https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post koncert

December 30th, 2008

Filed under: Kirándulás,Zene — AndrewBoy @ 11:34 am

Szombatot beszéltük meg, délután indulunk. Szombat reggel 3-4 közt értem haza. Utána 7-ig tákoltam a szervert. Alvásba dobtam magam. Valamikor 1kor keltem fel, a jópofák kb akkorra értek oda. Sikerült asszony kocsiját lenyúlni és már indultunk is. 5 után kicsivel már a megbeszélt “szórakozó” helyen voltunk Debrecenben. A kollégák tárt karokkal és rögtön itallal vártak minket. Nem lehetett sértődést okozni. Pálinka, sör. Délibáb milánói 470-ért és utána még pár sör és pálinka.

Atilllla bemutatta a 3 ezer forintos szondáját. Neki 0,78 ezrelék, nekem 0,43 ezrelék volt a koncert előtt. Beballagtunk a főnixbe. Nem volt telt ház. Csak a legjobb számokat adták a srácok. Ütős, jó koncert volt. Mega feelinggel. Sajnos a fejfájásom a fáratság miatt gátolt a rendes tombolásban, de jól éreztük magunkat. 2 óra full tombolás volt. Mikor bejelentették, hogy ennyi volt mára, a “visszatapsolás” után még 40 percet muzsikáltak.

Mekiben még nyomtunk egy menüt, persze berakták a técsét. Szonda újjabb mérés. Atilllla 0,32 én 0,00. Furcsa volt, mert még sörszagom volt, de 10 mértem meg és nekem végig 0,00 jött ki. Atilllla tartotta stabilan a 0,3-s szintet. Saimonsais vezetett hazáig hazáig, utána ők elpályáztak. Beestem az ágyba 2 után és aludtam.

post boldog karácsonyt mindenkinek!

December 24th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:03 pm

post heuréka!

December 21st, 2008

Filed under: Airsoft,Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 7:33 pm

Öröm van és bódottá. Na nem a tegnapi póker szívó pálya a nagy öröm, egyfolytában kis lapom volt, ha meg jó lapom volt, valakinek mégjobb lapja volt, de csak pont eggyel nagyobb, hogy szívjak ahogy kell. Szóval a tegnap este így sikerült.

De történik az életben jó is néha. Elővettem az airsoft cuccokat, kipucoltam a fegyót, a tárakat és az akkukat feltöltöttem. Kicsit lövöldöztem és megállapítottam, hogy a fegyver ugyanolyan jó mint fél éve. Azóta nem voltam játszani, időm nem volt rá. Saimonsais meg is jegyezte, hogy nem voltunk Red Alert II-n kint érden, dehát ez van, felújjítás, munka és egyéb.

Turkáltam tovább és megtaláltam az IZS-61 légpuskámat is. Félve vettem elő a dobozból mert tudtam, hogy valami nem működik rajta. Valami gyűrű szerűség rémlett a dugattyú mögül ami a felhúzókart visszaengedi miután a dugó hátra jön a hüvelyben. Felhúztam, persze nem akart vissza engedni. Végre szétszedtem. 2-3 óra internetezés (és Unit nézés) után nem találtam normális robbantott ábrát a fegyverről. Ekkor jött a kezdjünk gondolkodni stílus. Ami hiányzott az pedig egy 4mm széles, kb 20 mm hosszú és 1 mm vastag acél lap végén kis bütyökkel amit a dugó hátratol és így a reteszelést a felhúzókar fogaskerekéről kiemeli. Némi töprengés után rájöttem, hogy kell egy bármilyen PC-s karesz hátlapja amiből szépen ezt ki lehet vágni, a visszahajlásnál lehetne a kis bütyök az egyenes részt pedig megoldom a hátlapból. Kutattam a fiókban és persze azonnal kezembe akadt egy 3-Com tornado II. Szívem megszakad, de ez van, találtam még régi VGA-t és gagyi hangkártyát, de azoknak a hátlapja nagyon ‘puha’ volt. Délután gyorsan flexszel le is szabdtam a darabot. Fegyót összeraktam, kiteflon zsíroztam a dugónál, be WD-40ztem az egészet. Müxik, mint a parancsolat. A dobozát is szépen össze ragasztószalagoztam, így a tárolás is csodálatosan megoldott. Már várom a jó időt, hogy mikor tudom kipróbálni.

