https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post wifi kamera

December 30th, 2012

Filed under: IT — AndrewBoy @ 6:47 pm

Az Aldiban árulták (elkapkodták) 17 ezer forintért ez az alap kis kamerát. Több helyen hasonló funkcióval lehet kapni 50-60 USD közt Kínából a cuccot, de az agresszív vámosok miatt valószínű, hogy az áfát be kell fizetni, ha megbontják a csomagot. Az aldi 3 év garanciát ad a termékre, ha nem javítható, vagy pótolható, akkor pedig visszaadják a pénzt és várhatóan az aldi nem fog a közeljövőben tönkremenni, hogy a garanciát ne tudjuk érvényesíteni. A kamera ennyi pénzért full műanyag, egyedül az oldalra és függőleges pásztázást elősegítő csapágyak vannak fémből, minden más, még a fogaskerekek is műanyagból készültek. A leírás úgy kezdődik, hogy a wifi antennát pattintsuk a helyére, de ez gyárilag már a helyén van, nem leszedhető sajnos, pedig, ha normális csatija lenne, nagyobb nyereségű antennára lehetne cserélni. Wifi adapternek egy arduino kompatibilis jószág került bele, alulról súrolja a 8 USD-t. (more…)

post buffalo

December 28th, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:12 am

És megint valami steak zabáló hely egy kis western utóérzéssel megfűszerezve. Sokadig látogatás után is azt tudom mondani, hogy van mit kipróbálni az étlapon. Árban a hely a külvárosi elhelyezkedés miatt teljesen rendben van. Erzsébet közepén nem a fancy 10 ezer forintos argentin bélszín lesz a slágertermék, de persze étteremről van szó, így 2-5 ezer forint közt fogunk ételt kapni az asztalra. Az ár igazából innentől kezdve már csak a mértéket határozza meg. Érkezés mindig kicsit problémás, buszmegálló, kapubeállók után kell leparkolni és visszasétálni, villamos is van a környéken, tehát a főúton megállni így nem lehet. Nincs ezzel gond, csak sötétben sövények közt ki-be szállni annyira már nem nyerő.

(more…)

post awesome!!!

December 27th, 2012

Filed under: Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 4:52 pm

Megérkezett a várva várt övcsatom (video a tovább után!). Fanatikus rajongóknak kötelező ez ilyen cucc beszerzése. Több színben is elérhető, csak okosan kell e-bayen keresni! Egyéb kínai oldalakról is rendelhető, viszont visszajelzés nélkülit ne vegyünk, mert még relatíve friss cuccról van szó és lehet, hogy ótvar gagyiba fut bele az ember pár dollár spórolás mellett. A kütyü roppant egyszerű, nincs túl bonyolítva. 3 gomb és kész. A dot mátrix kijelzőn 4 karakter fér el egyszerre. Ez szépen scrollozik balról jobbra, lentről felfelé vagy fentről lefelé és villogtatni is lehet. Ezeknek sebességét is természetesen lehet állítani. (more…)

post dredd reloaded

December 26th, 2012

Filed under: IT,Mozi — AndrewBoy @ 6:39 pm

Poszt apokaliptikus világunk elszigetelt mega városában a bűnözést szinte lehetetlen visszaszorítani, a törvény a bejelentett bűncselekmények 6-7%-t tudja csak megvizsgálni. Egy ilyen képpel indul az új dredd bíró. Aki látta a régi sly féle verziót abban kétségek merülhetnek fel, hogy van -e értelme egy ilyen filmnek. Nyílván sokat nem vár az ember, sok a gonosz, kevés a jó és a kevés jóból van egy fasza gyerek aki egyszemélyes hadseregként rendet vág. Itt most szerencsére a világmegváltás és a rendszer megdöntés elmarad, nem egy szép új világ szerű történettel van dolgunk. (more…)

post t-home rocknrolla

December 24th, 2012

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 10:54 pm

Nem is kívánhat többet az ember a hideg téli estékre:) Amúgy örülök, hogy az intel gigabiteket megvettem, az alaplapi realtekek fosttalicskák, hiába tudják papíron amit tudniuk kellene, ég és föld a két történet. Az intel, habár mezei PCI gyakorlatilag CPU-t is képes spórolni jó pár százalékban, ami viszont nagy méretű fileok hálózati mozgatásánál kifejezetten jól jön, mert válasz képes marad a távoli gép. És a tűzfalba is patent, mert ugye hiába a gyors net, a régi 3COM 100mbit kevés volt szegénykém, hiába bíztam a lehetetlenben. 8 év után a 3COM kártyák nyugdíjba vonultak. Köszönjük meg a tornado III chipset szolgálatait. (more…)

post karácsonyi köszöntő

December 24th, 2012

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:59 am

Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!

