https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post pacific vs band of brothers

March 31st, 2010

Filed under: IT,Mozi,USA — AndrewBoy @ 7:50 am

HBO, Tom Hanks, Spielberg, etc. Mi lehetne még garancia egy jó sorozatra? A Band of Brothers a II. vh európai eseményeit dolgozza fel a partraszállástól egészen a sasfészek bevételéig az easy companyt végigkövetve. A kiképzéstől egészen a háború végéig. Mindegyik rész pörgős, egyedül az utolsó rész ahol már a pihenő katonákkal találkozunk és a történet nyer valamiféle befejezés. Az első rész a kiképzés ami szintén pörgős és megismerkedünk a katonákkal. A középső 8 rész alatt pedig lényegében végigfut a háború borzalma. A Pacific szakított ezzel a hagyománnyal, itt a kiképzés helyett főhőseinket a hétköznapi életükben ismerhetjük meg, aztán pedig már kezdik is az észak ausztrál bevetést. Az első két rész így-vagy úgy pörgős volt, hozta amit hoznia kellett. De a hamradik rész. Mi van bazdmeg? Oké hogy a tengerészgyalogosokat az ausztrál nők leszopták örömükben, de szerintem ez teljesen felesleges volt, egy részen keresztül ivás, csajozás, etc. Alig történt valami, kétszer is bealudam. Kellett most ez? Még jó, hogy van Caprica és Weeds még nézhető mennyiségben. Szóval a sorozat háború élményét csúnyán összetörték a harmadik részben. Persze kellenek párszor pihenős jelenetek, mikor megpihennek a katonák, de erre én egy részt nem szenteltem volna. Ez valahogy nem jön össze az eddig bemutatott Hanks-Spielberg anyagokkal. Várjunk a negyedik részt, itt már bevetés lesz, remélhetőleg 2 részt rászentelnek Iwo Jimara. És már, ha itt tartunk akkor majd kell nyomatni egy jó BF1942-t.

1967_iwo_jima

post tbbt – a nadrág alternatíva

March 25th, 2010

Filed under: Mozi,News — AndrewBoy @ 10:26 am

scwsÓ vazz, a 3/18. rész kegyetlen volt. Sheldon elnyeri a helyi akadémiai tudományos díjat, de nem örül neki igazán, mert sok ember előtt nem mer beszélni és elájul egy idő után. Sheldon Cooper – Charles Xavier azonosság alapján Sheldon a saját csapatát a C-mennek nevezi el, melyben mindenki speciális feladatot lát el. Leonárd a pszichológus aki anyjától megtanulta a szakma minden részét, Raj a meditációs felkészítést vállalja, Penny pedig elviszi Sheldont ruhát vásárolni, Howard pedig tetteti a segítséget. Az esten Leonard konferálja fel Sheldont, mint legjobb barátját és a díj nyertesét. Sheldon persze pánikban van és az ájulás kerülgeti. Penny segít rajta és az igazán durva poénok itt indulnak, mert a kedves közönség szemügyre veheti a Hold sötét oldalát és az Uránuszt is:) Talán az évad legjobb része. Tisztán látszik már, hogy a Penny – Leonard páros poénjai nem állnak meg Sheldon karakterével szemben és ezt az írok is észben tartják, a főszereplő a második szériától fogva már inkább Sheldon és rá épülnek a történetek. Sajnos még pár rész van hátra az évadból és utána ismét szünet szeptemberig, de talán elkezdjük előről megnézni az egészet.

