https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post need for speed..(resuscication)

March 15th, 2014

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 9:23 pm

Azt akartam, hogy jó legyen. Nem néztem meg az előzeteseket. Az FF szériát végignéztem, kis vígjáték, kis akció, kis romantika és kis baromság. Itt valahogy eszembe sem jutott, hogy mi lehet a történet, mert a játékoknak sem volt igazán történetük. Kb. a porsche unleashedig nagy rajongója voltam a szériának, utána viszont az élményautózós oldschoolból átmentünk egy agyon árkádosított törhetetlen fosba, ami már annyira nem nyerte el tetszésemet. Jöttek az éjszakai csillogások és a lehetetlen fizikák, ezekből nem kértem.

MV5BMTY3NjMyMjc3MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTE1MzcwMjE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_Sok víz lefolyt a Dunán mire eljutottunk odáig, hogy a film megszülessen és kápráztassa el a nagyérdeműt. Az IMDB-s 7 pont környéki besorolása erősítette bennem a megnézés vágyát, adtam neki egy esélyt, de sajnos többet nem fogok. A lehetetlen fizika folyamatosan jelen van, facepalm az egész film, erőltetett, de nagyon keményen. Annyi tévedés és baromság van  benne, hogy már fájdalmas. Csak a film legvégére elég gondolnom, a német rendszámos autó miatt bukik meg a főgörény, de a film elején pedig pont arról volt szó, hogy a német rendszámot azért tartják, mert lenyomozhatatlan.

Részemről talán egy 6 évesnek jelenthet valamit a film, mert ugye minden vicc új egy újszülöttnek, mondjuk sajnos ez viccnek is gyatra, ahogy a színészi teljesítmény is szegényes. A történet, jó fiú feleslegesen ül, lehetőség van bosszút állni egy illegális versenyen, de még odáig is el kell jutni és még egy nő is benne van a képben… részemről max 5 pont, de csak azért, mert Koenigsegg Agera mellett még akad pár csinos jószág amit megtépnék egy kihalt úton. Tényleg nem értem, hogy ennyire egyszerű lenne egy látványos ötlet nélküli filmet megcsinálni és retkesre kaszálni magunkat?

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)