https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post weeds

March 5th, 2010

Filed under: Mozi,News,Party — AndrewBoy @ 10:22 am

Bár a showtime gondozásában később jelnet meg a californication azt kezdtük el nézni. Aztán láttam, hogy a weedset is a showtime adja ki és elkzedtem. A 25 perces részekből megismerhetünk egy Agrestic nevű kisváros családjainak mindennapjait. Senki ne kezdje el a térképen Agresticet keresni, mert ez egy kitalált város, bár San Jose mellé kapunk egy pipát a 101-s autópálya közelébe, de az is csak egy üzlet elnvezése. A film szerint Los Angeles egyik negyedében játszódik, ahol persze igazából nincs ilyen kisváros.

A főszereplő Nancy Botwin, kinek a férje Judah szívinfarktusban halt meg futás közben a kisfia mellett. Nancy mindkét gyereke a helyi iskolába jár. Az idősebbik srác Silas persze már csajozik, próbálgatja a könnyű drogokat, a kis Shane pedig minden hülyeséget művel amit csak el lehet képzelni. Nancy mint tisztes családanya a megélhetésnek a drog dílerkedést választja. A beszerzési forrás is egy egyszerű csonka családtól származik aholis mindenki fűvel foglalkozik. A bonyodalmak ott kezdődnek, mikor Nancy sógora Andy megjelenik és felrúgja a szétszórt, megbízhatatlan életstílusával az addig kialakult békés egyensúlyt. Persze Nancy terjeszkedni szeretne, diverzifikált termékpalettát bevezetni.

Az illegalitásban néhány kiemelt vevője, Doug és Dean a könyvelő és a jogász segítenek neki megfelelő álcát teremteni és anyagi segítséget keresni. A hírtelen növekedés persze magával hozza a rosszat is, helyi dealerek nem szeretik a konkurenciát és megfenyegetik Nancyt. Nancy persze ellenáll és frappánsan oldja meg a helyzetet. Pörgős dráma és vígjáték, valahogy így lehetne a sorozatot jellemezni. Szerintem kötelező darab.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)