post gyors hobbit:)

December 23rd, 2012

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 2:18 pm

A 24fps mellett most a 48fps verziót is megnéztük (hfr, high frame rate). Nagyon sok a kontra és nagyon kevés a pro. Ami rögtön az elején feltűnt, hogy a szuper kontraszt kinyírja a mozi érzést, valahogy egy brazil szappanoperát tudtam magam elé képzelni a hülye megvilágítások miatt és a rossz mély élességek miatt. Normális, hogy kétszer annyi adat kerül az agyunkba, így a részletekre is figyelünk ilyenkor. Látszott a smink az embereken, a görényül elkészített díszletek és a hátterek más megvilágítása is ordító volt, nagyon sokszor az volt az érzésem, hogy ezt beltérben, 10 nm-n vették fel valami kis stúdióban, ahol nem volt lehetőség normális megvilágításra. (more…)

post jay and silent bob go down under

December 21st, 2012

Filed under: Mozi,News — AndrewBoy @ 9:07 pm

Ha igazán be akarsz fosni és bírod a beteg dolgokat, akkor ezt meg kell nézni. Teljesen nyiltan, tabuk nélkül beszél a két ász. Jó látni, hogy még nincsenek kiöregedve és lehet itt is még csapásokra számítani:) Mielőtt meglepődnél, ez nem beavis & butthead do america, nem ausztráliában készült egy film, hanem egy ausztrál moziba beültek és beszélgetnek, előadják magukat, de nem akárhogyan, Jason csodálatosan taglalja, hogy a puha pöcs mennyire nem működik… (more…)

post prime steakhouse

December 21st, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 3:16 pm

Tudom, hogy már nem a bevásárló központban vannak, hanem a belvárosban, de egyelőre még csak a régi helyről tudok beszámolni. Megközelíthetőség miatt nincs baj és a parkoló jegyet is „lepecsételték” így ezzel kényelmessé teszik a megközelítést. Az már egy másik történet, hogy péntek délután a Széna térre átvergődni az kész katasztrófa. A hely elegáns, de a gyér kivilágítás miatt mégis bensőséges, meghitt légkört sugároz. Nem túl zsúfolt, de azért annyira nagy helyek sincsenek. Talán a bárpult környéke okoz zsúfoltságot, ahol bérszékek, kisebb asztalok vannak kihelyezve, valóságos bár hangulatot keltve, tvvel a pult fölött.

(more…)

post sorozat figyelő

December 20th, 2012

Filed under: Mozi,News — AndrewBoy @ 1:19 am

A legegyszerűbb elkezdeni a how i met your motherrel a történetet. Miért is? Mert itt a vége, shiftdel az egész, 8. évad, persze még nem derül ki, hogy ki lesz Ted csaja, mert megy a szakítás, összejövetel és ugyanazok a szereplők pörögnek megint, mint eddig, semmi újdonság. A történetet már Barney sem viszi előre, mert már nincs mivel. A készítők is rájöttek, hogy nehéz még több csajozós szuperszöveget előadatni a mókussal, így átáltak a romantikus jellegű Barneyra aki gondol az emberekre, ezzel kevesebb akciót hozva a történetbe, amivel végülis odáig jutottunk, hogy káosz az egész és semmiről nem szól már. Az elmúlt 3 részben egy értelmes poén nem volt, itt a vége. Én úgy érzem, hogy ez lesz az utolsó évad és akkor nem lesz szívfájdalmam.

(more…)

post vhs premier

December 20th, 2012

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 12:53 am

Vannak olyan filmek amiket az ember moziban akar megnézni és vannak olyan filmek amik talán még a mozikba sem jutnak el, de mégis az ember találkozik velük és meg akarja nézni őket valamiért. A héten két ilyen film került a közelembe, az egyik a Premium Rush a másik pedig a Hunger Games. A premium rush egy new yorki bringásról szól aki egyetem mellett/helyett hajtáspajtásosat játszik és ez az élete, hobbija és mindene és persze a szerelme is ezt csinálja, belekeveredik a történetbe a kínai embercsempészet, az (more…)

post vélemény?!

