https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post aki keres az talál…

July 11th, 2021

Filed under: Kirándulás,Vicces,Zene — AndrewBoy @ 11:03 pm

Szóval az úgy volt, hogy gondoltunk egyet, hogy menjünk el rollerezni messzebbre a szokásosnál. Szép nagy kört mentünk, Liget, Hősök tere, Andrássy út, Károly körút, Rákóczi út, Keleti és utána Örs felé vettük az irányt. Egy fél zuhé már majdnem elkapott minket a Népstadionnál, de szerencsére csak pár csepp volt, megúsztuk. Örömmel láttuk, hogy a Pillangó utcánál már esett az eső, így egyre boldogabbak voltunk. Az IKEA után a Füredi útnál viszont az első háznál a kapualjba be kellett állnunk, mert nagyon konkrétan ömleni kezdett az eső, vártunk, vártunk. Jön ki egy helyi lakos egy bőrönddel a kezében, cipeli kifelé és lerakja egy fa mellé. Lomtalanítás volt a környéken, mert a parkoló után hatalmas szemét halom ameddig a szem ellát és már túrták is a túrni valót egész rendesen. Jön vissza az úr, majd közli, hogy egy orsós Tesla van a bőröndben, szalagokkal, hangszóróval. Na rohantam le érte, nehogy beázzon a bőrönd, felhoztam a kapualjba és kibontottuk, egész jól nézett ki, minimális kopás, repedés stb, tehát tényleg vigyáztak rá és volt hozzá 2 hangfal és egy valagnyi szalag. Hívom asszonyt, khm, szakad az eső, Füredi út, gyere értünk és pakolj ki a csomagtartóból, mert a rollerek…

Kisvártatva megérkezik asszony a bocimobillal, elkezdem a két rollert bepakolni, majd hozom a bőröndöt is. Ekkor már, ahogy ‘Tis szokott fogalmazni, hangosan forogtak a szemei és tiltakozni kezdett, hogy azt a régi retkes és koszos bőröndöt be nem rakom a kocsiba. Megfogadtam, hogy ki fogom pucolni a csomagtartót, de szerencsére tiszta maradt még a rollerek után is. Hazaérve kibontottuk, összeraktuk és hallgattuk egy picit a 60as, 70es évek slágereit. Kellene hozzá egy tuschel csatlakozó, hogy a hifire tudjam kötni, azért az érezhető, hogy brutálisan kontaktosak hangfalak csatijai, most lehet, hogy az erősítő vagy a fej is meg van punnyadva, de az egyik oldal nagyon gyengén szól még monósítva is. Mivel egy ilyen működő készüléket 5-10e ftért lehet kapni ezért a felújításba sok erőt és pénzt nem fogunk pazarolni. Eralkjuk és majd, ha nagyon unatkozunk akkor próbálkozunk vele. Az utasítás egyelőre még úgy szol: “azt a förmedvényt ide be nem hozod, soha!”. Szal majd meglátjuk:)

IMG_20210711_134013_resized_20211112_064201197

IMG_20210711_134008_resized_20211112_064159741

IMG_20210711_134004_resized_20211112_064200902

post kollekció bővítés

March 7th, 2021

Filed under: AndrewBoy Jr,IT,Vicces — AndrewBoy @ 10:37 pm

Ugyan a plakát egyszerűbb helyzetet teremt mivel kiterjedése a falon senkit nem zavar (méretéből adódóan), de ezeket a szépséges kiállítási darabokat nem tudtuk ott hagyni. Hatalmas köszönet a Pólus Playit csapatának, hogy elhozhattuk a kartonokat. Az már egy másik lapra tartozik, hogy ezzel a válóper lassan, de biztosan meg fog indulni, és nem az én részemről:D A vitrin is kezd tele lenni, a PS dolgok sem férnek már el a polcon. Valahonnan majd kiállító állványokat is kell barkácsolni a konzolok alá, hogy mutatós legyen az egész. Oh, miért is adtam el a 3d nyomtatót?..

