ 10:54 pm

Csak azért is angolul :)

Whoever knows pain becomes criticized
from the fire that burned up the skin
I throw a light in my face
a hot cry
open fire!

Bang bang

Whoever knows pain is raised
from the fire that burns in desire
a hard thrust (that gives off sparks) into her womb
a hot cry
open fire!

Bang bang
open fire!

Whoever knows pain is dangerous
from the fire that burns the soul
bang bang
the burned child is dangerous
with fire that separates from the life
a hot cry
bang bang
open fire!

Your happiness
is not my happiness
it is my misery

Bang bang
open fire!

post Zacsi király és Orál királynő

January 11th, 2009

Filed under: Vicces — AndrewBoy @ 12:26 pm

Egyenesbe nem rakom ki, linkre lehet kattintani. Nagyon komoly :D Jó tudni, hogy vannak még beteg állatok a szopóálarcon kívül is. (Respect Atilllla).

KLIKK

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)