https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post sunny diner

January 17th, 2013

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 9:37 pm

És ha már a legutolsó értékelő poszt hamburgerezésről szólt, akkor folytassuk is ezzel a témakört. Sunny diner régen volt a westendben is, és ha jól rémlik akkor talán a Szentendrei úton, de ebben nem vagyok biztos. És talán nem is ez volt a neve? Régebben jó, de drága hely volt, így ritkán látogattuk, az elmúlt években viszont többször felkerestük a Hűvösvölgyi úti kajáldát ahol most már normálisabb árak mellett egy jót lehet kajálni. A normálisabb alatt azt értem, hogy nem Friday’s vagy más még drágább hamburgerekről beszélünk. A választék mondhatni Pazar, sok féle burgerből, húsból lehet választani és különböző tálak is vannak. Itt is van, ha meg bírod enni a legnagyobb mega tálunkat x időn belül akkor mi fizetjük. 10 db 20 dekás húsból készült hambi 9 ropiért. Talán megéri a kockázatot, és ha nem bírja megenni az ember, akkor a haverok besegítenek. Tényleg megéri, hogy 4-5 ember menjen el és tálakat egyen, mert akkor már 1000 HUF körül lesz egy burger ára, az pedig a mai világban nem tűnik annyira soknak.

(more…)

post hooters

January 10th, 2013

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:18 am

Hype! Ugrik be elsőre a név után, hogy mit fogunk érezni. Természetesen bögyös csajokat, hideg sört és jó hamburgert akarunk fogyasztani normális áron. Hamburgereshez mehetünk máshová is nagynevű import brandekbe, mint a TGI mondjuk. Ez mégis más, nem a családias gyorséttermet jelenti meg, hanem a fiatalos, sörözős, meccsnézős (bár nem tudom, hogy itthon az NFL mennyire népszerű?) csajokat bámuló helyet. Az már az elején rögtön feltűnt, hogy a lányok sokszor jönnek, mennek az asztalokhoz, sajnos sok nem volt belőlük, így néha tényleg várni kellett rájuk egy ital újratöltésért, de gyakorlatilag, ha ránk találtak akkor szívesen időztek az asztalnál.

(more…)

post cebit the tour #3

January 7th, 2013

Filed under: IT,Kirándulás — AndrewBoy @ 10:03 pm

Nagy az izgalom, úgy néz ki, hogy idén is tovább bővül a csapat, ha így folytatjuk 5 év múlva már egy csuklós Ikarust kell kölcsönözni. A témakör a szokásos lesz, péntek délutáni indulás, prágai kajálás és utána korai érkezés. Idén megpróbáljuk végre logikusan összerakni a látogatni valót. Valszeg olyan helyen fogunk kezdeni ahol napközben nagy lesz a zsufi és megéri korán berohanni azokra a helyekre. A kiállítói lista már elérhető és már app is van a térképpel, gondos mérlegelés után össze kell rakni az ütemtervet és nem sokat időzni a lényegtelen helyeken. Azért persze egy 4 méteres 4k felbontású tv képernyőt meg fogunk bámulni, ha akad, de próbálunk a tényleg érdekesebb kütyükre, újdonságokra fókuszálni. A kiállítókat talán érdemes röptében végigfutni és megnézni, hogy kinek milyen terméke van, kézzel megtapizva azért tényleg más érzés, mint random találomra a több ezer kacat közül rendelgetni és reménykedni, hogy biztosan nem lesz rossz. A szerver-rendszer ügyosztály is valószínű, hogy érdekesebb megoldásokat fog kínálni, mint tavaly, remélhetőleg találunk olyasmit ami megindító lehet és alkalmazhatóságát is igazoltnak találjuk. De a terv még nincs készen, ezen dolgozni kell. Szóval 2200km, Saimonsais-zel, Johnnyval, Atillllaval és Flexszel. Belevágunk az életbe:)

post knrdy

January 3rd, 2013

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:14 am

Na ez egy érdekes történet. Októberben nyílt a hely, magyar weboldal nincs. Árak a weboldalon nincsenek. Külföldi blog bejegyzések alapján lehet tájékozódni, hogy miről van szó valójában, mi is ez a hely és mire szolgál. Steak house jelleg az biztos. Az étlap is egyszerű mint az egyszer egy. Melyik részét kéred, mennyire átsütve és mennyit? Ezekből a kombinációkból lehet enni 5 és 25 ezer forint közt egy húst, persze a köret és esetleg a bor még erre jön rá. Jellemzően inkább 10 ezer forint magasságában van a normális adagnak számító hús. Ez az a hely, amit 10-15 ezer alatt biztosan nem lehet megúszni, ha normálisan akarunk enni.

(more…)

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)