December 18th, 2012

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 10:08 pm

Én nem csipázom a kínani büfé stílust, de úgy látszik a család ezt szereti. Nekem kell kiválasztanom, persze fővesztés terhe mellett, mert, ha nem jó amit hozok, akkor vihetem vissza. Én fizetem ki, én szerelem be és persze én üzemeltetem. Bár egy óra kapcsolót már lehet, hogy beszerzek, mert unalmas este kimenni mindig bedugni, mert ezért is csak a lecseszés jár:P

post hús, tej, kenyér, vásároljunk külföldön?

December 17th, 2012

Filed under: Kirándulás,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 3:24 pm

Osztrákiában jártunk, boltot találtunk, szabad -e hüledezni? Igen. Szabad. Alapvetően sírunk, hogy minden milyen drága itthon és az áfa miatt is olcsóbb a szomszédban ez meg az, de arra nem jövünk rá, hogy igen, olcsóbb a kínai import gagyi fogyasztási cikk, olcsóbb a ruha, de pont az áfa miatt, vagy még azért is, mert nem 285-tel számol a bolt, hanem 310 forinttal mikor rendel, mert sosem lehet tudni, mert akkor is annyiért adja az IKEA a terméket mikor 320 a forint. Maradjunk olyan termékeknél ami nálunk is elérhető saját gyártásban, liszt, hús, etc. A boltban 170-200 ft közt lehet egy kiló lisztet kapni, szlovéniában 0.8 EUR vagyis 230 ft-nál kezdődik a liszt bolti ára, ausztriában most a csirkemell filén hüledeztünk, 14 EUR / kilós áron majdnem 4 ezer ft-ba kerül egy kiló csirkemell. Itthon ez cca 2 ezer ft ilyen jellegű kiszerelésben. De a benzin is 450 ftra jön ki literenként az autópálya mellett, a magyar oldalon 440 ftnál drágábban nem találtunk még az autópályán sem ma üzemanyagot. A zsömle, kenyér alapvetően másfélszer drágább mint itthon, az alapvető cuccok biztosan drágábbak. Hogy minőségre jobbak -e? Nem vagyok benne biztos, egy osztrák kenyér miért lenne jobb, mint egy magyar vagy az osztrák tej miért lenne jobb, mint a magyar, gyakorlatilag a hús és tejtermelésben résztvevő takarmányipar használ fel magyar alapanyagot, így maximum a receptúra más, de azt is minden cég a legolcsóbb alapanyagokkal tömi agyon, hogy maixmális profitot vigyen haza. Tehát az a fogyasztói kosár annyival mégsem olcsóbb kint, ha csak az alapvető élelmiszereket nézem, olcsósodni ott kezdünk igazán ami mindkét országnak valós import és az áfa különbség és a volatilis EUR/HUF miatt belekalkulálható rizikót kényszeríti ki az importőrből. Ami érdekes, hogy 1kg pick szalámi 17 EUR, azaz kb 5 ezer forint kint, annyi mint itthon, valszeg az áfa difiből a logisztikai költségeket lehet fedezni.

post geek vagyok? :D

December 15th, 2012

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 3:08 pm

Megérkezett a második leginkább várt darabja a gyarapodó övcsat gyűjteményemnek:) Még amit szeretnék az Mario gomba, Mario ágyúgolyó, Pac-man szellem. Ezek a közeljövő kötelező darabjai. A Superman és a Batman sajnos még úton vannak:( De legalább már tudom mit veszek fel a mai családi rendezvényre:)
Még szeretnék azért Zöld Lámpást is, csak még nem döntöttem el milyen színben akarom én azt. Ha van valakinek valami jó ötlete akkor ne tartsa magába. Övek terén nemrég rendeltem egy pepitát, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert elméletileg a színes csatokhoz kifejezetten jól kéne, hogy menjen. A szöveg scrollozós csatot is várom már, jövő héten még lesz ideje befutni, hogy karácsonykor tudjak villogni vele:)

