https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post HQ is online

November 29th, 2008

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 2:43 am

Végre. Ma átjöttek a bútorok. És végre a saját gépemről tudok írni. Öröm és bódottá. Mindem megy, minden jó.

post na most hol tartunk?!

November 25th, 2008

Filed under: Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 9:23 am

Hogy is kezdjem. Alakítjuk az életet. Mármint alakul az magától. Élni jó, élni szép. Múlt héten beteg voltam. Vasárnap reggel már nem voltam a toppon, de mivel fasza gyerek vagyok, erről tudomást sem veszek. Saimonsaisszel fél 8kor robogtunk műanyagot reggelizni, meg a bútorokat szemügyre venni. Reggeli után Bükinél kötöttünk ki, felvettük a srácot. A megbeszélt tíz óra helyett kilenckor vettük fel. Nem nehezményezte a helyzetet.

Kilenc és tíz közt 550 kg bútort cipeltünk fel. Büki ekkor mondta, hogy ő csak szerelni jött, nem pakolni. Benézte, mert tízről volt szó, és tízre végeztünk a pakolással, így tíztől tudott szerelni. A kilenc órás pakolós műszakot így tudta nélkül vállalta be:) (full respect!). Fél háromig szereltük a bútort, majd kaja. Kaja után Büki lelépett. Saimonsaisszel kb 8ra végeztünk, a hálószoba így teljesen készen van. De én is készen vagyok. Szarrá fagytam, fáj mindenem, köhögök, fáj a torkom… illetve fájt.

A hét további részében pakolás zajlott erőteljes pihenéssel, mert a lázam csak nem akart lemenni. Csütörtök délután már nem nagyon volt, péntek volt az első nap, hogy izzadás és láz nélkül ébredtem. A napok nagyon dúrván összemosódnak, ezért kell nap mint nap írni, mert lövésem nincs mi történt a hétvégén. Azt tudom, hogy biztosan pakoltunk, meg megint bútort szereltünk.

Már két napja az új kecóban alszunk. Tegnap reggel ugyan szívás volt, mert 16 fok volt hajnalban a kecóban. Hát a termosztát nem volt felprogramozva :) Van ez így. Ja igen, megjött a golf a kombi fóka helyett. Hát majd meglátjuk, én nem vagyok boldog, de ez van, majd “megszeretem”.

Egy jó darabig még nincs az új házban asztali gépem, mert még nincs kész a szobám. Ha meglesznek az asztalok körbe, megy át minden oda, utána már lesz komolyabb update.

Addig is, hallgassunk valami nem túl nyálas karácsonyi zenét, ha már esik a hó. Vagyis Cartman Merry Fuckin’ Xmas!

post mozi hétvége

November 17th, 2008

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 8:29 pm

Megnéztük első körben az új James Bond filmet. Lehet fáradt voltam és nekem ezért nem jött be. De valahogy nekem nem volt az igazi. James Bond most nekem nem tűnt elegánsnak, nem tűnt kimértnek, inkább egy ahogy Saimonsais is mondja, Bourne féle figurára hasonlít. Azrért régen nem volt ilyen James Bond.

Sikerült megnézni még az El Orfanato, vagyis az Árvaházat. Asszony nyaggatott minket, hogy menjünk el megnézni. Ekkor már éreztük, hogy valami horror jellegű dolog lesz aminek annyira nem fogok örülni, de legyen karácsony, élvezze ő is a mozi filmeket, ne csak azt nézzük amit én szeretek:P A film? Őőő. Látni kell. Ha a Faun labirintusa bejött (ua. rendezte), akkor ezt imádni fogod. Nagyon jó a film. Nincs értelme bármit is mondani róla, mert akkor nincs izgulás. Én szerintem ezt mégegyszer meg fogom nézni, persze nem moziban, hanem otthon egy jó ser mellett. A James Bond? Hőőő… bekaphatja!

post megölték kennyt, kenny él!

November 12th, 2008

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 3:32 pm

Reggel 8kor átszambázunk a szerverrel, UPS rákötve. Megérkezés a célhoz, 230-ba bedug. Zsír, bírta az akku, tákoljuk be a rackbe. Toljuk befelé, Saimonsais kicsit ferdén tolja be, gép elcsendesedik. Anyád. Táp kapcsolóját rányomta az oldalsó sínre. Megölték Kennyt!!! 311 nap uptime hunyt el. Csendben emlékezünk.