IMG_20210307_162028

IMG_20210307_162041

post éljen november 7.! slava!

November 7th, 2017

Filed under: Oldies,Vicces — AndrewBoy @ 8:59 pm

Nem hiszek a sorsban és a hasonló dolgokban, de, hogy pont ma, pont ez. Befosás. Jó régi lehet a database amiből dolgoznak TomToméknál:) Gugli és waze jól tudja. Persze nem ez az egyetlen egy, csak ha már a dátum akkor emlékezzünk meg róla, sok településre hoz még Lenin és hasonló nevű utcákat.

IMG_20171107_151342_resized_20211107_040654535

post windows xp atm

June 25th, 2017

Filed under: IT,Kirándulás,Napi fájdalom,Vicces — AndrewBoy @ 9:31 pm

Azért ez elgondolkodtató, 2014. április óta nincs biztonsági támogatás. Valószínű, hogy nincs nyilvános hálózatra kötve, vagy USB nyílás sincs rajta elérhetően, de mágneskártya olvasón keresztül talán lehetne valami kódot injektálni.

IMG_20170625_130453_resized_20211107_034503290

post kocka….

September 19th, 2014

Filed under: IT,Vicces — AndrewBoy @ 6:47 pm

image

Ez az igazi unatkozo rendszergazda:)

post elysium – scifi – halo whatever…

December 1st, 2013

Filed under: IT,Mozi,Vicces — AndrewBoy @ 9:59 pm

Végre filmben is látom megvalósulni az MS egyik cult játékának a halonak világát és persze mindezt jó minőségben, szépen kidolgozott látvánnyal. Na így ugrottam neki az elysium bemutatójának, amiből persze mondhatnom sem kell, hogy túl sok nem lett, mert a filmnek csak nagyon kis része játszódik a mesterséges orbitális pályán keringő űrotthonon. De még ez sem vette el a kedvemet, a látványelemek és a történet és maga a háttér is nagyjából hasonló sémára épül rá mint a discrict 9. Vannak a jól élő népek és vannak a rosszul élő népek. És a nagy kérdés, hogy ki áldozza fel magát azért, hogy a rosszul élő népek jól éljenek. Szóval a nagy társadalmi különbséget vizsgáló és harcot bemutató klissék után a látványvilág és az egyéb megoldások hozták el az igazi elysiumot. Matt Damon játéka annyira nem volt kiemelkedő, hogy azt lehessen mondani rá, hogy ez volt élete szerepe. Szerencsétlen egy sors amikor ő a főhős, a mártír és az egyszerű nép élharcosa. Egy jó scifi amiből többet is ki lehetett volna hozni, ha nem az egyszerű nép gyermeke alaptörténetre koncentrálunk, hanem valahová tovább görgetjük a dolgokat akár az idegenek felé, vagy bánja a csöcs, hogy hová. A történet lezárult, vége, további gondolkodásra nem ad lehetőséget miután kikapcsoltuk a tv-t. Illetve egy bizonyos rész ad. Lent a képek, amiken azért picurit röhögtem, hogy ennyire zéró fantáziája van egy olyan embernek aki egy ilyen kaliberű scifi látványvilágát kell, hogy megteremtse. Ezúton is szeretnék gratulálni! A film amúgy a szokásos egysíkú akciófilm, a látvány miatt 7 pont. Újranézés nem kizárt.

elysium4

elysium5
Az úr 2154. éve. “Athens” II 8 magos CPU. Csak nekem van furcsa érzésem ezzel kapcsolatban? Kérem, csak 4 giga ram?

elysium6
2 db slave winyó van a nullás ide csatornán? 2154. és ide winyót használunk?

