https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post karácsony, idén is

December 15th, 2013

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 4:36 pm

És ahogy nézem ez megint csak nem fog érdeklődés hiányában elmaradni. Stagnáló GDP? Vásárlóerőből veszítő bérek? Az emberek mégis ellepnek mindent és megy a keresgélés, vásárlás, helyekért gyilkolás. De most tényleg, miért kell elmenni nézelődni, szagolgatni, vásárolgatni órákon át eredménytelenül? Miért nem lehet előre rendesen kitalálni, hogy mit szeretne az ember, legalább határok közt kitalálni, utána pedig a neten megnézni, hogy hol és mennyiért kapható. Neten gyakorlatilag már mindent meg lehet találni, ugye ami nincs ebayen az már szinte nem is létezhet és amire a gugli nem ad találatot az pedig sosem volt. Igen, ismételten emberiszonyom van és hányni tudnék a tömegtől. Megint előjött az, hogy 15 éve a város egyik sarkából még ilyenkor karácsonykor is gond nélkül fél óra alatt átértem, most ezt kalkulálni sem lehet előre, mindenhol autók hada, tömegnyomor és persze idegeskedő emberek. Én ugyan vasárnap és holnaptól szabin lévén már nem idegeskedek, így kényelmesen hallgatom puzsér agymenését a hétlövetűben, de akkor is, 15 éve az emberek nem vásároltak ennyit? Akkor nem voltak igényink? Igénytelenek voltunk? Minek veszünk többet? Az egy dolog, hogy nagyobb a választék és dübörög a kapitalizmus, de miért nem lehet a neten megnézni, esetleg meg is vásárolni amit szeretnénk? Komolyan mondom agyrém… Már a media markt is felismerte, hogy a netes történet jobban megy és olcsóbb is. Gyakorlatilag minden ami boltban van legalább annyival drágább, mint az eladók és az üzlethelyiség költsége. A benzint és az időveszteséget is lehet számolni, mert ugye a posta pénzbe kerül, de az is, hogy órákat töltünk feleslegesen egy-egy plázában és pöfékeljük a benzint és persze ott ebédelünk ami ismételten drágább. Nyugodtan lehet októbertől kényelmesen netről rendelni, minden megérkezik a posta egyre jobb, már kínából is átlag 2 hét alatt megérkeznek a cuccok, még november közepi rendelés esetén.

post boldog karácsonyt! (idén is)

December 1st, 2013

Filed under: News — AndrewBoy @ 10:53 pm

Természetesen idén is van/lesz karácsonyfa. Idén megint egy pár nappal előbb, december elején raktuk össze a karácsonyfát. Az idei installáció szerencsére sérülés és törés mentesen zajlott. A kedves trónörökös hatalmas lelkesedéssel segített a díszítésben. Reméljük, hogy a fa túléli a karácsonyi időszakot és jövőre is hasznát tudjuk venni:) Boldog karácsonyt mindenkinek!

IMAG4171

post elysium – scifi – halo whatever…

December 1st, 2013

Filed under: IT,Mozi,Vicces — AndrewBoy @ 9:59 pm

Végre filmben is látom megvalósulni az MS egyik cult játékának a halonak világát és persze mindezt jó minőségben, szépen kidolgozott látvánnyal. Na így ugrottam neki az elysium bemutatójának, amiből persze mondhatnom sem kell, hogy túl sok nem lett, mert a filmnek csak nagyon kis része játszódik a mesterséges orbitális pályán keringő űrotthonon. De még ez sem vette el a kedvemet, a látványelemek és a történet és maga a háttér is nagyjából hasonló sémára épül rá mint a discrict 9. Vannak a jól élő népek és vannak a rosszul élő népek. És a nagy kérdés, hogy ki áldozza fel magát azért, hogy a rosszul élő népek jól éljenek. Szóval a nagy társadalmi különbséget vizsgáló és harcot bemutató klissék után a látványvilág és az egyéb megoldások hozták el az igazi elysiumot. Matt Damon játéka annyira nem volt kiemelkedő, hogy azt lehessen mondani rá, hogy ez volt élete szerepe. Szerencsétlen egy sors amikor ő a főhős, a mártír és az egyszerű nép élharcosa. Egy jó scifi amiből többet is ki lehetett volna hozni, ha nem az egyszerű nép gyermeke alaptörténetre koncentrálunk, hanem valahová tovább görgetjük a dolgokat akár az idegenek felé, vagy bánja a csöcs, hogy hová. A történet lezárult, vége, további gondolkodásra nem ad lehetőséget miután kikapcsoltuk a tv-t. Illetve egy bizonyos rész ad. Lent a képek, amiken azért picurit röhögtem, hogy ennyire zéró fantáziája van egy olyan embernek aki egy ilyen kaliberű scifi látványvilágát kell, hogy megteremtse. Ezúton is szeretnék gratulálni! A film amúgy a szokásos egysíkú akciófilm, a látvány miatt 7 pont. Újranézés nem kizárt.

elysium4

elysium5
Az úr 2154. éve. “Athens” II 8 magos CPU. Csak nekem van furcsa érzésem ezzel kapcsolatban? Kérem, csak 4 giga ram?

elysium6
2 db slave winyó van a nullás ide csatornán? 2154. és ide winyót használunk?

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)