post hit the road again

March 25th, 2010

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:10 am

A motor forgalomba visszakerülése március 29. Ugye kell, hogy legyen érvényes biztosítás, így felhívtam az Allianzot mint biztosítómat, hogy legyen olyan drága és küldjön csekket a részemre, mert nemsokára itt a dátum és szeretnék már végre motorozni. Szeptember 29-én vontam ki a forgalomból és aznap elküldtem nekik e-mailben a forgalmi másolatát ami alapján felfüggesztették a biztosításomat. Már levelet is kaptam amiben tájékoztattak, hogy április elsején visszahelyeződik a forgalomba és ne felejtsem el biztosítani, mert fél év után felmondják a szerződést, ha nem fizetek és bajok lesznek. Tegnap a call centeren bejelentkeztem és elmondtam, hogy ugye küldik a csekket? Ja hát csekk az nincs, mert deaktiválták a biztosításom és amíg nincs aktiválva addig nem tudnak csekket küldeni, ja igen ez azért van mert ki van vonva a motor a forgalomból. Nagyszerű, a motorom automatikusan visszahelyeződik március 29-cel, tehát onnantól (incl) szeretnék biztosítást fizetni rá. De ők nem tudnak addig csekket küldeni amíg nincs aktiválva a biztosítás és ahhoz kell mindenképpen, hogy a motor vissza legyen helyezve a forgalomba. Zseniális. Ideiglenes kivonás automatikus visszahelyezéssel jár. Ezt az ügyintéző nem tudta, de mondta, hogy akkor a forgalmival menjek be bármelyik üfszre és majd ott aktiválják a biztosítást és adnak csekket is. Eredendően lusta vagyok, ezt a verziót kizártnak tartottam és mondtam, hogy vegye elő a forgalmim másolatát, mert bizony azt átküldtem és azon rajta van, hogy mikor lett kivonva és meddig. Ő nem látja a másolatot, sőt szerinte nem is kaptak ilyet. Elmondtam újra, hogy az alapján függesztették fel a biztosítást, de ez nem hatotta meg, megy az archivumba és körülnéz. 20 perc után felhív, hogy ja igen, megtalálták és elnézést kér. Tehát aktiválhatják a biztosításomat és küldik a csekket, 10-14 nap és megkapom. Mondtam, hogy az nem nyerő, utalok és küldjenek igazolást faxon/e-mailben ahogy jól esik nekik. Szóval a pénzt átutaltam és elméletileg holnapra fel is lesz dolgozva és megkapom az igazolást. És így, ha minden jól megy, jövőhéten hétfőn már lehet motorozni. Persze szívópálya, mert szaridőt mondanak, de majd meglátjuk. A lényeg a happy end és, hogy a reggeli 10-13 fok már elviselhető. Szóval motorozunk, okosan.

post bealázó

March 22nd, 2010

Filed under: IT,Napi fájdalom,Zene — AndrewBoy @ 4:58 pm

03_icam
Klikk a nagyobbért!

post motoros vásár és kiállítás

March 21st, 2010

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 6:15 pm

Kint voltunk és megnéztük. Ugye ez egy kiállításnak indult, de persze vásár volt a lényege. A hazai motoros cégek élmezőnye volt jelent, bő választékkal és “akciós” szezon eleji árakkal. A kiállítás igazából nem igaz, mert kiállítva klasszikus értelemben nem volt sok minden. Boltos viszont nagyon sok volt és meg lehetett mindent nézni, próbálni, etc. Végülis jó volt, mint egy börze, mert itt sok cég volt kis helyen. Általában, ha kitalálja az ember, hogy akar valami cuccot akkor ugye körbenézünk előtte. De ez nem olyan, mint annó volt a számítástechnika, hogy végignéztem 15 kisker árlistáját (gyalog begyűjtve suli után) és aztán a legolcsóbb helyen megvettem amit szerettem volna, hanem itt már tényleg a kipróbálás, megnézés, megszagolás is előtérben van. Nagyon sok termék van és nem igazán megy az almát almával összehasonlítás. Igazából lehetne ilyet rendezni 2-3 havonta, biztos, hogy sokan eljönnek. Sok volt a vásárló és ami jó, sok helyen nem csak kp, hanem ment a kártya terminál is. Sikerült végre beszereznem egy testpáncélt, már egy éve keresek, de ha méretben volt jó, akkor színben biztos nem tetszett. Teljesen feketét akartam, a shox idei választékában már volt olyan ami méretben és szíben is tetszett. Alig került 25 pénzbe. Máshol is lehet annyiért kapni, de azok általában cross páncélok és színesek, rikítóak.