post back in `99 reloaded

January 13th, 2012

Filed under: Oldies,Vicces — AndrewBoy @ 12:45 am

ezen befosol.. http://bash.hu/35525

post müncheni kosárpálya

June 30th, 2011

Filed under: News,Oldies,Vicces — AndrewBoy @ 4:51 pm

Húderégen volt már hogy kosaraztam és követtem is a kosárlabda eseményeket, persze gizdán, csak az NBA ment akkor:) Ahol lehetett játszottunk és labdát is vittünk magunkkal ide-oda. De ennek vége, ritkán gondolok arra, hogy kéne kosarazni, nem csak a térdem miatt, de időm sincs rá sajnos. De ez a pálya, ez valami fantasztikus, először nézzük meg a pályát az első képen alább.

Utána gondoljuk végig, hogy valami nem stimmel és rögtön kezdjük sejteni is mi lehet a baj. Nézzük tovább a lenti képeket és látjuk, hogy dimbesdombos amorf kinézetű és még lámpákat is raktak be. Éjszakai játékra így van lehetőség, nem kis izgalmakkal, azért kérdés, hogy tényleg mennyire használhatják ezt a pályát, mert itt egy rossz mozdulat és nagyot lehet esni, vagy a lámpaoszlopnak neki esni, arról nincs információ, hogy az iskola által üzemeltetett pályát pontosan mire használják, de elképzelhető, hogy akadnak akik tényleg kosarazásra fogják használni, gördeszkázás és bmxezés helyett.

post angry birds

June 26th, 2011

Filed under: IT,Vicces — AndrewBoy @ 11:38 am

image

Ha már ágynemű akkor legyünk stílusosak! 7000 Ft a Jyskben!

post gyere haza!!!

March 24th, 2011

Filed under: Napi fájdalom,Vicces — AndrewBoy @ 9:40 pm

Ez már megint a bazdmeg kategória. Oké, persze kell a reklám a hazánknak, de ez már atomgáz, hogy a kivándoroltakat akarjuk hazahívni, persze, szükség lenne itt a jó munkaerőre, az ötletekre, de ahhoz sokat kellene változtatni a fejekben. Szóval a KDNP új agyszüleménye:

Ezekre én csak ezeket tudom válaszolni:
10. Ezt nem kommentálnám, mert jó is meg nem is ugye…

9. Nehéz egy ötletet a teljes lakosságra rányúzni, ha csak egy ezrelék a fizetőképes vevő, az még mindig kevés vs egy usa, francia, lengyel, német piachoz képest.

8. Oroszország, ukrajna, fehéroroszország, talán nem véletlenül…

7. Igen, meg lehet venni az ételt, italt borsos áron, mert ide kicsi piac miatt nincs közvetlen import vagy gyártás, mert nem éri meg a multiknak. Csak a szürke import létezik ami méreg drága. Magyar termékeket is lehet találni a világon bárhol, csak szintén nagyon drága lesz, mert alig van aki Kansasben reggelente zacskós kakaóra vágyik…

6. A nyelvtudás mindig jól jön, főleg, ha ennyire kevesen beszélik a magyart vs más nyelvekhez képest.

5. Ha szabadon választhatnál biztosítót a kötelezőn felül akkor plazmatévés korházba is feküdhetnél, a magánkorházak számlájának egy részét a tb fizethetné nyugodtan (a normál ellátás áráig) a fölötte lévő rész pedig zsebből vagy a saját biztosítótól jöhetne. Ugyan nincs 80 EUR egy rendelés itthon, de zsebbe azért megy a boríték….amit nem a kórház kap, hogy “plazma” tvt vegyen belőle és emelje a színvonalat…. és lenne normális elszámolás..

4. Ezzel egyetértek, de nem lehet minden nap ilyet enni…a bort nem szeretem…

3. Szépek a lányok ez oké, az igaz barátok pedig pedig a szomszéd fűje tipikus magyar mentalitást nyomják…

2. Bele is rokkan az ország a segélyekbe….

1. Ezzel is egyetértek, de olimpiát lehet nézni bárhol, és a szívedben annak érezheted magad bárhol és bármikor aminek csak akarod és bármikor felidézheted Budapest fényeit és a balatoni tűzijátékot…

post takarodj a zuhanyból!