Nem tudtam a picsámon ülni nyugodtan és a p990i-t is szétszedtem, mert a keypadje kezdett megdögleni, konkrétan néha világított, néha nem, így éjszaka vezetés közben a kis qwertyn nem nagyon tudtam sms-t írni. Mondjuk akkor vettem észre, hogy nem világít, mikor már írtam az sms-t és bizonytalan voltam, hogy elütöttem -e a betűt vagy sem és utána újra akartam ütni a betűt, hogy közben néztem, de nem láttam semmit. Szóval a telefont is kipucoltam, atomjaira szedtem. 2 éves a lelkem és tökéletesen jó, bár nem a legfejlettem darab. Kacerékodtam egy htc-vel, de a csillagos ára miatt kimarad. A touchból a HD-t venném meg, ha már vennék. De 170 ropiért inkább egy MSI WIND és megmarad a mostani teló.

Asszony viszont megkapta karira a SHG-900i-t. Féltem a windows ce phone-tól, de egyelőre neki és nekem is nagyon tetszik. Nagyon jó a wifi. A youtube meg megy rajta mint állat ;) Mókás, hogy a youtube felhívja a figyelmet, hogy a tartalom elérése kiemelkedő adatforgalmat generál. Wifin ez nem zavaró. Jantól vodásak leszünk, majd kell nézni valami 3G csomagot hozzá és akkor mostmár no limittel lehet internetezni is a telóról.

Holnap karácsonyi céges buli, elő kell készíteni a berúgó jelmezt és utána hagyszóljon a történet.

Saimonsaisnek pedig jobbulást kívánok!

post menekülés argentinából

December 16th, 2008

Filed under: Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 9:13 am

Hubazdmeg. Hát kb így keltem fel. Elalváskor zöld-fehér-sárga metamorfózisokat láttam, utána piros pontokat mátrix szerűen térben elhelyezkedve. Szal elalváskor kész voltam már. Nem tudom miért, de egy börtönbe voltam zárva egy félsivatagos vidéken amire azt mondták, hogy argentinában vagyok. A helyi yardok lekapcsoltak és bevittek. (nem tudom miért) Utána rémlett, hogy elkészült a zuhanyzónk, de túl magas (kb 80 cm) a belépője. Aztán cut és utána meg bezártak a börtönbe. Az őr kinyitotta az ajtót a kihallgatáshoz, én felrúgtam és elvettem tőle az MP5K fegyverét 5 db tárral. Felvettem a cipőmet. (amit előtte le sem vettem) Elkezdtem kimenni a börtönből? Aztán kintről már rendőrség kinézete volt, földbe sülyesztett épület, olyan vízlepárlós Tatooin feeling. Aztán rohanás volt. Éreztem valami fájdalmat a lábamban. Megálltam és láttam, hogy a fél cipőm nincs meg. (takaró alól kilógott a lábam biztos). Megfordultam és futottak felém. Közelebbről ismeretlen arcú emberek voltak és mondták, hogy santiagoban találkozunk. Aztán felkeltem hajnal négykor és vakartam a fejem. Hubazdmeg. Aztán utána 2 órán keresztül zuhanyzást hallgattam és az volt bennem, hogy fel kell kelni zuhanyozni mert el fogok aludni.

post greed, for lack of a better world, is good.

December 15th, 2008

Filed under: Mozi,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 4:31 pm

így van. PONT.

post frozen

December 10th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 10:26 am

És most nem a Madonna számra gondolok. Reggel -2,5 fok volt. Enyhény fagyott volt a szélvédő, de csak enyhén, közel álltam a kerítéshez a ház mellett, így elviselhető volt a reggeli lefagyás. Elképzelhető, hogy a régi jó paraszt módszert használva, valami törölközőt fogok este rakni a szélvédőre, hogy ne legyen fagyás.

post szopás határok nélkül II.

December 10th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:54 am

Már pont nem volt geci szagú a lehelletem és nyugodt voltam, hogy a papírjaim jönnek megfelé és minden rendben, mikor asszony hív, hogy dől a víz a felső fürdőszobából a lentibe és a lenti fürdő ázik. Röpke fél másodperc alatt fel is fogtam, hogy mi történik és nincs április elseje. Első körben mondtam, hogy zárja el a vizet! De azt nem tudja pontosan hol kell. Hívom a vizes emberem. Oltári mázli, fateréknál leledzik és már rohan is át. A vízesés csak 8-9 percig történt így, de sajnos a lenti fürdő plafonja és oldalfalai ahol nincs csempézve elég csúnyán megázott. Nagyjából már kiszáradt, de akkor is gázos.