picture

Shadow cleric level 120

A nagyon sok kiegészítő közt persze a motorokat is meg lehetett tapizni, fel lehetett ülni rájuk. Érdemes volt kimenni, viszont a csak egy pavilonnyi terület elég karcsú volt. Normális kommunikátort viszont sehol sem láttunk, azt még kell vadászni.

post motoros szezon a lidlben

March 20th, 2010

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 2:48 pm

Gondolhatná mindenki, hogy milyen jó ez most nekünk, mert végre tudunk jó cuccokat olcsón venni. Múlt évben sajnos még a motor előtt lement a szezon így a dolgokról nagyon lemaradtam. Múlt évben lehetett kapni rendes motoroscsizmát, kabátot, nadrágot. Ránézésre és fogásra shox minőségben, de kb kétharmad áron. Szinte ugyanaz a cucc, 3M logóval meg minden kellékkel, csak nem shox és nem kerül annyiba. Na gondoltam idén is lesz ilyen, veszek majd fasza kesztyűt 3-4 ezerért 7-8 helyett és egy egyszerűbb protektoros dzsekit 12-13 körül és persze végre egy csizmát 14-5 környékén. A múlt éviek alapján ez vállalhatónak is tűnt, viszont a lidlben jelenleg semmi értelmes nem kapható. Múlt évről maradt nekik vesevédő és pár darab ócska kesztyű, ezeket árulják. A motoroscsizma 8 ezerért van kirakva és még azt is volt pofájuk odaírni, hogy a felülete nagyrészt bőrből van. Full műbőr ócska fos az egész. A kesztyű talán még ér valamit, de választék nincs. Motor ponyva van ezer forint környékén, de szerintem az első szél széttépi. Van még esőruha és zacsi a lábra, meg valami arcmaszk, de mindegyiknek olyan állaga volt, hogy nem merném felvenni. Persze ezek is az ezer forintos gagyi határát súrolták. Szóval furcsa volt, hogy idén miért ilyenekkel szúrják ki az ember szemét. Múlt évben tényleg volt választék és minőségibb cuccokból lehetett választani. Motoros csizmát az vesz akinek nagyobb motorja van, az pénzbe kerül, féligmeddig hobbi, akkor költ is rá az ember. Kiváncsi vagyok mikor fogják ezeket megvenni. Kb mint a gumi állványt amiből egy hónap alatt egy db sem fogyott. És már hiába adják féláron, látszik hogy über gagyi és már a 205ös kerék is neccesen férne el rajta. Elkúrták.

lidlimotor
Klikk a nagyobbért!

post edge of darkness

March 19th, 2010

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 11:12 pm

Gibsonos filmet régen láttunk már moziban, most itt volt a lehetőség és megnéztük. A trailert nem láttam, csak úgy találomra beültünk. A történet az első tíz perc után rákoncentrálódik a lényegre, Gibson lányát megölik. És itt veszi elő Gibson a klisés alakításait és kezd neki a nyomozásba, hogy bosszút álljon a lányán. Klasszikusan a magányos szótlan megingathatatlan hős figuráját nyomja. De nem hoz semmi extrát. Nincs kiemelkedő alakítás, nincs semmi olyan ami miatt Gibsonra vagy magára a filmre úgy fogok gondolni, hogy igen, ez milyen ütős volt és milyen jó lenne még egyszer megnézni a filmet. Ez el fog maradni.