post dallas

December 14th, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:00 am

Ne csak a rongyrázós helyekről beszélgessünk, legyen szó az egyszerű hamburgeres helyről is. Szeretem a hamburgert, sokféleképen elkészítve, nincsenek különleges igényeim, ne legyen benne bbq szósz és majonéz. Néha jól esik, mikor meglepetésekkel kényeztetik az embert, de egy hamburger esetén jó beleválogatni, hogy mi van benne. Egy talponállóban is megkérdezik az embert, minden mehet bele? Ez a jó! Itt azért minden ne menjen bele, mert végkép nem tudjuk megenni. Az étlapot megnézve már zavarban van az ember, nagyon sokféle kaja van a hamburgeren kívül, de ide másért szerintem nem igazán érdemes menni, talán még sültkrumpli és hagymakarika ami jöhet. A hamburgert alapvetően a hús méretének kiválasztásával kezdjük, ez 100 grammtól mehet kiló fölé. Utána a buci méretét kell kiválasztani, nagy vagy kicsi. Gyakorlatilag felesleges időt pocsékolni a bucival, mert minél nagyobb a hús annál kevesebb bucit fogunk elfogyasztani.

A fél kilós hús szerintem bőven vállalható, zamatos, jó fűszerezésű burgerről tudunk beszélni, persze nem egy argentin steak kerül két zsömle közé, hanem darált hús, de nincs is ezzel baj. A feltétek választéka szuper, de szerintem ami a konyhában elérhető az kérhető rá feltétként, arra kell figyelni, ha privát állítjuk össze a burgert, akkor krumplit, egyebet ne felejtsünk el rendelni hozzá, mert az csak az előre összeállított cuccokhoz jár automatikusan. Én kétszer rábasztam, mert a pincér rendelés felvételkor erre nem kérdezett rá külön. Öröm viszont, hogy az ízek kavalkádja nem okoz csalódást, minden olyan amilyennek elképzeli az ember a burger összeállítása közben. Ha valamit nem szeretünk, azt ne kérjük bele és már nem is lehet baj.

Az étterem a klasszikus amerikai útszéli megfáradt vándort csábító vendéglő hangulatát adja. Klasszikus diner , ha úgy tetszik. Van dr Pepper és poénosan van berendezve, gyerekeseknek, családosoknak. Bár hangos és a tvk is mennek egyfolytában, de nyüzsis és mozgalmas helyet kell elképzelni, ide nem szabad romantikusan megérkezni és csendesen a sarokban szerelmet vallani. A kiszolgálás sebességével voltak problémák, eléggé foglaltak a pincér lányok, sok az asztal, sok a rendelés, voltak felcserélések és tévesztések, ez azért az élményt lehúzza, mikor nem azt kapja az ember amit kér. Fejben ne próbáljon már megjegyezni 20 dolgot, ott a papír le kell írni és akkor nincs ilyen tévedés. Nyilván kibírható tévedés, de ha nem azt rendeltem amit kértem, akkor szerintem jogosan mondhatnám, hogy vissza az egészet. És minden asztalnál egy-egy kaja visszaküldés gondolom azért a tulaj szemét kinyitná, ebből is látszik, hogy mennyire elfogadják a vendégek az ilyen hibákat.

Szóval nekem tetszett a hely, az összeválogathatóság végett és a nagy választék mindenképpen jó. Nagy meglepetés nincs, ha nagy mázlink van azt kapjuk amit kérünk, relatív gyorsan. Kajáljunk meg és menjünk a dolgunkra, itt nem tudunk sokáig pihikézve beszélgetni és elmélkedni. De az árak is ezt tükrözik, teljesen vállalható éttermi szinten 1500-2000 forintért egy burger, ami mondjuk azt, hogy a talponálló verziónál sokkal jobb és burgernek tényleg nagyon jó.

Benzinkút is van a helyszínen, így a parkolás, kocsival érkezés nem probléma, általában mindig van hely. Ha gyors hambira vágyunk normálisan leülve, akkor jó a hely. De nem a hétvégi kiválasztott fő étterem, azért ez is csak egy gyorskajálda tud lenni a zsúfolt, hangos terével. Nem kedvenc, de nem is gyűlölt hely, a pincéri hibák miatt tudok rá egy elfogadható színvonalat kapunk a pénzünkért kb jobb mint a közepes értékelést adni a helynek.

post bolt-bolt-bolt

December 10th, 2012

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:09 pm

Mi történik akkor mikor valamire szüksége van az embernek? Elmegy a boltba és megveszi:) Jó esetben előtte körbenéz a neten, hogy milyen lehetőségek vannak, kiválasztja a termékeket és megnézi, hogy hol a legolcsóbbak és mérlegel, optimalizál és utána ellenőrzi, hogy van -e raktáron. A mai éles árversenyben és a kütyük naponta eső árai miatt és a bizonytalan fizetőképes kereslet miatt raktárkészletet a cégek nem tartanak, pénzbe kerül a helyiség is, az alkalmazott aki ott áll, a weben minden terméket fel lehet tölteni, elírással és meg lehet rendelni, 5-8 nap, esetleg két hét és élvezhetjük a készülékünket.