Matávos csóka 9:00-ra megérkezik a régi ház elé. Pont kint vagyunk és pakolászunk. Jön, hogy hát jönne telefonvonalat átkötni. Mondom így van, de ez a régi ház, innen mindent átvittünk oda. Zsír. Fószer megsasolja az új helyet, hümmög kettőt aztán kérdezi na melyik kapu a bejövő telefon. Bedugta a műszert. Kint a dobozba beköti a kábelt. Elment a két utcával odébb lévő központba.

Egy óra múlva Kenny online, él és virul.

post naeléglegyenmostmár

November 11th, 2008

Filed under: Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 8:25 pm

Ma elég sok minden történt. Felkerültek a kilincsek az ajtókra, villanyász felrakra a kapcsolók, aljzatok burkolatát. Külső lámpákat felrakták, belső lámpákat felrakták. Vizesek a wcket felrakták. Sokat haladtunk ma előre. A viacolort is elkezdték rakni a garázs előtt, lassan összeér a két vég és akkor öröm és bódottá lesz. Viszont a villanyász nem tudta a mikrót bekötni, mert ilyen beépített mikrót még nem látott. Addig játszottak vele még szétkurták az ajtaját és nem záródik. Agyam felbaszva, ő meg mondja, hogy nem ő volt és köze nincs hozzá. Anyád véreres picsáját. Még használva sem volt. Kártékony köcsög és letagadja. Mert rajta kívül ugyan ki a fasz nyúlt hozzá a tegnapi napon. Más nem volt ott, kettő az ő feladata volt bekötni. Szervíz meg majd valamikor kijön és majd valamikor megnézni. Azt a jó büdös nádvágó, lavorbamosdó, bokorbaszaró mutatványos jó kurva anyját az ilyennek. Na most ez így kijött….

Holnap reggel 9re jön a matáv. Úgy néz ki a sztori, hogy a helyszínen tudok lenni a bekötéskor. A disconnection, mert a szerver nem áll le, csak reggel 8 óra körül lesz meg. A szervert bekapcsolva UPS-szel visszük át. Majd ha már nagyon csipog, akkor rohanni fogunk :)

post good morning sunshine

November 11th, 2008

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:13 am

Vagy mégsem? Reggel megyek ki az autóhoz és mit látok. Hát nem a napfény tükröződését a szélvédőn. Áll a jég a szélvédőn. Kinyitom a verdát, beülök. Kulcs betol, elforgat, motor elindul pöcc-röff. Szemeim tágra nyílnak, arcom eltorzul. 1 azaz egy fok van kint. Feltolom a szélvédő fűtést, meg a melegítést. Ok-ok, fél perc alatt leolvadt, de akkor is, A tél már itt van. Remélem a kövi két hétben havazásnak híre sem lesz. Szeretnénk normálisan költözködni.

post summer of 69

November 10th, 2008

Filed under: Zene — AndrewBoy @ 7:29 pm

Érdekes dolog ez a 69. Most így elsőre itt van Bryan Adamstől 1969 és az Eagles Hotel Californiájában is van ugye 1969. Máshol is biztos hallottam, de most csak ez a kettő jut eszembe. Ma így technikailag a győztes zenék Brian Adamstől a Summer of 69. On the porch. O como su madre habría dicho a su bella hija, en el porche.

Bryan Adams: Summer of 69.

I got my first real six-string
Bought it at the five-and-dime
Played ’til my fingers bled
It was summer of ’69

Me and some guys from school
Had a Band and we tried real hard
Jimmy quit and Jody got married
I shualda known we’d never get far

Oh when I lock back now
That was seemes to last forever
And if I had the choice
Ya – I’d always wanna be there
Those were the best days of my life

Ain’t no use in complainin’
When you got a job to do
Spent my evenin’s down at the drive in
And that’s when I met you

Standin on a mama’s porch
You told me that you’d wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was no or never
Those were the best days of my life

Back in Summer of ’69

Man we were killin’ time
We were young and restless
We needed to unwind
I guess nothin’ can last forever, no

And now the times are changin’
Look at everything that’s come and gone
Somethimes when I play that old six-string
I think about ya wonder what went wrong