A filmben a szereposztások már ránézésre látszanak, lehet látni ki a jó és a rossz fiú és lehet tudni, hogy kb ki mikor fog meghalni. A csendes igazságtevő Winstone hozza a várt figurát, de itt is, semmi extra. A történetben alig van pörgés, de mégis kapkodós az egész, nem kapunk elég háttérinformációt. Nem látszik, hogy most pontosan az illetővel mi történt, így bármit odaképzelhetünk. Igazából a végén még az sem derül ki, hogy most akkor mi is történt, a nagy leleplezésből is csak morzsákat kapunk. A sztory iszonyat gyenge, bosszú a lányomért és megyek előre hentelni. De még a hentelés is gyenge kifejezés. Az akció részek vérszegények, semmi adrenalin, vagy ülésberagasztó jelenetek. Vártam volna egy Taken jellegű hentet, vagy akár egy Nico-t. Itt a gyenge akciót egy szövevényes sztorival akarták megspékelni ami viszont szerintem nem sikerült. Egynek tényleg elment. Szerintem a közepest sem érdemli meg.

post Rock-Paper-Scissors(-Spock-Lizard)

March 18th, 2010

Filed under: IT,Links,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:33 am

Húsz fok lesz a hétvégén, mondják az okosok. De addig is, mivel játszon az ember, ha nem tud motorozni és valami offline multiplayert akar nyomni? És mi van akkor, ha egyedül vagyunk? Megoldás: http://www.pto.hu/post/1/1911

post netrisk? giga lol

March 17th, 2010

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 6:27 pm

Már 3 napja “private number”-ről hív mindig valaki és miután felveszem, nem szól bele senki. Na ma végre kiderült, hogy a netrisk hívogatt már mióta, mert szuper Allianzos lakásbiztosítási lehetőség van, nosza nézzük meg, ha lehet évente 4-5 ezret spórolni miért is ne. A technikai körülmény egy vicc, a 20 perces beszélgetés alatt 3x szakadt meg, ugye előtte meg mintha nem épült fel volna a vonal. Gondolom valami zsír IP telefon szolgáltatón keresztül nyomják, call-center, sok a hívás, olcsósítani kell és persze rögzítik a beszélgetést minőségbiztosítási okokból. Öröm és bódottá. Kishölgy bemutatkozott és elkezdte mondani, hogy 18% kedvezmény, szeretném -e ha most kapnék egy személyre szabott ajánlatot, persze, go on, hajrá. Mondom a részleteket, bemondja az összeget és kérdezi, hogy negyedéves, féléves vagy éves legyen -e a díjfizetés. Oh, hát kérem kifizetek előre én egy évet is, ha inflációnál nagyobb kedvezményt adnak. Nem értette miről van szó, így kifejtettem, hogy van -e kedvezmény ha féléves, vagy éves díjfizetést szeretnék. Na lépjünk tovább és maradjunk a negyedévesnél. Elmondtam, hogy 3 gépjármű is az allianznál van biztosítva, valamit még biztos tud adni. Ő nem tud. Mondtam, hogy nosza, akkor magácska az alkusz és kérdezze meg a biztosítót és hívjon majd vissza. Nem értette ismét miről van szó. Azért nem sámli a csaj. Igazából egy automata gombválasztós kalkulálós menüje is jobb lett volna és még tb-t sem kell fizetni utána. Ő egy alkusz cégtől telefonál, akkor ugyan a körülményeket figyelembe véve a kedves vásárló igényeit kielégítve próbáljon meg üzletet kötni és ne a magnószöveget mondja el amit a 3 napos tanfolyamon megtanítottak neki. A legszebb az egészben, hogy elkérte az adatokat, de miért is? ott van a rendszer, szedje ki belőlük. Az e-mail címemet megadtam, hogy arra jöhet az ajánlat, de a felénél megszakadt a telefon, nem hívott vissza.

