https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post gyerekkori álom duplán

March 29th, 2014

Filed under: AndrewBoy Jr,IT,Oldies,Party — AndrewBoy @ 10:38 pm

Mindig is szerettem volna egy slotcar pályát magamnak mikor gyerek voltam. A vursliban nagy ámulattal néztük, ahogy a bakeliten futkorásznak a kocsik vég nélkül és a hatalmas meccseket sokszor a bénák lelkes próbálkozásai szakították félbe. A másik nagy favorit pedig a mario kart, igen, még az Snes verzió, azóta persze már jött n64től kezdve mindenre ami él és mozog, az utolsó Wii verziót mi is nyomtuk nem keveset. A két játék ötvözetéből a Carrera gondozásában jelent meg a super mario wii nevű slotcar játék. Ami érdekes, hogy digitális, tehát két sínen három autó is mehet, sávváltás lehetséges, egy irányú viszont a forgalom. Az analóghoz képest azért jó, mert 3 ember is tud vele játszani. Méretében 1:43 hoz, vagyis a kezdő, igazán gyerek méret, de ez bőven elég, mert egy technikás pálya a fél emeletet elfoglalná és az alkatrész utánpótlás is inkább már az igazi autók költségére hajazna.

carrera-digital-143-mario-kart-wii

IMAG4580

A digitális ellen szól, hogy nagyon drága, viszont akciósan 60 lepedő helyett a szett végkiárusításban csak 18 ezerbe került, ami olcsóbb, mint a két autós analóg barátja. Még persze legalább ennyit érdemes rákölteni kiegészítőknek, híd elemek, további kanyarok más és más szögekben, hogy minél technikásabb és komolyabb pályát tudjunk összerakni, a digitális rész csak az autót és a vezérlést érinti, a normál kiegészítő Carrera GO analóg cuccok működnek itt is természetesen. Aztán persze a díszítés a végén, korlátok, zászlók, kész vagyon, de nem éri meg igénytelenkedni:) Amúgy a német ebay boltok a barátaink, ha sokat rendelünk, akkor a DHL-s 7-10 EUR postaköltség már nem annyira vészes egy egész nagy doboznyi motyóért.

post need for speed..(resuscication)

March 15th, 2014

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 9:23 pm

Azt akartam, hogy jó legyen. Nem néztem meg az előzeteseket. Az FF szériát végignéztem, kis vígjáték, kis akció, kis romantika és kis baromság. Itt valahogy eszembe sem jutott, hogy mi lehet a történet, mert a játékoknak sem volt igazán történetük. Kb. a porsche unleashedig nagy rajongója voltam a szériának, utána viszont az élményautózós oldschoolból átmentünk egy agyon árkádosított törhetetlen fosba, ami már annyira nem nyerte el tetszésemet. Jöttek az éjszakai csillogások és a lehetetlen fizikák, ezekből nem kértem.

MV5BMTY3NjMyMjc3MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTE1MzcwMjE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_Sok víz lefolyt a Dunán mire eljutottunk odáig, hogy a film megszülessen és kápráztassa el a nagyérdeműt. Az IMDB-s 7 pont környéki besorolása erősítette bennem a megnézés vágyát, adtam neki egy esélyt, de sajnos többet nem fogok. A lehetetlen fizika folyamatosan jelen van, facepalm az egész film, erőltetett, de nagyon keményen. Annyi tévedés és baromság van  benne, hogy már fájdalmas. Csak a film legvégére elég gondolnom, a német rendszámos autó miatt bukik meg a főgörény, de a film elején pedig pont arról volt szó, hogy a német rendszámot azért tartják, mert lenyomozhatatlan.

Részemről talán egy 6 évesnek jelenthet valamit a film, mert ugye minden vicc új egy újszülöttnek, mondjuk sajnos ez viccnek is gyatra, ahogy a színészi teljesítmény is szegényes. A történet, jó fiú feleslegesen ül, lehetőség van bosszút állni egy illegális versenyen, de még odáig is el kell jutni és még egy nő is benne van a képben… részemről max 5 pont, de csak azért, mert Koenigsegg Agera mellett még akad pár csinos jószág amit megtépnék egy kihalt úton. Tényleg nem értem, hogy ennyire egyszerű lenne egy látványos ötlet nélküli filmet megcsinálni és retkesre kaszálni magunkat?

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)