Standin’ on a mama’s porch
You told me it would last forever
Oh the way you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life

post sosem akartam…

November 10th, 2008

Filed under: Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 2:23 am

Csizmám csoszog a kiszáradt kemény homokon. A vörös nap hatalmas koronája vibrálva bukik le a hosszú út mögött. Egy rom az út szélén. Hűvösebb szél fúj. Gyengének érzem magam. Lábaim nezehednek. Elérem az ajtót, hatalmasnak tűnik, sokkal nagyobbnak, mint az útról láttam. A robosztus ajtónak nekifeszülök és testemmel benyomom. Beesek a terembe, a hideg kőre. Erőm nincs összegörnyedni a hidegtől, csak fekszem és nézem a boltozatot, egyre távolibbnak és távolibbnak tűnik. Hallom ahogy szívem egyre lassabban lüktet, viszhangzik a kihalt teremben. Mozdulni nincs erőm. Lecsukom a szemem.

Csukva van a szemem, de még látom a boltozatot, fényesen ragyog, mint mikor a felkelő nap egy kristály csillárt világít meg. Fényözönben úszik minden. Kezeim és lábaim melegednek, forróságot érzek a kőben, elönt a melegség és szivem zakatolni kezd. Légzésem felgyorsul. Hangokat hallok. Kezemet végighúzom a mellényemen és megszámolom a tárakat. Pisztolyom és karabélyom a helyén. A késem is meg van. Felülök. Kinyitom a szemem. Sötét van, a szél fúj kintről, a nagy ajtó nyikorog ahogy a huzat rángatja. Feltérdelek és felhúzom magam. Gépkarabélyomra támaszkodva nézem a kihalt utat ahogy a port fújja rajta a szél. Felállok. Elindulok kifelé.

Csoszogok a kiszáradt homokban. A csillagok mint milliónyi apró gyertyák világítják be a sivatagot. Úgy érzem minden csillaghoz kötődöm, mindegyikről tudnék mesélni. Nemrég még velem voltak, ma már nincsenek. Elmentek tőlem. Meghaltak olyanért amiben hittek. Vakon és bátran mentek előre. Én nem mentem velük. Pedig azt gondoltam ugyanazt hiszem mint ők. De ők valami másban hittek. Mások szemében hősök. Nekem csak hiányoznak. Meghaltak egy olyan ügyért melyet sosem láthatnak és élvezhetnek. Önfeláldozás.

Csoszogok a kiszáradt komokban. Egyre kevesebb csillagot látok. Árnyékom vége hosszan előttem a távolban. A csillagok halványodnak és már nem is látszanak. Egyik pillanatban még itt voltak, aztán eltűntek. Álltak mellettem és eltűntek. De a nap felkelt, ahogy a csillagok is újra látszani fognak és minden éjjel látni fogom őket és minden éjjel emlékezni fogok rá, hogy jön a halál. Félek a haláltól.

post crank

November 9th, 2008

Filed under: IT,Mozi,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 9:27 pm

Szombaton ugye hazaértünk a Saimonsais telkéről. Atillllával elmentek valamerre tőlem élték életüket. Este fele összecsörrentünk, hogy meg kéne nézni valami filmet. Atilllla sztárolta a kegyenc fegyencet, így befizettünk rá. Csak a westendben volt negyed 12-kor, mert ugye már régi film és este tízkor sikerült mindezt kitalálni.

Azért valjuk be, ez a film elég egy divxnek is egy sörrel. Nem mozi film. Jó-jó. Elmegy kategória, van benne pár komolyabb poén, de nem az év vígjátéka az biztos. (Konkrétan azért egy db vígjátékot se tudnék az évből felsorolni most).

A film után a qnappal szoptam még itthon. Belefagyott a rohadék a bootba és piros/zölden villogott a status led még miután hazaértem akkor is. Előszőr azt hittem szarul kapcsoltam le és rebuildeli a raidet, de nem. Force shut down és utána elindítva már patent volt fél perc alatt. Tetszik a kütyü egyre jobban. Bittorent kliens rulla. Sikerült alig aludni. Gondolkoztam elég sokat az éjjel mindenféle élet értelme stb dolgokon. Kb fél 6kor estem ágyba és 9kor már keltem is. Aztán ma pakolás, kis lanparty oldschoolban nálunk. De azért a RA3-t megnéztük. Jó-jó, csak lanban még nem megy valamiért… ;)

