https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post droidfej

January 27th, 2011

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 4:37 pm

2 hete faszányosan üzemel a droid a hd2n. Nem winmo alól bootolós sd huncutság, hanem faja rom van fent. Mivel jobb? Friss programok, kipróbáltan, egyszerűen leszedhetően. A határ tényleg csak amit el tudunk képzelni. Egy kézben egy teljes értékű irodai gép, teljesen ingyenes nyílt forrással. Persze fizetős programok is elérhetőek a prémium kategóriában. Egyelőre csak a navival van nyűg mert ugye én tomtom hívő vagyok:) Kb 20 perc az androidosítás és nagyon megéri. Winmo 7 elbújhat! Szifon pedig rettegjen! Mert itt bizony van flash!

post reloaded

January 16th, 2011

Filed under: Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 12:11 am

Tegnap két és fél év után újra egy jó snapszer partyt nyomtunk Saimonsaisnél. Nagyjából kiegyenlített küzdelem volt, bár ritka szar volt néha a lapjárás, de azért 3x sikerült 5 adut kapni, klasszikus 6ért megmutatom a lapjaimat eljárás:) Nincs valami jó snapszer program androidra? :)

post miért a fagyi?

January 15th, 2011

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 11:46 pm

McDrive, kérsz halas menut, tudják, hogy 4 percet kell rá várni, de mégis a fagyit adják oda legelőször. Fasz tele, mert elolvad az egész mire haza érünk. De legalább sok csokit nyomtak rá:)

post hogyan működik?

January 8th, 2011

Filed under: IT,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 1:21 am

Megveszel egy babakocsit (igen bazdmeg:P) pár hónappal ezelőtt és már azt sem tudod hol van a papírja és hogyan működik. Leheveredsz a TV elé és bekapcsolod az inteligens tecső plugint, bevered, hogy chicco living és már nézed is angolul, németül és olaszul, hogy miket a tud a babakocsi. 15 perc után pedig az emeleten már gyakorlott, rutinos vezetőként tologatod. Legalább kiderült, hogy a hordozó/autós bázisra rakható részt már lehet a csomagban lévő “new born” párnával az elejétől használva. Érdemes megnézni a használati utasítást, mert én lehet valami pufi csomagolás tölteléknek gondoltam azt és majdnem kidobtam:) És akkor az oktató video:

post hegyek

January 8th, 2011

Filed under: Kirándulás — AndrewBoy @ 1:13 am

Céges partyt tartottunk fent a Nagyírtáspusztán, persze nem a mező közepén, hanem a Szentorbán nevezetű helyen. A környék csodálatos, aki a Börzsönyt szereti, annak nem kell részletezni, hogy ilyenkor is milyen gyönyörű. A szálloda alapból 4 csillagos wellness hotel. Alapvetően nincsenek extra elvárásaim az ilyen helyektől és így mindig kellemesen csalódok egy-egy ilyen helyben. Kiemelkedően pozitívum volt az egyszerűség és a funkcionalitás, csicsa nincs. Viszont  van benti medence, kinti pezsgőfürdőkád, sokféle szauna, bowling, ping-pong. A kaja is ehető volt. Nem mondom, hogy kötelező a hely, de egy üresjáratosabb részben (nekünk disznó mákunk volt, rajtunk kívül aligmás) akár még télen is el lehet menni pár napra kikapcsolódni. A képek pedig a hely varázsát mutatják, ha már tényleg unatkozunk a szállodában, akkor lehet menni a környékre kirándulni.

Nagyírtáspuszta

Nagyírtáspuszta

Nagyírtáspuszta

Nagyírtáspuszta

post boldog új évet!

January 1st, 2011

Filed under: IT — AndrewBoy @ 12:44 am

Ha már új év, akkor kell egy új naptár is. Szerintem teljesen jól használható, csoda, hogy még nem terjedtek el a hasonló naptárak. Ezt egy 12 layeres 3D-s laser gravírozott tömbbe kellene berakni, jól mutatna és mindig mindig lenne egy igazi kocka naptárunk:) Klikk a nagyobb képért!

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)