https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post vasárnap reggel

August 24th, 2008

Filed under: IT,Mozi,Napi fájdalom,Party,USA — AndrewBoy @ 8:42 pm

Reggel csörög a telefon 9kor, még alvásban vagyok a tegnap esti sütögetés miatt, ami egy hajnalig nyúlt baráti beszélgetésbe ment át. Bárki bármit mondhat a húst és a pácolást én csináltam (Saimonsais :P), a többi az asszony érdeme, a tűz hibátlan volt. A vodka és a sör nomeg a többi csajos pia nem volt akkora fűtés, így mikor már hideg volt kint akkor behúzódtunk.

Bent még egy üveg pezsgő elment meg pár sör, a nagy beszélgetés mellett elkezdtünk pokerezni, csak úgy, pénz nélkül. No persze ilyenkor minden all in és megy az ingyen rebuy, de azért elég jól elszórakoztunk, persze, mert komolytalan volt az egész. De a pokeren kívül több komolyabb témánk is volt, mikor a csajok különvonultak és elindult náluk a pletyi. Megtudtuk mit jelent a bábozás, és, hogy a prosztata masszázs mennyire jó lehet. Gergő rögtön témába vágóan megkérdezte, hogy miként lehet rávennünk életünk párját arra, hogy megujjazon minket. De szóba került Gábor által a terhesszex is.

Gergő barátnőjétől orcátlanul kérdeztem meg, hogy megujjazná -e a Gergőt, ha ő kérné. Persze erre egyből nem volt a válasz, hogy ez undorító. Dilemma elé állítottam, hogy a mellreszarás és utána vietnámi strandpapuccsal szétcsapkodás, vagy az előbbi az undorító. Hithű katolikus lévén természetesen az utóbbi volt számára az undorító(bb), de az ujjazást még így is elvetette. (Azért hajrá Gergő.)

Gábor mikrofonozás helyett a kisszáj történetet adta elő, Kingának ez nem jött be, majd közölte, hogy Gábor mennyire undorító és perverz. Persze ez nekünk nem volt új. Sajnos Atilllláék elég korán leléptek, így ő a beszélgetésből nem tudta a részét kivenni, pedig biztosan kaptunk volna hasznos tanácsokat, pl hogyan kell disznózsírt használni vazelin helyett.

Aztán kb 4kor már alvás is volt és csörgött a telefon. Ez jó is volt, mert a 8:30ra beállított telefonra nem keltem fel, így örömmel vettem észre, hogy a vizilabda döntőt meg tudom élőben nézni. Az első két negyedben sztrókot kaptam majdnem, de utána már élmény volt nézni a patent játékot. Sajnos nem volt olyan szép mint Sidney, de azért az utolsó negyed már elég rendes oktatás volt. Az amcsi gyerekek fizikuma és tapasztalata messze nem olyan mint a mi csapatunknak, nem is értettem, hogy a Szerbek miért voltak ennyire bénák. De ez mind nem téma, meg van az arany, a triplázás, természetesen best of mérkőzés, mint az Oroszok ellen, jó lesz majd 5-10 év múlva megint visszanézni.

Sikerült a villanyszerelővel átbeszélni a munkát, csak most már rendet kéne tenni, félig el van mosogatva, meg a szemét is ki van dobva. Holnap pedig megyünk csempét venni, lámpákat. Közelednek a határidők, hogy eldöntsük milyen bútor legyen, hogy nézzen ki a fürdőszoba, hát nem egyszerű…. Jövőhét szombat pedig Saimonsaisnél kecófelmérés és felújjítás.

post A hard days night

August 15th, 2008

Filed under: Kirándulás,Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 10:07 am

Tegnap reggel már szarul keltem fel. Reggeli utazásom során 2x felbaszták az agyam és sík ideg voltam mire beértem. Aztán úgy nagyjából meg is nyugodtam. Tudtam, hogy délután megyünk kirándulni jól. Hát délután mentünk is, budakeszi mellé, valami romokhoz, valami juhász, na kb ez rémlik, mert agyilag nagyon nem voltam ott. Kb 2-3 km-s séta a munkatársakkal, pont tutin elég is volt. Kényelmesen a természetben egy órát sétálni, már-már megnyugodtam, és az odaérkezés dugós fájdalmát el is felejtettem. Hazafele kollégákat kiraktam, majd mentem haza, boldogan, teljesen nyugodtan…

Szól sasszemű cseresznyétől a mentsd meg az estét, lángzám harmadikban gurulok a pólus előtt, majd egy nő úgy dönt, hogy a jobb sávból visszafordul 3 sávon keresztül és záróvonalon. De ezt úgy adta elő, hogy kirakta az indexét, villantottam hogy gyere, és keresztbe berakta elém a kocsit, na éppenhogy nem mentem neki a kocsi oldalának, persze még neki állt fentebb.

Haza érve a családi council megbeszélte, hogy este mozi lesz a vipben. Úgyis éhesek voltunk, így nem volt probléma, hogy degeszre zabáljuk magunkat. Saimonsais viszont megint jön 3 ropival:) Illetve hattal, mert a múltkorit sem fizette ki. A film elment kategória, ja igen, will smith bunkó szuperhőst játszik. Röhögni lehetett rajta, de a story az more or less felejtős. Egyszer jó volt megnézni aztán annyi.

11 után értünk haza, nem volt nehéz elaludni….

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)