Netrisk fiam leülhetsz, EGYES!

insurance

post pihenés helyett

March 17th, 2010

Filed under: Kirándulás,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 6:18 pm

Az elmúlt pár évben szinte alap, ha valami állami ünnep lesz és a pártok rendezvényeket szerveznek akkor a várost el kell hagyni. Na idén persze nem jött hír semmi extrém összecsapásról és rendbontásról, viszont próbáltunk egy kört kirándulni, sikerrel. Hétvégi fő programként meglátogattuk a Jánoshegyi Erzsébet kilátót. A moszkvai börger találkozó után megcéloztuk a fogaskerekűt és onnan felmentünk vele a Normafáig. Onnan laza séta fel a Jánoshegyre, kilátó, nézelődés, fényképezés, 50-60 km/h-s szélben kapaszkodtunk, a szél miatt viszont teljesen tiszta volt az idő és nagyon messzerie el lehetett látni. Hazafele a 22-s buszt vettük célba és azzal visszamentünk a fogaskerekű aljába ahol az autót hagytuk. A négyévszakban nyomtunk egy jó kaját. Szépen eltöltöttük a napot, egyedül csak a bkv jegy ára váltotta ki nem tetszésünket. 320 ft / db. Mi van akkor, ha valahová 3 átszállással megyek? És vissza is akarok menni? 2560 Ft-ról beszélünk. Persze, vegyél heti/hétvégi bérletet és akkor rögtön olcsóbb a történet. Ha 3-4 ember akar így utazni akkor már a taxi megéri. Hétvégén, ha nem esik útba nagyobb bérletpénztár, akkor a felutazó család is bukta a családi kedvezményes hétvégi bérleteket, és vehet mindenki jegyet magának. Sexy történet. De ezzel kell élni. A 22-s busz pedig tényleg gyorsan jött. Egyedül csak az zavart még, hogy a rendezvények miatt nagyon sok minden le volt zárva és nehezen lehetett a moszkva környékén közlekedni, de ezt a 10 perces extrát kibírtuk. Túléltük. Jó volt, szép volt.

post esik a hó:)

March 11th, 2010

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:20 am

Na semmi extra, csak esik a hó nálunk is. 1-2 centinél járunk, szóval nem gond, de reggel azért a kalapos suzukisok már szenvedtek és a nedves hó mentes úton 30-40 körül cammogtak. Szóval ilyenkor jól esne egy rpg vagy valami komolyabb minigun, esetleg egy 30mm-s gatling. No offense ;)

30mmVW

Gau8a_a

post boldog születésnapot!

March 7th, 2010

Filed under: IT,News,Oldies — AndrewBoy @ 2:04 am

Ma lenne 11 éves az andrewboy.net. Sokak kedvence volt a cool.andrewboy.net ahol tuning és hűtés megoldásainkat hírdettük Atillllaval. RIP. Az andrewboy.com kisebb kihagyásokkal, de szintén ma 11 éves. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

11th

post lassú a neted???

March 6th, 2010

Filed under: IT,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 10:30 am

Lassú a neted? Nem tudod mit csinálj? Megőrülsz mire lejön egy weboldal? Amúgy a letöltés bárhol hozza a papírformát? Mit lehet csinálni? No igen. Sok esetben bizonyos weboldalak tetvesen lassan jöttek le, index, facebook és volt ami be sem jött. Görcsöltem én már mindennel, bind, iptables, szét néztem a logokat és nem akart a kép összeállni. Tényleg volt már asztalcsapkodás és arc kaparás. Mi a frász lehet? ADSL-lel annó nem volt ilyen gond, de most meg itt a hypergyors net és szopás a köbön. De egyik napról a másikra? Miért? Aztán rájöttem a megoldásra. MTU! Az interface scriptet átírtam egy picit, az MTU-t elfelejtettem belevenni és rögtön csak 756 volt beállítva, ami a létező legalacsonyabb amit el lehet képzelni. 1500 beírva és már hasít is minden, mint a parancsolat. Szóval kedves userek, ha valami tetűlassúnak tűnik, érdemes az MTU-t is ellenőrizni;)