Mi van akkor, ha azonnal kell? Szinte botrányosan szűkülnek a lehetőségek, már nincs tényleg az, hogy bemegyek egy boltba és nagy választék van, vagy ez a bolt rohadt drága és max arra jó, hogy megnézem, hogy mit fogok igazából megrendelni majd máshol. Ezzel nem is lenne baj, csak a rendelős boltok közül sok tényleg lassú, mint az állat, megrendelem, hitegetnek és utána, ha törölni akarom a tranzakciót mert nem hiszek a dologban újra kezdhetem az optimalizálást és persze megint eltelik egy kis idő. Ha van lehetőség akkor olyan helyről kell venni ahol van raktáron, de ez sem mindig igaz, hiába írják a weben, hogy van készlet, hát néha kurvára nincs. Öröm, hogy van egy-két nagyobb bolt hálózat ami neten nézhető, utána boltban átvehető, vagy kihozzák, ha persze van raktáron. Ezeknek a cégeknek a forgalmuk miatt már megéri tartani boltot ahol azt várná az ember, hogy odamegyek, kifizetem és elhozom a kütyüt.

Akartunk párásítót venni, kitaláltuk melyik legyen és rögtön keresésre indultam, az extreme digital boltjában meg is találtam, raktáron is van, de másnap a közelebbi boltba átviszik. Megrendel, ma kapok e-mailt és sms-t is, hogy vegyem át 3 napon belül, címmel, nyitva tartási idővel és rendelés azonosítóval. Fasza, bedöcögök a boltba, elmondom mit szeretnék, kapom a számlát, kifizetem. Várok és várok. Kezdő eladó bénázik az előttem lévő két emberrel akik tabletet és könyv olvasókat vettek, megy a bénázás, tokot nem találja, képtelen a ragasztószalagot használni és ott szerencsétlenkedik. A két ember kiszolgálása 15 perc volt miután fizettem. Utánam még 2 embert szolgáltak ki, mire előhozták a kütyüt. Közben persze 3 ember állt ott és csinált kb semmit, de a számlámat már mindenki látta, hogy mit kértem. Gondolom a raktár másik sarkába senki nem szerett volna elmászni érte. Beszarás, de fizetést követő 20 perc után volt a kezemben a termék. Agyam eldobom bazdmeg. Ilyen a kibaszott világon nincs. Klasszikus magyar mentalitás, egy csinálja és 5 nézi. Miért nincs az, hogy, ha több eladó van akkor kérik el a számlát a következő emberektől és hozzák ki a termékeket szépen egyesével? Vagy kettesével? Számomra ez hihetetlen, de a kezdő pancser eladó miatt ott kellett állni 20 felesleges percet, fizetni azonnal, utána már le van szarva az ember?

post retro nes

December 9th, 2012

Filed under: Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 11:41 pm

Azért egy ilyen övcsat megéri ám a pénzét. Öröm volt kézben tartani. Egy röpke pillanatig még az is megfordult a fejemben, hogy talán nem is szabadna kinyitnom és a polcon milyen jól fog mutatni. De elkezdtem hordani és nagyon bejön:) Majd nemsokára megjönnek a társai is, eddig Benji és egy vonalkód van még rajta kívül. De nagyon sok jó darab van szerte a világon. Van már egy 30as lista amit szépen majd bevásárolok a jövőben:)

post boldog karácsonyt:)

December 9th, 2012

Filed under: News — AndrewBoy @ 4:19 pm

Folytatva a hagyományt, hogy karácsonyfánk van és, hogy minden évben mindig később és később állítjuk azt fel az idén is elkészült a mű. 5 üveg dísz bánta a junior lelkesedését, ezzel balanszolva a múlt évi eltiltást. Boldog karácsonyt mindenkinek!