Szóval tegnap felhívom a kád szállítóját (wellis), hogy hát akkor jöjjenek ki és nézzék már meg, no meg ugye van ilyen esetekre felelősség biztosításuk. A diszpécser a bejelentésem után másfél órával később hajlandó volt felhívni, hogy csütörtökön valamikor jönnek. A weboldal szerint a sürgős esetekre azonnal kínálnak megoldást. Ez így nem valósult meg, várunk rájuk. Van felelősség biztosításuk, de első körben a saját biztosítónkat is kihívtam. Na majd meglátjuk mi és hogy lesz. Szal megint fasz ízű az a kurva rágó.

post con hielo por favor

December 9th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:07 am

Itt a tél. Ma újra -1 fokra ébredtünk. Reggel meg kapirgáltam a jeget a dízel szörnyről. Najó, igazából csak a szélvédő fűtést kapcsoltam be és vártam 2-3 percet. Leolvadt magától. De -4/-5 fokban ez már nem fog működni. Stratégiát kell váltani! Nem járunk dolgozni ilyen hidegben, vagy a garázsban fog a kocsi állni. Viszont, ha havazás van, akkor reggel nem tudok felállni a kocsival. Vagyis, télen nincs munka. Hmm….

post Вставай, страна огромная

December 8th, 2008

Filed under: Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 3:34 pm

Szombaton dél körül sikerült az ágyból kivergődni. Elhatároztuk, hogy megyünk IKEA-ba, a budaörsibe, mert ott bizony van olyan ruhaakasztós cumó ami nekünk kell. A kabátokat még mindig nem tudtuk áthozni, úgyhogy ez SOS történet. A városon keresztül, mintha péntek lett volna. 45 perc alatt sikerült kijutni a városból.

Kiértünk az IKEA-hoz. Parkoló fullon. Az extra parkoló is tele. Számomra teljesen érthetetlen. Hétköznap bármikor mentem az IKEA-ba, nem voltak ennyien. De még múlt hétvégén sem volt ennyire dúrva az örsön lévő áruház. 15 perces keringés után eldöntöttük, hogy ezt kihagyjuk és elegánsan távozunk.

Délután közös programként a szoborpark látogatást tűztük ki célul. Ha már ott vagyunk, nincs onnan messze és biztosan nem lesznek ott sokan. Én már annó voltam, de ugye asszonynak ez egy kicsit más. A belépő potom 1500 Ft fejenként. Kicsit meglepődtem, de végülis, jó legyen. Nincs túl sok szobor a parkban. Ha jól rémlik 18-20 db körül lehet max-max. A terület elég nagy, így szinte üresnek tűnik.

A bejáratnál elvtársias hangulat uralkodik. Képeslapok és plakát hegyek, persze mind másolat. Az eredeti cuccokat aranyárban mérik. Egy rohamsisak 14 ezer Ft. Csupa olyan cucc ami nekem is van otthon és kintről fillérekért lehet hozni. Természetesen best of communism cd-k is. Aki egy kicsit keresgél a neten, az origiban is hallgathatja. www.sovmusic.ru.

post semmi más nem számít..

December 8th, 2008

Filed under: Zene — AndrewBoy @ 2:18 pm

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else mattersNever opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don’t just say
and nothing else mattersTrust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don’t just say

Trust I seek and I find in you
Every day for us, something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they say
never cared for games they play
never cared for what they do
never cared for what they know
and I know

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the heart
Forever trusting who we are
No, nothing else matters

Y realmente, ¿qué otra cosa importa? Pero nada …

post ne szórakozz, most már húzd fel!

December 8th, 2008

Filed under: Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 1:32 pm

Péntek este Saimonsaishez. Elég gyorsan átértem a városon, így a parkolóban úgy döntöttem hunyok egy órácskát. Saimon hív 4:50 kor, hogy hát mi az, hogy most keltem fel, azonnal menjek matracozni vele. Megnyugodott mikor megtudta, hogy a kecója előtt alszom. Namost a kókuszos matrac nem összehajtható. A csomagtartó így esélyestelen volt, hiába kombi. Feldobtuk a kocsi tetejére és úgy hoztuk el. Liftbe esélytelen. Gyalog a nyolcadikra jól esett felvinni.

Este elmentünk Madagaszkár kettőt nézni. A pingvinek ütősek. A legjobbak, ajánlom mindenkinek a filmet. Bejövős volt. Tipikusan jó péntek esti lazítás.

post nem vagyok rá méltó

December 8th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 12:42 pm

Pénteken reggel beléptem 9:20-kor az okmányirodába, kezemben 4 ezer forinttal és az orvosi igazolással, hogy alkalmas vagyok a vezetésre. 9:25-kor megtakptam a kis jegyemet és 9:32-kor besétáltam a pult elé, már vártak. Hölgy átveszi a papírokat, kérdezi, hogy mi történt. Rövid beszélgetés után kaptam egy csekket, befizethetem az illetéket és utána jöhetek is vissza.

