https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post californication

December 30th, 2010

Filed under: Mozi,Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 8:17 pm

Van negyedik évad első és második rész. Kötelező! Kegyetlen az évad indítás! Hank kikerül a hűvösből és “állás” lehetőséget kap az ellopott könyvének mozis forgatókönyvének átdolgozására. A főszereplővel (aki Mia-t játsza) rögtön megismerkedik, behatóan:) Többet nem mondok, látni kell.

post anno: Celeron 566 @ 1215MHz

December 28th, 2010

Filed under: IT,Oldies — AndrewBoy @ 1:00 am

És ismét egy tíz éves visszatekintés. A HWSW adott hírt a híres celeronos túlhajtásunkról is. Sajnos a HWSW-n a cool-it rovat megszünt és Bzd átköltözött az internews-ra, ami ma már szintén csak archive gyanánt létezik (respect Haszprus). A hír a HWSW-n megtekinthető itt: http://www.hwsw.hu/cikk.php?id=7078. A lenti képen pedig szokás szerint az eredeti kinézetben láthatjátok a cikket. A link persze a HWSW oldalán nem működik, az swiből freeweb lett, aztán azzal mi történt, nem tudom, az alábbi linket megtaláljátok az erdedeti cikket: http://blog.andrewboy.com/?p=1033. HWSW-s pályafutásunk itt véget ért. Azonban jópár fórum topic állít emléket ezeknek a szép időknek.

coolit-2000-12-28

post kész…

December 17th, 2010

Filed under: IT — AndrewBoy @ 8:55 pm

bazdmeg!

post tetris

December 6th, 2010

Filed under: IT,Oldies — AndrewBoy @ 9:04 pm

Ó milyen jó is volt a kilencvenes évek eleje, jött a nintendo és a gameboyjal elterjesztette a tetrist. Sikerült már lehetetlennek tűnő szintekre eljutni, mikor már nem láttuk a formákat, csak úgy zuhantak le az égből és azt hittük mi vagyunk a királyok. De nem. A linken beszarsz és befosol. Konkrétan agybeteg a csávó és 5 perc után már várod mikor hibázik, te még a vak játékkal is elmegy a végén egy darabig. Nem szeretnék egy ilyennel red alertezni. Katt a linkre: http://www.youtube.com/watch?v=cDCpv8gEC4w&feature=related

post karácsonyfa

December 5th, 2010

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:28 pm

Múlt évben negyedikén, ma ötödikén volt fa állítás, mondhatjuk, hogy már rutinná vált a feladat:)

Tehát, előzetesen is boldog karácsonyt!

post ip alapon

December 3rd, 2010

Filed under: IT,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 8:49 pm

Gondolkozzunk el egy picit. 15 éve még alig tudtuk mi az IP cím, ma pedig már minden eszköznek IP címe van. A telefonnak, tvnek, média lejátszóknak, laptopoknak, táblagépeknek, nyomtatóknak és egyéb kütyüknek amit nap mint nap használunk. Hálózati elérés nélkül eszközt már nem is vásárolunk, mert a hordozható média már elavult. De tényleg, minek legyen egy hordozható winyóm amit a lakásban ide-oda cipelgetek? Egyszerűbb hálózatba rakni az eszközöket és mindenhonnan minden működik. Persze elvben, a DNLA még gyerekcipőben jár, de már fejlődik, pedig egy egyszerű NFS vagy Samba share mennyivel egyszerűbb lenne, feleslegesen túlcsicsázták a dolgot, persze az egyszerű és nem tákolós usereknek. Az időjárás jelentést reggel nem a rádióból és nem a TV műsorból nézi már meg az ember, hanem widgetek segítségével a tvn keresztül. A tartalom egyre bővül amit elérhetünk és lassan tényleg elindul az IP alapú adatszolgáltatás, nem csak zárt láncban, hanem tokkal vonóval, én ezt látom, ez a jövő, lokál szolgáltatótól megveszi az ember a hozzáfárást és streamben nézi IP alapon a TV-n, telefonon, laptopon, táblagépen amikor csak kedve van. A hardware már adott, a fullHD technikával kimenő streameket a mai média eszközök (asztalik) lejátszák, a hordozhatóak pedig lassan tényleg képesek lesznek rá. Felesleges lehet a kábeltv, a műhold, a sima antenna. Szélessávon bejön az internettel együtt és szó szerint előfizetek bármilyen csatornára az adott szolgáltatónál. Nézhetem a mexikói sport tv-t és közben a japán valóságshowt is nyomonkövethetem, és semmi nem kell, csak egy normális internet elérés. Asszem ez tetszene, azt nézek amit akarok, felirattak, különböző hangsávokon. És persze így más tartalmakra is elő lehet fizetni, de miután a tvk már tudják a skypeot a twittert és a facebookot, sok más mindennapi dolog is bekerülhet. Az már természetes, hogy telefonról e-mailezünk, lassan európában is lehet normálisan tvt nézni telefonról, nem csak japánban és délkoreában. Hol voltunk 15 éve? És hol vagyunk most? És hol leszünk 15 év múlva?

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)