Szal én most valszeg megyek alunni lassan…. Blog / e-mail kedd estig. Próbálunk valami backupot keresni addig is.

post hair…

November 8th, 2008

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 8:44 pm

Tudod, a film. Ma este 10:30 m1. Bonts egy sört helyettem is.

post én azt mondom előre

November 8th, 2008

Filed under: Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:43 pm

Lehetne a mottónk. Persze nem fejnélkül előre a világba. Előre mindenért mindig mindenhol. Egy mindenkiért, mindenki egyért. Szal történt, hogy szerdán Saimonsaiszel megszámoltuk a napokat és olyan döntést hoztunk, ami nagy valószínűséggel kihathat a péntek esténkre. Történetesen, hogy nézzünk le megint a telkükre, mert miért ne és milyen zsuga lenne megint lent romantikázni. A képből alkoholista Atilllla barátunk sem hiányozhatott, így fel is vetettük neki a történetet. Szokás szerint 99%-ra mondta, hogy biztos nem ér rá. Nem volt basztatás! Péntek reggel hív az arc, hogy na akkor mégis jön. Saimont felcsörrentem, hogy így döntött az idióta, szuperzöld vagy mi lesz? Pár perc után visszacsörrentett, hogy a kégli még szabad, de szombaton az ősét meg kell várni. Tehát pad was booked.

Pénteken kibaszott fáradtan, félmásnaposan, szarul befejezetem a melót. Saimon odadzsalt majd átjöttünk hozzánk. Kecó ellenőrzés, mert a melósokra figyelni kell címszóval végigmentünk az aktuális dolgokon, majd még az asztalos is kijött terepfelmérésre a szobám kapcsán, mert oda nekem körbe asztal kell és a rackszekrény fölött is legyen valami asztallap. Miután az egész család már ott lebzselt úgy döntöttünk, hogy na akkor megyünk át hozzánk, mert szabadulni kellett. A kecó jól néz ki haladtak. Nálunk bedobtunk egy kis kaját, respect az asszonynak és indultunk át a telek kulcsért és a szőnyegért amit le kellett vigyünk.

Atillllát 2x hívtuk míg jöttünk vissza Saimontól, nem vette fel. 8ra ígérte magát a jópofa, de tudjuk milyen. Megtankoltunk, majd indultunk vissza hozzánk mikor jött a telefon, ott áll a ház előtt. Zsír. Felvesszük, irány a tecsó. Vettünk pörkölt ízű gyors maggi tésztát, csirke húst, hagymát. Popcornt, sert. Felmerült az ötlet, hogy vezessen Saimon, így tudunk vedelni már a kocsiban is. Saimon elvállalta, így hát a serrel tudtam torkomat öblögetni az út alatt. A hosszú úton sokmindent megtudtunk. A nagy pumpás nívea basszájba!

Az este a főzéssel telt. Sikerült a húst nagyon jól megcsinálnom, a tészta az műanyag volt, így szépíteni nem lehetett. A srácoknak remélhetőleg izlett. Még pár órát ökörködtünk, aztán a meleg kályha mellett bealudtunk az ágyon. Reggel a lokál közértben vettünk kiflit, felvágottat, sajtot és zacskós kakaót, majd mindent elfogyasztottuk a gát mellett. Jó volt, jól éreztük magunkat.

post barack pálinkát mindenkinek

November 5th, 2008

Filed under: Napi fájdalom,USA — AndrewBoy @ 9:10 am

Nyert Obama. Fekete az USA elnöke. Na ez nekem nem jelent semmit, mert semmi bajom a feketékkel. Körülbelül nem érdekel a téma ezen része. Az viszont igen, hogy McCain gratulált Obamának a győzelme után. És azt nyilatkozta, hogy támogassuk őt és segítsük, mert ez egy csodálatos nemzet, etc… Tehát a szokásos marketing szöveg, amiben azért igaza van. Nem úgy mint itthon. Tökmindegy hány százalékkal nyer a másik, azonnali szavazat újra számlálást követelnek és mennek tüntetni, hogy csalás történt és semmi támogatást nem ad a másik és csak keresztbe tesz. Pedig mindenki közel kerülhet a tűzhöz és együtt oszthatják fel egymás közt az országot. Máshol ez működik, nálunk a dögöljön meg a szomszéd tehene működik.

post ellopták az oroszok a tankot

November 5th, 2008

Filed under: Vicces,Zene — AndrewBoy @ 9:01 am

Lehet régi, de én beszartam. Vegyük alapul a katyusha számot népdalt. Hallgassuk meg:

És most a dallamra az alábbi szöveget nyomjuk:

Ellopták az Oroszok a tankot,
benne volt a kombinált fogó,
bazd meg Szása a jó kurva anyádat
hozd vissza a kibaszott fogót.