post olimpia

December 7th, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:00 am

Már maga az odajutás is okozott némi meglepetést, Alpár utca? Hol merre? Valahogy senkinek sem rémlett, hogy azon a rövid szakaszon a Garay tér után már Alpár utcáról beszélünk. Az étterem weboldala is ennek fényében www.alparutca.hu. Megközelítés tekintetében nem volt gond, fél köpésre grund parkoló ami nem a kifejezetten drága kategóriát képviseli, lényeg, hogy kényelmesen lehet parkolni, ha esetleg az utcában, vagy pont az étterem előtt van hely az még külön szerencse. Ide az ember mindenképpen úgy készüljön, hogy egész estés program, fél órás gyors kajára beugrani nincs értelme. A vendéglő 6kor nyit, a szakács addig készülget. A felállás egyszerű, van egy szakács aki aznap reggel bevásárol a piacon és kedve szerint összeállítja a menüt. Mindig más és más ínyenc falat kerül az asztalra. Nehéz dolga lehet, mert nincs étlap, az aznapi „menü” a táblára kerül meghirdetésre, esetleg annyi variációs játék van, hogy valaki halat nem szeret, akkor ott más fog szerepelni. A fix 5-6-7 fogásban előétel, leves, főétel, desszert is van. Vannak meglepetés kis betét fogások, ezek nincsenek feltűntetve, de megeszi az ember.

Az összesen 8-9 fogás senkit ne rémítsen meg, bőven végig lehet enni az összest. Az ízek harmóniájára és a társaságra kell koncentrálni. 4-5 órát biztosan el lehet tölteni. A változatos menühöz hozzá tartozik, hogy azért vannak sláger ételek amik elég gyakran szerepelnek a napi menün. Egyszer voltunk, de más leírásokból rögtön feltűnt, hogy sok az egyezőség. Ide az ember nem rendszeres látogatóként érkezik, ha évente, két évente ellátogat akkor valószínű, hogy mást fog enni, de a gyors ismétléssel beleeshetünk egy egyezőségbe, ami nem fog új élményekkel gazdagítani minket. A hely kifejezetten családias, 4 asztal, egy pincér és egy szakács. Ital választék nagyon nagy, többféle bor, több árkategóriában, de el kell mondani, hogy a korrekt pincér nem a legdrágább italokkal próbálja kényeztetni az embert, hanem normális árszintekből ajánl. A szikvíz ingyen van, ez külön piros pont.

A menün nincs értelme végig menni, sok fogásból biztos akad ami nem az én íz világom és ez így van rendjén. Kb 80-90% volt az ami mindenkinek ízlett, persze ez más és más, mondjuk azt, hogy 90%-ban a kaják stimmeltek az emberek elképzeléséhez. Azért a meleg céklát még mindig nem tudom megérteni, de ha valaki tényleg így szereti, hát legyen, egészségéreJ A szakáccsal baráti beszélgetést ejtettünk a vacsora végeztével, örömmel, áradozva mondta az elkészítési módokat. Otthon úgyse fogunk ilyet csinálni, és tényleg, egy kajáért egyszer jön az ember, ha legközelebb megyünk, akkor nagyon reméljük, hogy mással leszünk meglepve, kényeztetve.

Nekem nagyon tetszett a hely, tényleg időt kell rá szakítani, mert 4-5 órát simán ott lehet tölteni, a fogások közti szünet jó a feltöltődésre és a helyképzésre, időpontot mindenképpen kell egyeztetni előre, mert csak 4 asztal van és fix ember mennyiségre főz a szakács fix mennyiségű ételt. A pincér előtt le a kalappal, minden alkalommal elmondani viccesen, érdekesen, hogy mit fogunk enni és milyen italt érdemes hozzá inni, végig kínálni, felszolgálni, hát biztosan nem egy kapkodós idegbeteg ember. Árban mit tud? Nem vészes. Tíz ezer forintot ki lehet bírni, aztán persze kérdés mit iszik az emberfia, mert ez is meghatározó, ahogy minden vendéglőnél az ital rész is szórhat vastagon. Ha nem alkoholizálunk, akkor szikvízzel a sima menü aktuális áron fogyasztható, meglepetések nélkül.

Nekem nagyon tetszett a hely, a minőség, háziasság és új élmények, meglepetések miatt biztosan megyünk újra, megközelíthetőségre sincs panasz és a kiszolgálás is jó volt. Ennyi kajáért az árazásra sem lehet panasz. Egyszer ki kell próbálni mindenképpen a helyet. Erre mondanám talán azt, hogy csillagos ötös.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)