post weeds

March 5th, 2010

Filed under: Mozi,News,Party — AndrewBoy @ 10:22 am

Bár a showtime gondozásában később jelnet meg a californication azt kezdtük el nézni. Aztán láttam, hogy a weedset is a showtime adja ki és elkzedtem. A 25 perces részekből megismerhetünk egy Agrestic nevű kisváros családjainak mindennapjait. Senki ne kezdje el a térképen Agresticet keresni, mert ez egy kitalált város, bár San Jose mellé kapunk egy pipát a 101-s autópálya közelébe, de az is csak egy üzlet elnvezése. A film szerint Los Angeles egyik negyedében játszódik, ahol persze igazából nincs ilyen kisváros.

A főszereplő Nancy Botwin, kinek a férje Judah szívinfarktusban halt meg futás közben a kisfia mellett. Nancy mindkét gyereke a helyi iskolába jár. Az idősebbik srác Silas persze már csajozik, próbálgatja a könnyű drogokat, a kis Shane pedig minden hülyeséget művel amit csak el lehet képzelni. Nancy mint tisztes családanya a megélhetésnek a drog dílerkedést választja. A beszerzési forrás is egy egyszerű csonka családtól származik aholis mindenki fűvel foglalkozik. A bonyodalmak ott kezdődnek, mikor Nancy sógora Andy megjelenik és felrúgja a szétszórt, megbízhatatlan életstílusával az addig kialakult békés egyensúlyt. Persze Nancy terjeszkedni szeretne, diverzifikált termékpalettát bevezetni.

Az illegalitásban néhány kiemelt vevője, Doug és Dean a könyvelő és a jogász segítenek neki megfelelő álcát teremteni és anyagi segítséget keresni. A hírtelen növekedés persze magával hozza a rosszat is, helyi dealerek nem szeretik a konkurenciát és megfenyegetik Nancyt. Nancy persze ellenáll és frappánsan oldja meg a helyzetet. Pörgős dráma és vígjáték, valahogy így lehetne a sorozatot jellemezni. Szerintem kötelező darab.

post a legnagyobbak

March 3rd, 2010

Filed under: Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 7:22 pm

Nem régen volt egy égi jelenség itt Európában. Sokan mondanak sokfélét, ufó, üstökös, meteorit, zöld háromszög, kiskanál, etc. Végülis vétek lenne elpazarolni az egész univerzumot az emberiségre, illetve a matematikai esély meg van rá, hogy máshol is kialakult értelmes élet, így ezt tényleg nem szabad elvetni. A gyorsulva táguló világegyetemünkben az utazás viszont cseppet sem egyszerű, fénysebességgel nem lehet utazni, hiába lesznek realtíve fiatalok a megérkezendők, viszont lebontják őket a kósza hidrogén atomok a világűrben (2db / köbméter). Marad az Einstein – Rosen híd ami a féreglyukat létezését hivatott bizonyítani. És akkor már rögtön stargatelhetünk is, csak nehogy egy napon keresztül tegyük, mert annak tudjuk, hogy sosincs jó vége :) Szóval a napok.

Adott nekünk egy csillagbogár középkorú kis sárga csillagocska, a napunk. Távolságunk átlagosan 150 millió km. El tudjuk képzelni? A föld átlag sugara 6.371 km (lapos a “sarkoknál”). A napunk sugara 695.000 km, he? Az átmérő 1,39 millió km. Vagyis az átmérője 3,61szer nagyobb mint az átlagos Föld – Hold távolság. Kellemes mi? Képzeljünk el más csillagokat. Találunk a napunknál kisebb csillagokat. És persze nagyobbakat, a legnagyobb a VY Canis Majoris, melynek mérete 1.800 – 2.100 nap sugár, vagyis cca 2900 millió km. Varjá rá gombot ecsém. Ezt úgy képzeld el, hogy ha a Föld 1 centis akkor a nap egy 109 centis gömb (117 méterre a Földtől) és ez a batár állat pedig 2,3 km-s gömböt ad. Tehát az egy métert hasonlítod a 2,3 kmhez. Fincsi, mi? Ha a mi naprendszerünkben lenne, akkor kiérne egészen a Jupiteren Szaturnuszon túl. Tehát nem létezne a föld. Szóval vannak ilyenek is. Lentebb pedig egy összehasonlító ábra. Gondolkozom, hogy egy szép poszternek kinyomtatom.