March 6th, 2011

Filed under: Vicces — AndrewBoy @ 9:52 pm

Ez giga lol.

post bash…

February 6th, 2011

Filed under: IT,Napi fájdalom,Vicces — AndrewBoy @ 11:56 pm

Ismered a régi viccet a bash.org ról. Faszi pingeli a gépet, meg is van, de fizikailag hol van a gép a lakásban? Na én is kis hálózati leírást készítek itt magamnak, mert a 3 család rendszerét összerakni nem tűnik egyszerű feladatnak. Van pár ap és persze gép, szerver, kisfaszom. Szóval az apket próbálom rendszerezni és úgy emlékezetből írom be az IP címeket. Átnéztem az összeset, aztán poénból elkezdek tovább menni, és bazdmeg az egyik IPnél jelszót kér. Befosol bazdmeg, de nagyon keményen. Már csak egy kérdés, hol a csában van az AndrewBoy’s_V nevezetű ap lerakva? A wifi ki van rajta kapcsolva, na majd holnap bejárom a családot, de persze előtte belövöm a wifit :)

post egyszerűen bonyolult

March 3rd, 2010

Filed under: Mozi,Vicces — AndrewBoy @ 7:56 am

complicTörtént nem olyan régen, hogy megnéztük ezt a filmet. Nem is akartuk, úgy véletlenül került a képbe, még nem láttuk felkiáltással nekiugrottunk. Nagy bizakodás nem volt, ám lehet pont ezért sült el jól a választás. A színészek; Meryl Streep, Steve Martin és Alec Baldwin alakításai fenomenálisak, régen nem láttam ennyire jó színészi játékot. A történet aranyos, tíz évvel vagyunk a Baldwin – Streep válás után amikor is a gyerekük diplomaosztójára mennek együtt New Yorkba. Baldwin 30 éves “picsa” felesége sajnos a gyerek betegsége miatt nem tud megjelenni az eseményen, így a régi házaspár megint összekerül. Annó a poén az volt, hogy Baldwin csalta Streepet a fiatal picsával, most fordítva megy a dolog:) A dolog pikantériája, hogy Martin egy építész és Streep át akarja építeni a házát, persze onnan is megy a hódítás. A már nem fiatal színészeink kalandjai nem hétköznapiak, vedelnek és partyznak, összejárnak szállodákba, szívnak a gyerek buliján. A film nálam az év vígjátékai közt fog szerepelni, nincs erőltetett humor, minden teljesen természetes, mint egy szép házasságban amikor megy egymás basztatása. Lehet tanulni trükköket és vannak nagy lebukások is:) Én ezt a filmet kötelezőnek mondanám a mostani erőltetett vígjátékokhoz képest.

post vicces

September 22nd, 2009

Filed under: IT,Napi fájdalom,Vicces — AndrewBoy @ 12:10 pm

Pálinka mértékegységek:

0,1 l – Demo
0,25 l – Trial version
0,5 l – Personal edition
0,7 l – Professional edition
1,0 l – Network edition
1,75 l – Enterprise edition
3 l – Small business edition
5 l – Corporate edition

Házi pálinka – Home edition
Sörhöz feles – Service pack
Reggeli feles – Recovery tool
Sör – Patch
Coca-cola, Fanta, 7-up… – Trojan viruses

A pálinka hatásai:

Összevissza dumálás – cat /dev/random
Hányás – Buffer overflow.
Törpe nagy ollóval – Out of memory.
Kóma – Segmentation fault.
Másnapi elemzés – Backtrace.