Bazd meg Szása a jó kurva anyádat
hozd vissza a kibaszott fogót.

De lent, lent a Volga mentén
élt egy kislány Katyusha a neve
kint a fronton harcol a szerelme
érte könnyes mind a két szeme.

Kint a fronton harcol a szerelme
érte könnyes mind a két szeme.

De szájj madárka gyorsabban a szélnél
messze van még az orosz határ
mondd meg annak a büszke katonának
szép katyusha mindig haza vár.

mondd meg annak a büszke katonának
szép katyusha mindig haza vár.

Tegnap este érkezett a posta,
hogy meghalt a büszke katona
szép katyusha sírjára borulva
énekelte ezt a régi dalt.

Szép katyusha sírjára borulva
énekelte ezt a régi dalt.

Ellopták az Oroszok a tankot
benne volt a kombinált fogó
bazd meg Szása a jó kurva anyádat
hozd vissza azt a kibaszot fogót.

Bazd meg Szása a jó kurva anyádat
hozd vissza azt a kibaszot fogót.

post leborulok a matáv előtt

November 3rd, 2008

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 7:44 pm

Felhív reggel a csóka, hogy november elejét beszéltük meg a telefon és adsl átkötésre, szerdán tudnának jönni. Hoppá! Emlékeznek rám, megjegyezték! Pedig két hónapja küldtem el az átirányításos papíromat! És kétszer mondtam le az átkötést. Mondtam, hogy ha nem gond még egy hetet várjunk, mert még nem kész a kecó. És hát a servert is át kell vinni, hogy meglegyen az uptime. No meg a blog sem állhat le;P Szóval a csóka elmondta a tutit, mivel ki van építve a telkábel az új kecóba is, majd a régi és az új kecó utcáinak keresztjénél lévő matáv szürke dobozban csak átköti és violá, itt volt telefon, ott van telefon. Nem gondoltam, hogy ennyire eszesek és nem új vörösrézzel fognak játszani, hanem csak a végét kötik át, távolságban ugyanannyi. Illetve az új kecóhoz rövidebb lesz a vörösrézpár száz-százötven méterrel. Vagyis + 0,5mbit! Szóval király a matáv, jövőhét szerda hajnal 5-ig biztos lesz blog, utána 9kor rakják át állítólag. Szerintem déltől megint megy a rendszer. Csak majd a telefonos fogja fel, hogy a kék/kék fehérre kell rátűzni, franc akar újra betűzni;P

post qnap 409 pro turbo

November 3rd, 2008

Filed under: IT — AndrewBoy @ 7:38 pm

Rábeszélt a jópofa. 2 db TB winyót beraktam, már másolom fel az igét rá. 25-28 megával megy rá a cucc. Tetszik. Aztán majd megnézzük ssh-n keresztül azt a sambát és jöhet az ftp/bittorrent rész is. Semmi hangja nincs. A samu winyók is elég halkan nyomják. Igaz a szobámban szokás szerint 20 fok sincs, tehát itt nincs ami melegedne. Részletes élménybeszámoló később. Fektetve viszont befér majd a rack szekrény felső tálcájára. Patent!

post Massa IGEN! ja, nem is…

November 3rd, 2008

Filed under: Auto-motor — AndrewBoy @ 6:00 am

Hatalmas volt az interlagosi futam. Beszarsz bazdmeg. Vettel két körrel a vége előtt lenyomta hamiltont és feljött ötödiknek, ez azt jelenti, hogy massa világbajnok, ha elsőnek ér be, alonso 10 secre lemaradva tőle, tehát jelen esetben világbajnok. Massa átmegy a célon, világbajnok. Mindenki örül. Glock viszont nem volt kint esőgumiért és csúszkált a pályán, fél kör alatt 12 másodpercet rontott, elég volt arra, hogy megelőzze vettel és hamilton is az utolsó kanyarban. Ferrarinál mindenki visít, aztán kínos csönd…

