https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post egy kép többet ér ezer szónál:)

May 18th, 2011

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 10:14 pm

Szerintem a kép önmagáért beszél.

post kádi nélkül nem élet az élet!

May 18th, 2011

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 1:07 pm

Cuddy elmegy, mi lesz veled House? Lisa felmondott, nem vállalja a 8. évadot, a többiek igen. Szokás szerint fizetésbeli gondok voltak, ó jajj szegénykém. A mostani 175 ezer dollár / rész gázsiját akarták csökkenteni, nem tudjuk, hogy mennyire és 22 rész helyett csak 18ban játszott volna. Legyen 150 ezer dollár x 18 rész és az pont 2,7 millió USD. Per év. Ez mire nem elég egy olyan országban, ahol ugyanennyibe kerül a ruha, vagy olcsóbb, olcsóbb az üzemanyag, olcsóbb a gáz, olcsóbb az áram, kétszer ennyi az éttermi kaja, olcsóbb az autó és alig 2 éves fizetéséből egy Venicen lévő part menti házat vastagon ki tud pengetni, ha bentebb vesz kecót a hegyen akkor pár részes gázsit is elég erre költeni. Szinte érthetetlen, hogy ennyire azt hiszi, hogy olcsó kurva? Lehet, a Jóbarátokban Jennifer a tizedik évadban már 1 millió USD-t kapott részenként. És az nem most volt. Még a „válság” előtt. Nem baj, mi ettől függetlenül nézzük majd a Houset, csak nem lesz annyira színes, max a tizenhármassal jön majd össze (kész Dragonball Z feeling) és együtt rakják a drogos prosti picsáját az ausztrál nyálgéppel:)

post katasztrófa helyzet:)

May 18th, 2011

Filed under: IT,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 12:45 pm

Katasztrófa védelmi gyakorlat van/volt ma. Lényegében a TV2, és a közszolgálati médiák random időpontban elárasztják a nézőket azzal, hogy vihar közeledik, de semmi pánik, áll ez az indexen: http://index.hu/kultur/media/2011/05/18/vihar_pusztit_ma_kozepfolden/. Ennek örülök is meg nem is. Aki napközben nem hallgat rádiót, nem néz tv-t, esetleg internet kapcsolata sincs valamiért, az biztosan nem fog tudni értesülni bármilyen katasztrófa is legyen. Viszont mi lenne az első? Az ismerősök és rokonok azonnal hívnák egymást, megdöglene a hálózat, ha egy olyan lépne életbe és még így sem sikerülne mindenkit elérni. 10 milliós országban 10 millió mobil van forgalomban. Kézenfekvő helyzet, mindenkinek küldjenek egy SMS-t, a szilveszteri több milliós SMS hullámot már elbírja a rendszer, hát ezt ne bírná el? Dehogynem. Elbírja az, nincs is ezzel gond, kerülne 300 millióba egy ilyen sms? Ugyan kérem, ha az belefér a szolgáltatónak, hogy egyéb más smsekkel szórakoztassanak, akkor valószínű, hogy az állam részére ingyen adnának egy ilyen lehetőséget. Na, de tényleg, kiből van több? Aki TV-t, Rádiót néz napközben, vagy mobil van nála?

post hát ennyit, bazdmeg!!!

May 10th, 2011

Filed under: IT,Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 8:55 pm

Szétbasz az ideg. Múlt augusztusban cseréltem vasat a szerver alatt. Most meg este mi vár? Se kép, se hang. Nem indul el, hogy most proci, vagy lap azt még nem tudom, de szétkúr az ideg. A szarrá tuningolás után a fos abit (szidták annó mint a bokrot, hogy szar minőség) elment 9 évet, nesze neked asus, egy évet sem bírsz ki. Komolyan mondom mint valami rossz vicc. Most Dell PE850 van bent helyette, persze, kibaszott gyors, ha a masqolás működne, mert baszik valamiért masquolni a két hálókártya között, ping van, de forward már nincs. Szóval innen is üzenem a maradák pár alaplapgyártónak, hogy nem elég a marketing, anyagot kellene gyártani, mert ez konkrétan SZEMÉT. Szétbasz a kibasott ideg… holnap kell vegyek vasat mert a PE kicsit sokat zabál:)

post táblába rendezve

May 8th, 2011

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 9:20 pm

Eljött a nagy pillanat az életemben. Az MSI windtől hamarosan búcsúzni fogok és lecserélem egy táblára. Igazából még nem vagyok 99%-ban biztos a dolgomban, de már tényleg ott vagyok, hogy választani kell. Az MSI wind nagyon jó, 4-5 órás akku idő, jó kép minőség, előg erős HW, bár 720p videóknál már néha röccen a lelkem, de hordozható társnak hibátlan tud lenni. Ami a tab mellett szól, hogy gyorsan bootol, 8-10 óra üzemidő, könnyű, kényelmesebb a nézelődős használata, internetezgetésre, és csendes. Az MSI-n talán egy kézzel meg tudom számolni, hogy hányszor exceleztem, wordoztem, ami ugye leginkább asztali gépet, laptopot igényelne. A tíz ujjas vakírás egy laptopon megy, egy kijelzőn már nem. De, ha nagyon kell akkor a táblához is van dokkoló, klavi és amit csak szeretnék. A győztes a xoom lesz, nem a samu és nem az acer. A samu gyorsan elhullott az sd olvasó hiánya miatt. Az acer talán a legjobb, de minőségben az acer cuccok mostanában nem voltak megfelelőek. Xoom tényleg dizájnra is faszányos, bár ő a legnehezebb. Talán még a főzött romok miatt is a xoom, nagyobb a tábor az xda-n, és ez számít:)

post helyzet

May 3rd, 2011

Filed under: AndrewBoy Jr,Kirándulás,Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:39 pm

Elég komoly napi rutint tud az ember felépíteni magának, korábban elég sokminden belefért ebbe a napi rutinba, de mostanában ez valahogy nem sikerül. A hétköznapok este fél héttől fél tízig tartanak, amikor is játék, fürdetés, vacsora készítés, evés, beszélgetés és egyéb apróságok jönnek elő. A hétvégén lehetőség van közös sétálásra és ide-oda menésre, persze időre programozottan még. Ezzel a betáblázással sokmindent persze nem lehet kezdeni, ez sajnos az aktivitáson is meglátszik. Hétvégén azért van idő este 9 után a haverokkal foglalkozni, esetleg megnézni egy filmet, vagy bármit amit az ember akár hobbinak tud nevezni. Arra sikerült rájönni, hogy hétvégén tudunk némi időt szakítani, hogy valahogy kikapcsolódjunk. A gyermek aktivitása egyre jobban növekszik, ami abban merül ki, hogy szívesen eljátszik (alvás helyett is akár) a játszószőnyegén, egy-egy új plüssfigurával, akár 2 órát is. Ez alatt lehetőség van 3 sorozatrész megtekintésére is. Hétvégén így a heti adag pótolható. De igazából nem vagyunk lemaradva nagyon semmiről. A máciusi uborka szezon után jönnek lassan az évadzárók és utána persze majd max filmeket lehet nézni. Az idő hiánya miatt persze szart nem akar néz az ember, jól meg kell válogatni, hogy mit akarunk megnézni. A trónok harca sorozatot viszont kötelezően kell nézni, nagyon jó az első három rész, reméljük a többi is ilyen faszányos lesz, bár HBO sorozatról van szó, tehát aggódni annyira nem kell.

Szóval egyelőre ennyi, várjuk okosan a jó időt, hogy lehessen megint sokat sétálni:)

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)