https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Athlon XP (0,13 mikron) és a mai alaplapok

May 1st, 2002

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 8:05 pm

Úgy néz ki, hogy a kompatibilitási problémák a ma használatos (és idősebb) alaplapok és a 0,13 mikronos Athlon XP (Thoroughbred) processzor közt megoldottak: 0,13 mikronos Athlon XP CPU-knak működniük kell az összes alaplapban, melyek támogatják a 0,18 mikronos testvérét a Palomino magos Athlont. Ezt elmondhatjuk, mivel az összes alaplapgyártó alátámasztotta, hogy nincs semmilyen lényeges architektúra változás a 0,18 és a 0,13 mikronos magra épülő Athlonok közt. Másik ilyen a Vcore, de itt is olyan kicsi az eltérés, hogy a Socket A-s alaplapoknak nem lesz problémájuk az 1,5 voltot elkezelni, nemhogy még az 1,6 voltot.

Ámbár, az ABIT, aki elég nagy felhajtást keltett a KT7A-s alaplapok körül már jó ideje, most jelentette be, hogy a megoldásuk teljesen kompatíbilissá teszik az új 0,13 mikronos CPU-t az alaplappal. Ez tehát azt jelenti, hogy minden ABIT lap támogatja a Palomino-t (beleértve a hírhedt KT7A Rev. 1.3-at) és a Thoroughbred-et is. A BIOS updatekkel a CPU-t már helyesen fogják felismerni, némelyikük már most elérhető, vagy esetleg még egy kicsit várni kell rájuk.

post Winamp 2.80a

May 1st, 2002

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 8:01 pm

Új Winamp jelent meg a minap. A fejlesztők a PP kimenő plugineket és a winampa.exe-t is javították. A Winamp három verzióban tölthető le, teljes, általános, könnyített formában.

Teljes Winamp 2.80a
Általános Winamp 2.80a
Könnyített Winamp 2.80a

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)