Hatások az emberi kapcsolatokra:

Csajod, ha piásan esel neki – Access denied.
Azt se tudod, hogy ki vagy – Dependency check failed.
Ájulás – Connection lost.
Haver nem reagál – No answer.
A ropira akarsz rágyújtani – Type mismatch.
Végtelen mondókába kezdesz – Infinite loop.
A sarokban álló fikuszra vizelsz – Protocol error.
Kidobnak a kocsmából – Connection reset by peer.
Nem találsz el a villamosig – Network transport failure.
Rossz helyre mész haza – Bad gateway.
És nem tudod kellően megmagyarázni – Wrong number of arguments given.
Elfelejtik kihozni az italodat – Request timeout.

Nem tudod, merre kell hazamenni – No route to host.

Haver aki nem iszik – Syslogger
Haverral megfelezett sör – Peer-to-peer protocol
Számla – Tracklog
Árlista – Lookup table
Gyomor – Stack
WCre menni – Buffer ürítés
Mégegy kör – Reload
Fog közé ragadt kaja – Lost packet
Szunya hazafelé – Suspend mode
Szunya a padon a reggeli buszig – Hibernálás
Energiaital – Overclocking

A pincér, aki elviszi az üres poharakat/üvegeket – Garbage collector.

post a hét autós képe!

September 1st, 2009

Filed under: Auto-motor,Vicces — AndrewBoy @ 9:36 pm

Tudom, már régi, de aki nem ismerné:

4x4

post rednex

September 1st, 2009

Filed under: Oldies,Vicces,Zene — AndrewBoy @ 8:36 pm

Még a héten valamikor a kollégákkal két szopóálarc és láncos sagen sie mir konicsuá közt felmerült a régi eccerű sláger a rednextől, whish you were here, kicsit nosztalgiázzunk:

Wish you were here
me oh my countryman
wish you where here

Wish you were here
don’t you know the stove is
getting colder
and i miss you like hell
and i’m feeling blue

I’ve got feelings for you babe
do you still feel the same
from the first time i laid my
eyes on you
i felt joy of living
i saw heaven in your eyes in
your eyes

I miss your laugh i miss
your smile
i miss everything about you
every second’s like a minute
every minute’s like a day
when you’re far away

Wish you were here
the stove is getting colder baby
wish you were here
a battlefield of love and fear

No és persze a másik “klasszik” a koton áj dzsó:

És az international slussz poén:
Te: – Zagt mir konicsuá!
Csaj: – putitinpötimájmáut!
Te: – Kamu ja szkazal???
Csaj: – Suman, ore ga warukatta!
Te: – Zenbu omae ga warukatta deshou! (Majd láncos kesztyűvel megneveled)
Beteg bazdmeg, nagyon beteg…

post i have a dream…

August 23rd, 2009

Filed under: Vicces — AndrewBoy @ 1:29 am

dream

Ó bazdmeg…

post rock & roll

August 19th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom,Vicces — AndrewBoy @ 3:52 pm

Érezted már néha a fájdalmat, hogy büntetnéd az utakon lévőket? Csak felnyomni valami fasza hard rockot és végig tolni az út felett és közben osztani? A 30mm-s gatling túl nehéz, meg persze nincs a normál kocsikon 65mm-s páncél, sima acéllemezre viszont kiválóan alkalmas a 20mm-s kis gatling, a picuri nagypapa. Dőlj hátra a fotelben és üvöltsd, let’s rock motherfuckers!

post extrém sport….

August 14th, 2009

Filed under: Vicces — AndrewBoy @ 12:39 pm

Húbazdmeg.

post best of csernus

August 6th, 2009

Filed under: Vicces — AndrewBoy @ 12:49 pm

-“Hányadik randin feküdhetek le vele?”
– A harmadikon. Ez szabály. Ezt mindenki tudja. Ha előbb fekszel le vele, akkor kurvának fog tartani, ha halogatod, akkor pedig frigid picsának. A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után felmentek hozzád, előkerül a bilincs, az anál intruder 2000, meg a faszkorbács, és ha törik, ha szakad, ott valaki meg lesz baszva.

