https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post sorozat figyelő

December 20th, 2012

Filed under: Mozi,News — AndrewBoy @ 1:19 am

A legegyszerűbb elkezdeni a how i met your motherrel a történetet. Miért is? Mert itt a vége, shiftdel az egész, 8. évad, persze még nem derül ki, hogy ki lesz Ted csaja, mert megy a szakítás, összejövetel és ugyanazok a szereplők pörögnek megint, mint eddig, semmi újdonság. A történetet már Barney sem viszi előre, mert már nincs mivel. A készítők is rájöttek, hogy nehéz még több csajozós szuperszöveget előadatni a mókussal, így átáltak a romantikus jellegű Barneyra aki gondol az emberekre, ezzel kevesebb akciót hozva a történetbe, amivel végülis odáig jutottunk, hogy káosz az egész és semmiről nem szól már. Az elmúlt 3 részben egy értelmes poén nem volt, itt a vége. Én úgy érzem, hogy ez lesz az utolsó évad és akkor nem lesz szívfájdalmam.

A the big bang theory viszont pörög ahogy kell, nincs is baj, sheldon molesztálja amyt, aki persze élvezi, hogy végre hozzányúlt valaki. Stuart beemelése a sorozat középpontjába nagyon jó húzás volt, figurája az igazi elkeseredett kocka vonza az idiótizmust és olyan sitcomot szül amitől tényleg tud röhögni az ember. Persze, ha értjük is a viccet ám:P Leonard figurája talán már nem is annyira érdekes, inkább lehet jókat derülni még Howardon és Bernin és persze Raj is odabasz néha a hülyeségeivel. Penny és Leonard kapcsolata viszont már annyira nem mókás, de a készítők érzik is ezt, itt bizony fordulatnak kell érkeznie.

A homeland második évadának a közepe kicsit leült, elhúzódott, de a vége dögös lett és felveti a következő évad teljes létjogosultságát. A történet egy darabig lezárult, most lehet gondolkodni, hogy az elmúlt 2 évad történései csak egy nagyobb terv kis részei voltak, vagy egy teljesen új szál fog beérkezni a sorozatba. Az első évadban is volt 3-4 csavar, a második évadból sem hiányoztak a csavarok, de a nagy csattanó a végén nagyon ott volt. A színészek jók, bár a klasszikusan a szőke fél alkoholista gyógyszer függő ámde nagyon jó híszerző tiszt Carrie szerepe nekem egy kicsit már giccses. Saul hibátlanul eltalált figura, alap, hogy kedvenc játékosunk, az igazi mókus aki mindenből tud olvasni és mindig tudja a tutit csak elég hátradölnie és gondolkodnia. Brody egy fasz, de erre már az első évad közepén rájöttem, lett volna előtte sok út, kérdéses, hogy miért is így választotta a kettős ügynök részét a dolgoknak. Néha nem logikus az amit tesz. Bár tőle elvárható, hogy az érzelmek motiválják nagyrészt az igazolt zavarodottsága miatt.

Fringe. A LEGJOBB ÉVAD! És sokan azt mondják az utolsó évad, hát basszák meg. 4 év után úgy felpörögtek az események, hogy nem győzi az ember kapkodni a fejét. Az eddigi mellékszálas nyomozgatós érdektelen CSI részek helyett rögtön lehetett volna ezzel foglalkozni, viszont érezhető, hogy ki fog fulladni a sorozat, mint a Stargatenek az Ori a fringenek olyan az Observer banda. Végre láthatjuk a kedvenc szereplőinket úgy harcolni, ahogy akartuk őket és minden részben történik valami komoly, nem kell 3-4 részt várni, hogy kiderüljön a történet lényege + 2-3 betét résszel elhúzni a történetet. Olivia látványosan öregedett sajnos, már annyira nem visszataszító mint az elején volt, bár az idióta üresjárati nézése még mindig előjön néha. Egyelőre annyira ütős a sorozat, hogy nem is akarom, hogy az évadnak vége legyen, csak jöjjenek a részek.

Boardwalk empire egy picit leült, 4 rész után pihire raktuk, mert majd egyszerre akarom kipörgetni, a szövevényes történetet érteni szeretném és annak nincs értelme, hogy egy hétig várok, arra, hogy valami apróság kiderüljön aztán már el is felejtem, hogy miért lényeges. A történet és a megvalósítás is még mindig profi. Le a akalappal.

Várjuk még: Game of Thrones, Falling Skies, Californication. De ezek majd jövőre sajnos. Walking dead lehet kap még egy esélyt, de csak azért, mert a discovery science megint önismétlésbe kezdett és most 3 hónapig új műsor nem várható:(

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)