https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post A hard days night

August 15th, 2008

Filed under: Kirándulás,Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 10:07 am

Tegnap reggel már szarul keltem fel. Reggeli utazásom során 2x felbaszták az agyam és sík ideg voltam mire beértem. Aztán úgy nagyjából meg is nyugodtam. Tudtam, hogy délután megyünk kirándulni jól. Hát délután mentünk is, budakeszi mellé, valami romokhoz, valami juhász, na kb ez rémlik, mert agyilag nagyon nem voltam ott. Kb 2-3 km-s séta a munkatársakkal, pont tutin elég is volt. Kényelmesen a természetben egy órát sétálni, már-már megnyugodtam, és az odaérkezés dugós fájdalmát el is felejtettem. Hazafele kollégákat kiraktam, majd mentem haza, boldogan, teljesen nyugodtan…

Szól sasszemű cseresznyétől a mentsd meg az estét, lángzám harmadikban gurulok a pólus előtt, majd egy nő úgy dönt, hogy a jobb sávból visszafordul 3 sávon keresztül és záróvonalon. De ezt úgy adta elő, hogy kirakta az indexét, villantottam hogy gyere, és keresztbe berakta elém a kocsit, na éppenhogy nem mentem neki a kocsi oldalának, persze még neki állt fentebb.

Haza érve a családi council megbeszélte, hogy este mozi lesz a vipben. Úgyis éhesek voltunk, így nem volt probléma, hogy degeszre zabáljuk magunkat. Saimonsais viszont megint jön 3 ropival:) Illetve hattal, mert a múltkorit sem fizette ki. A film elment kategória, ja igen, will smith bunkó szuperhőst játszik. Röhögni lehetett rajta, de a story az more or less felejtős. Egyszer jó volt megnézni aztán annyi.

11 után értünk haza, nem volt nehéz elaludni….

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)