-“Mért alszanak el a fiúk szex után?”
– Mert unalmas vagy.

-“Kérdés: Hogyan lehet észrevenni, ha a pasink elmegy?”
– Becsapja az ajtót.

-“Hogy lehet egy lányt szavakkal felizgatni?”
– Mondogasd visszatérően a következő szavakat: BMW, gyémánt, arany, luxusvilla.

-“Szeretnék ma este “örömet” okozni a pasimnak! Mit tegyek?”
– FŐZZ!

-“A kurvák átlagosan mennyiért csinálják?”
– Bizonyos szórakozóhelyeken egy pohár vodkáért.

-“Ha a lányos fiúkat is (pl. : emoboyok főleg) szexinek tartom, (persze alányokon kívül) akkor biszex vagyok?”
– Nem. Csupán egy átlagos elbaszott tini vagy.

-“Minden nő szokott maszturbálni?”
– Nem, csak amelyiknek van keze.

-“Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp álla szexhez? Gondolok itt arra, hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó kalandok, stb.”
– Most erre mégis mit mondjak? Felháborító hogy a barátod szót emel az ellen, hogy téged mindenféle idegenek kúrogassanak rajta kívül. Felháborító! Hímsoviniszta disznó az ilyen.

-“Milyen élmény a szex hetero férfiként férfival?”
– Minden bizonnyal igen kellemetlen. Mi az barátom, börtönbe fogsz menni?

-“Van olyan ember aki szüzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?”
– Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok.

-“Igaz, hogy a lenyelt spermának vannak pozitív hatásai: szebb bőr, haj, stb.?”
– Igaz. Ezen kívül előléptetés, fizetésemelés, bunda, sportkocsi és gyémántnyaklánc.

-“Melyik a legjobb módszer egy gyerek nemi felvilágosítására?”
– Nem a legjobb, de kétségkívül a legegyszerűbb, ha bekötteted az internetet.

post how I met your mother SE01

July 20th, 2009

Filed under: Mozi,Vicces — AndrewBoy @ 12:21 pm

Az első évad végefelé járunk. Aki még nem nézte, kezdje nézni. Kicsit olyan jóbarátokos beütés, de annyira nem családias, az egyének szeparált igényeire hajaz rá inkább. Mindenki ismer mindenkit, de nem annyira. A történetek általában egy-egy konkrét eseményre, eseményfonálra koncentrálnak rá. Kevés a párhuzamos cselekmény, inkább átláthatóbb a történet. Időben viszont szeret ugrálni, utólag megmutatni korábbi eseményeket, hogy megértsük mi, miért történik. Szóval maga a filmbeli és a forgatókönyvi megoldások nem jelentenek azonnali golden globe díjat, viszont van egy saját varázsa, mint a freindsnek. Nem lehet abbahagyni :) Remek angol nyelvlecke is.

Sandy Rivers: We should have sex!
Robin: What?!?!
Sandy Rivers: Why not, we’re both available, we’re both attractive, we’re both good at it, at least I’m good at it, and even if you’re not, don’t worry, I’ll have a good time either way.
Robin: Well moving past the horrifying image of your hair helmet clanging against the headboard, I don’t get involved with people I work with.
Sandy Rivers: Get involved? Who said get involved? I’m just saying we should have sex! Having sex is fun!