Rövid postás kitérő után a hölgy a következőkkel várt:
– Ön nem veszíthette el a jogosítványát.
– Mármint?
– Az Ön jogosítványa még itt van az okmányirodában.
– Biztos? Apu is ilyen néven fut, lehet ő kért új jogsit, tessék megnézni.
– Nem, az Ön adatait látom itt a rendszerben, 2003 decembere óta itt van.
– Volt, márciusban visszakaptam, gyorshajtás.
– Igen, de nem vette át.
– De és levelet is kaptam róla kb. júliusban, hogy megszünt az ügy, ez jött önöktől és a rendőrségtől is.
– Kizárt dolog, nem tudok új jogosítványt adni, nincs lezárva az ügy.

Ütő megállt bennem. Hölgy elrohant kollégáért. Visszaérve elmagyarázták, hogy a rendszerben az ügy nem lett lezárva, ezért le kell zárni. Nade, ezek a levelek már az irattár mélyén vannak. Előbb kell a levelezés ami alapján lezárják a rendszerben és utána kérhetek új jogsit.

Hölgyek eltűntek 20 percre. Visszajöttek, hogy semmiféle gyorshajtási ügyet nem találtak a nevem alatt, csak, hogy újfajta jogsit hosszabbítattam 3-4 éve. Ekkor leesett, hogy ez drága fater, ő villogott akkoriban az új kártyás jogsijával. Megkértem a hölgyet, hogy nézze meg mégegyszer, de most az én adataimmal. További 20 perc eltelt. Megtaláltak minden levelezést, elnézést kérnek, le tudják zárni az ügyet, de nem most, mert kell a jegyző jóváhagyása. MIAFASZVAN? Lepecsételik a cetlimet és majd telefonon hívnak mikor mehetek be, soron kívül. De lehet ez már januárban lesz.

15 perc udvarlás után megcsinálták a rendszerben az ügy lezárását. Megkaptam az igénylőlapot. Postán jön majd a jogsim. Mizéria vége. Fontos papírok úgy néz ki rendben. Majd meglátjuk.

post szopás határok nékül

December 3rd, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 4:55 pm

Szar érzés geci szagú lehellettel feküdni és felkelni. Történt ugyanis, hogy tegnap reggel munkába menet azon gondolkoztam, hogy a pénztárcámat elhoztam -e otthonról, mert nem emlékeztem rá, hogy elraktam, mert úgy rémlett, hogy nincs meg. Végülis arra jutottam, hogy biztos otthon van és nincs gond.

Este kiderült a történet és nem találtam. Hétfő esti programot átgondolva, voltunk anyáméknál, obiban, burger kingben, régi ház garázsában. A burger kingben még biztosan meg volt. Otthon már nem néztem meg, kabátomban kellett volna lennie, de úgy rémlett, hogy kiraktam. Talán azért, mert mikor először hazaértem hétfőn, tényleg kiraktam.

Ma reggel felhívom az okmányirodát, hogy ugyan már mikorra van időpont, hogy egy füst alatt mindent elintézzek. Dec 17. Baaaaaaaaaaazdmeg. Apám hív, hogy ő ma ment volna útlevelet intézni, de nincs kedve és ráér még, mehetek helyette. A személyim amúgyis lejárt 3 éve, lakcímkártyából is kellett új, tehát ezek féligmeddig kellettek volna amúgyis. 1500 pénz. Ennyi az ára a személyinek.

Jogsira péntekre tudtak időpontot adni, hiszen jogsi nélkül nem annyira jó dolog vezetni. Mivel nemsokára lejárt volna, így egyből hosszabbítani is fogom. Orvos 6300 pénz. Holnap 5re tudott adni időpontot. Jogsira péntek 9:30-ra kell mennem, 4000 pénz.

Szóval ennyi. Kell még adókártya, smart kártya, priority club kártya, burger king kártya, tgi kártya, duna club kártya, lufthansa kártya. Más azt hiszem nem is kell a boldog élethez. Ja igen, két db hitel kártya, egy visa és egy maestro. Kártya letiltás díj, 10 ezer / db. Aha.

Mivel minden cuccom kártyás lesz, ezért kártyatartóm lesz. Manit pedig majd külön hordom, vagy valami nagyon kis pénztárcát fogok alkalmazni. Ahogy magamat ismerem szerintem valahol meg fogjuk találni. Remélem is legalább, mert volt benne pár névjegy, cetli, stb amire szükségem lenne.

Szóval szopás, BŐ nyállal…

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)