stars

post egyszerűen bonyolult

March 3rd, 2010

Filed under: Mozi,Vicces — AndrewBoy @ 7:56 am

complicTörtént nem olyan régen, hogy megnéztük ezt a filmet. Nem is akartuk, úgy véletlenül került a képbe, még nem láttuk felkiáltással nekiugrottunk. Nagy bizakodás nem volt, ám lehet pont ezért sült el jól a választás. A színészek; Meryl Streep, Steve Martin és Alec Baldwin alakításai fenomenálisak, régen nem láttam ennyire jó színészi játékot. A történet aranyos, tíz évvel vagyunk a Baldwin – Streep válás után amikor is a gyerekük diplomaosztójára mennek együtt New Yorkba. Baldwin 30 éves “picsa” felesége sajnos a gyerek betegsége miatt nem tud megjelenni az eseményen, így a régi házaspár megint összekerül. Annó a poén az volt, hogy Baldwin csalta Streepet a fiatal picsával, most fordítva megy a dolog:) A dolog pikantériája, hogy Martin egy építész és Streep át akarja építeni a házát, persze onnan is megy a hódítás. A már nem fiatal színészeink kalandjai nem hétköznapiak, vedelnek és partyznak, összejárnak szállodákba, szívnak a gyerek buliján. A film nálam az év vígjátékai közt fog szerepelni, nincs erőltetett humor, minden teljesen természetes, mint egy szép házasságban amikor megy egymás basztatása. Lehet tanulni trükköket és vannak nagy lebukások is:) Én ezt a filmet kötelezőnek mondanám a mostani erőltetett vígjátékokhoz képest.

post periodic table

March 2nd, 2010

Filed under: IT,Links — AndrewBoy @ 1:08 pm

Jópofa, magyar cucc, dinamikus periódusos rendszer:



www.ptable.com

post Protected: mivel játszunk lanpartyn?

March 1st, 2010

Filed under: IT,Party — AndrewBoy @ 11:26 pm

This content is password protected. To view it please enter your password below:

post nyugodalmas jóéjszakát

March 1st, 2010

Filed under: IT,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 10:42 pm

Azt hiszed van egy fasza estéd, senki nem zavar, nem hívnak. Ó yeah. Aztán mész fel aludni, kéne a mobil, mert ugye a G-Alarm ébreszt reggelente. Ó nincs sehol. Ó bazdmag. Hívom a vonalasról, nem hallom sehol. Na ecsém, elhagytam, de kicsöng, tehát valszeg még nem tette rá senki a mancsát. Nap végiggondol, irodába visszarohan. Hát igen, az asztalon hagytam. De legalább volt egy nyugodt, telefonoktól mentes esténk. Azt hiszem a kikapcsoló gombot gyakrabban fogom használni a mobilon. Utoljára még az alcatelemet kapcsoltam ki esténként valamikor 99 környékén. Vazze, 10 éve van mobilom, de pár óránál többet nem bírok ki nélküle… volt hogy a p990i lemerült végzetesen, 5-6 órán keresztül nem tudtam tölteni, ott is boldogságos volt az a rövidke szakasz:) Hozzáteszem a teló elhagyása először fájdalmasan érintett, aztán rájöttem, hogy hétvégén csináltam nagymentést róla, utána már kezdett megfogalmazódni a HTC2 legitimálása:) De úgy néz ki, ez most megint elmarad, pedig Johnynál is az volt a hétvégén.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)