Elérhető 4 évad, 88 rész. Szerintem érdemes nézni, mert tényleg megfelelően pihent a sorozat, sokat nem kell gondolkodni, napi 2 rész, cca 45 perc, este, lefekvés előtt tökéletes kikapcsolódást nyújt. Tele van a részekkel a net, feliratok is vannak, de valamelyik tv adón is biztosan megy. Hajrá! Előre!

post everybody was kung fu fighting – stormtrooper edition

July 16th, 2009

Filed under: Vicces,Zene — AndrewBoy @ 11:32 pm

Mai zenei kínálatunkat egy rohomosztagos adja elő:

Everybody was kung-fu fighting
Those cats were fast as lightning
In fact it was a little bit frightning
But they fought with expert timing

They were funky China men from funky Chinatown
They were chopping them up and they were chopping them down
It’s an ancient Chineese art and everybody knew their part
From a feint into a slip, and kicking from the hip

Everybody was kung-fu fighting
Those cats were fast as lightning
In fact it was a little bit frightning
But they fought with expert timing

There was funky Billy Chin and little Sammy Chung
He said here comes the big boss, lets get it on
We took a bow and made a stand, started swinging with the hand
The sudden motion made me skip now we’re into a brand knew trip

Everybody was kung-fu fighting
Those cats were fast as lightning
In fact it was a little bit frightning
But they did it with expert timing

(repeat)..make sure you have expert timing
Kung-fu fighting, had to be fast as lightning

post lifestyle

July 16th, 2009

Filed under: IT,Napi fájdalom,Vicces — AndrewBoy @ 4:55 pm

hatalmas ötlet, nekem bejön.

kvékezni így is lehet, bár sok helyet foglal.

post nyomok olyan sallert…

July 4th, 2009

Filed under: Oldies,Vicces — AndrewBoy @ 6:47 pm

Tudom régi. De nekem akkor is bejön, már tíz éve is derültünk rajta és most is megnevetteti az embert gond nélkül. Ilyenkor előjönnek a régi emlékek és akaratlanul is a baktarider jut eszembe :)

post a kurvád akarok lenni!!!

July 4th, 2009

Filed under: Sunk (in) thoughts,Vicces — AndrewBoy @ 12:32 pm

Vannak dolgok az életben amit elsőre nem hiszünk el. Ilyen az, hogy feltalálták a hidegfúziót vagy megtalálták az örök élet titkát. A lenti levél azt hiszem önmagáért beszél. Bár lehet kamu az egész, de az írás alapján tényleg egy kislányról lehet szó. 12-13 éves és már tudja mit akar az élettől. A túl korán jött megfelelési kényszer nem biztos, hogy a mai gyerekeknek jó. De persze, ha a GTA-ban két ágú fél méteres műfasszal lehet a rendőrt korhatár nélkül agyonverni, akkor mondhatjuk, hogy elfogadható.

 

 

post Re: Sütés, főzés stb

June 28th, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Party,Vicces — AndrewBoy @ 3:51 pm

Már csütörtökön elindult a szervezése annak a garden partynak amit Grabowski szombatra hírdetett meg. BBQ címen. Az e-mail váltásokban a jelentkezők közös akaratának megfelelően a gyülekezést és az étkezés megkezdését 3 órára írták ki. Az idő jól nézett ki, esőnek nyoma sem volt, így motorral vágtunk neki egy egyszerű szombat délutánnak. Saimonsaisznél még pár mondat trécselés és már dübörögtek a vasak Grabowski felé.

Unalmas szombat délután, mérsékelt forgalommal. Saimonsais már szokja a motort, tudja tartani a lépést, nagy vason ül, nem is olyan nehéz dolog ez. A terv egyszerű volt, ki az m0-ra és onnan bekerekezünk Grabowski lakba, persze előtte a lidlben veszünk ezt azt, ne legyünk annyira pofátlanok. Móka és kacagás volt a motorozás. Felértem az m0-ra és mentem 70-80 körül, néztem a tükröt, hogy hol a francban lehet Saimon barátunk. Elmentem az 51-s leágazásig, majd ott vártam 10 percet. Csak nem csapták el, telefon elő, felhívom. Lerobbant. Nincs szikra, nincs köszörülés. Várjon meg, visszamegyek. Visszaérek, sehol senki. Megyek két lejárattal tovább a mekiig, megint felhívom. Hát ő halászteleknél van és ott vár, mert sikerült a mocit beindítani. Még egy vissza-oda kör, aztán meeting egy felhajtó lepke csücskében és trécselés. Patentul röfög a gép, induljunk el, aztán majd meglátjuk.

