https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post koncert

December 30th, 2008

Filed under: Kirándulás,Zene — AndrewBoy @ 11:34 am

Szombatot beszéltük meg, délután indulunk. Szombat reggel 3-4 közt értem haza. Utána 7-ig tákoltam a szervert. Alvásba dobtam magam. Valamikor 1kor keltem fel, a jópofák kb akkorra értek oda. Sikerült asszony kocsiját lenyúlni és már indultunk is. 5 után kicsivel már a megbeszélt “szórakozó” helyen voltunk Debrecenben. A kollégák tárt karokkal és rögtön itallal vártak minket. Nem lehetett sértődést okozni. Pálinka, sör. Délibáb milánói 470-ért és utána még pár sör és pálinka.

Atilllla bemutatta a 3 ezer forintos szondáját. Neki 0,78 ezrelék, nekem 0,43 ezrelék volt a koncert előtt. Beballagtunk a főnixbe. Nem volt telt ház. Csak a legjobb számokat adták a srácok. Ütős, jó koncert volt. Mega feelinggel. Sajnos a fejfájásom a fáratság miatt gátolt a rendes tombolásban, de jól éreztük magunkat. 2 óra full tombolás volt. Mikor bejelentették, hogy ennyi volt mára, a “visszatapsolás” után még 40 percet muzsikáltak.

Mekiben még nyomtunk egy menüt, persze berakták a técsét. Szonda újjabb mérés. Atilllla 0,32 én 0,00. Furcsa volt, mert még sörszagom volt, de 10 mértem meg és nekem végig 0,00 jött ki. Atilllla tartotta stabilan a 0,3-s szintet. Saimonsais vezetett hazáig hazáig, utána ők elpályáztak. Beestem az ágyba 2 után és aludtam.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)