https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post gyere haza!!!

March 24th, 2011

Filed under: Napi fájdalom,Vicces — AndrewBoy @ 9:40 pm

Ez már megint a bazdmeg kategória. Oké, persze kell a reklám a hazánknak, de ez már atomgáz, hogy a kivándoroltakat akarjuk hazahívni, persze, szükség lenne itt a jó munkaerőre, az ötletekre, de ahhoz sokat kellene változtatni a fejekben. Szóval a KDNP új agyszüleménye:

Ezekre én csak ezeket tudom válaszolni:
10. Ezt nem kommentálnám, mert jó is meg nem is ugye…

9. Nehéz egy ötletet a teljes lakosságra rányúzni, ha csak egy ezrelék a fizetőképes vevő, az még mindig kevés vs egy usa, francia, lengyel, német piachoz képest.

8. Oroszország, ukrajna, fehéroroszország, talán nem véletlenül…

7. Igen, meg lehet venni az ételt, italt borsos áron, mert ide kicsi piac miatt nincs közvetlen import vagy gyártás, mert nem éri meg a multiknak. Csak a szürke import létezik ami méreg drága. Magyar termékeket is lehet találni a világon bárhol, csak szintén nagyon drága lesz, mert alig van aki Kansasben reggelente zacskós kakaóra vágyik…

6. A nyelvtudás mindig jól jön, főleg, ha ennyire kevesen beszélik a magyart vs más nyelvekhez képest.

5. Ha szabadon választhatnál biztosítót a kötelezőn felül akkor plazmatévés korházba is feküdhetnél, a magánkorházak számlájának egy részét a tb fizethetné nyugodtan (a normál ellátás áráig) a fölötte lévő rész pedig zsebből vagy a saját biztosítótól jöhetne. Ugyan nincs 80 EUR egy rendelés itthon, de zsebbe azért megy a boríték….amit nem a kórház kap, hogy “plazma” tvt vegyen belőle és emelje a színvonalat…. és lenne normális elszámolás..

4. Ezzel egyetértek, de nem lehet minden nap ilyet enni…a bort nem szeretem…

3. Szépek a lányok ez oké, az igaz barátok pedig pedig a szomszéd fűje tipikus magyar mentalitást nyomják…

2. Bele is rokkan az ország a segélyekbe….

1. Ezzel is egyetértek, de olimpiát lehet nézni bárhol, és a szívedben annak érezheted magad bárhol és bármikor aminek csak akarod és bármikor felidézheted Budapest fényeit és a balatoni tűzijátékot…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)