Fél 4 után begurultunk Grabowski birodalmába, persze lidl kimaradt, mert motort leállítani nem mertük. Megcsodáltuk az új kertet és az új sütőt. A konyhában nagy volt a sürgés forgás, főkönyvelő úr és Grabowski gyártották a saslikokat. Kitaláltuk, hogy csináljuk meg mi a tüzet, pár darab fa van a sütő alatt, azokat lehet használni. Kb fél órája lobogott a tűz, a kaja még sehol, a tűz már kihalóban van, fából elég kevés van. Grabowskit negyedjére kérdezzük, hogy van -e faszén. Mire végre elárulta, hogy ja igen, az van. Közben Atilllla is befutott aki az afterparty után alig aludt valamit és valjuk be, nem nézett ki túl frissnek.

A sütés a szokásos stílusban zajlott, fél óra után előkerült a kontakt grill, mert az egyik része a husoknak szarrá égett, a másik oldala nyers maradt. Lájtos party volt, a vendékeg kezdek szétszéledni, pár kör a mocival, aztán úgy leült a buli. Persze jöttek a szokásos stand up poénkodások, sérült, vietnámi és egyéb nyalánkságok. És persze bazdmeg, Atilllla te állat, hot-dog sütő, csak úgy, “carradine-módszerféleségként”. Már-már a vegyületek és az e-bay rejtelmeiben vesztünk el, mikor megismerkedtünk a tecsőn fellelhető igazi zenei moslékkal. Nem részletezem, nekem konkrétan fájt.

Aki megnézi, megérdemli. Szóba került a nagy Grabowski & Kinga féle lagzi is. Előre is gratulálunk nekik! Atilllla alkohol gőzbe mártotta világ-ultra-liberális-szexualitását, aztán már ballagott is mindenki hazafelé. Kétszóval jó party volt, bővebben mondva mérsékelt magasröptű igényes szórakozást biztosított szombat estére! Köszönjük!

post ballagási csokor

April 30th, 2009

Filed under: Vicces — AndrewBoy @ 12:51 pm

Ma lőttem a váci úton. Ezt még egy csokor fűvel lehetett volna überelni:)

post hill 364

April 29th, 2009

Filed under: Mozi,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts,Vicces — AndrewBoy @ 5:33 pm

Walter: Donny was a good bowler, and a good man. He was one of us. He was a man who loved the outdoors… and bowling, and as a surfer he explored the beaches of Southern California, from La Jolla to Leo Carrillo and… up to… Pismo. He died, like so many young men of his generation, he died before his time. In your wisdom, Lord, you took him, as you took so many bright flowering young men at Khe Sanh, at Langdok, at Hill 364. These young men gave their lives. And so would Donny. Donny, who loved bowling. And so, Theodore Donald Karabotsos, in accordance with what we think your dying wishes might well have been, we commit your final mortal remains to the bosom of the Pacific Ocean, which you loved so well. Good night, sweet prince.

Dude: God damn you Walter! You fuckin’ asshole! Everything’s a fuckin’ travesty with you, man! And what was all that shit about Vietnam? What the FUCK, has anything got to do with Vietnam? What the fuck are you talking about?

post marketing

April 8th, 2009

Filed under: Vicces — AndrewBoy @ 2:03 pm


Ez az igazi direkt marketing!

post na mi ez, mi ez?

April 2nd, 2009

Filed under: Vicces,Zene — AndrewBoy @ 7:36 pm

Beszarsz bazdmeg. Hallgasd végig, ne tekerj bele! Ne csalj! A közepén meglátod. Befosol. Nagyon komoly.

És ugye a másik. Nagyon komoly;)

Next Page »
ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)