post anyád temetésén dudálj

November 2nd, 2008

Filed under: Vicces — AndrewBoy @ 9:28 pm

post subterranean homesick blues

November 2nd, 2008

Filed under: Zene — AndrewBoy @ 6:46 pm

Johnny’s in the basement
Mixing up the medicine
I’m on the pavement
Thinking about the government
The man in the trench coat
Badge out, laid off
Says he’s got a bad cough
Wants to get it paid off
Look out kid
It’s somethin’ you did
God knows when
But you’re doin’ it again
You better duck down the alley way
Lookin’ for a new friend
The man in the coon-skin cap
In the big pen
Wants eleven dollar bills
You only got ten

Maggie comes fleet foot
Face full of black soot
Talkin’ that the heat put
Plants in the bed but
The phone’s tapped anyway
Maggie says that many say
They must bust in early May
Orders from the D. A.
Look out kid
Don’t matter what you did
Walk on your tip toes
Don’t try “No Doz”
Better stay away from those
That carry around a fire hose
Keep a clean nose
Watch the plain clothes
You don’t need a weather man
To know which way the wind blows

Get sick, get well
Hang around a ink well
Ring bell, hard to tell
If anything is goin’ to sell
Try hard, get barred
Get back, write braille
Get jailed, jump bail
Join the army, if you fail
Look out kid
You’re gonna get hit
But users, cheaters
Six-time losers
Hang around the theaters
Girl by the whirlpool
Lookin’ for a new fool
Don’t follow leaders
Watch the parkin’ meters

Ah get born, keep warm
Short pants, romance, learn to dance
Get dressed, get blessed
Try to be a success
Please her, please him, buy gifts
Don’t steal, don’t lift
Twenty years of schoolin’
And they put you on the day shift
Look out kid
They keep it all hid
Better jump down a manhole
Light yourself a candle
Don’t wear sandals
Try to avoid the scandals
Don’t wanna be a bum
You better chew gum
The pump don’t work
‘Cause the vandals took the handles

Dangerous Mindsból a beszélgetés, komoly;

-He was Welsh and he drank himself to death.
-Dead? He’s not dead. I saw him yesterday on MTV.
-You saw Dylan Thomas on MTV.
-No. Bob Dylan.
-Oh
-Bob Dylan? Ohh!
-He looked dead. He looked dead.

post comedycentral.hu

November 2nd, 2008

Filed under: News — AndrewBoy @ 5:09 pm

http://www.comedycentral.hu/, igen, most mutatta asszony, hogy van. Rápillantunk és meglátjuk milyen műsorok mennek, az biztos, hogy southpark van (végre elkezdem nézni megint, tíz év után) és, ha jól látom akkor van Beugró is vasárnap este 7től két rész. Nekem matávos kábelen jön.

post musicbox

November 2nd, 2008

Filed under: IT,Zene — AndrewBoy @ 5:03 pm

Jobb oldalt frissen felkerült egy flash alapú lejátszó. A lejátszó egyszerű, flash, playlist, számok és megy. Próbálkoztam a radioblog club cuccával, viszont összeakadt a word pressel. Pedig az jobban customizeolható. De szépen mondtam. Szóval testreszabható. Egyelőre ez is megteszi. Auto play nincs, mert herótom van attól, hogy elindul egy metál zene hajnal 3 kor egy weboldalon úgy hagyott hifivel. Jó hallgatást. Egyelőre ennyi szám, majd lassan töltök fel számokat. Kérni is lehet:P

Forrás a lejátszóhoz, mi lenne más, sourceforge.net ;) A kocka el van vetve. http://musicplayer.sourceforge.net/

post pwnd myself

November 2nd, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 12:58 pm

Bútor megjött. De mivel a lépcső csúszik így a garázsba kerültek a cuccok. 550 Kg-t kell majd felcipelni a héten. Gondolom mindenki svédországban lesz :P De a lényeg, IKEA korrekten kihozta a cuccot, igaz pénteken már kijöttek, de nem értettem miért, vasárnapot beszéltünk meg, szombaton ők sem dolgoztak. De gond nélkül benyelték a történetet és kihozták.

post tankcsapda koncert

November 2nd, 2008

Filed under: Party,Zene — AndrewBoy @ 12:44 pm

Igen, megyünk. Kitomboljuk magunkat, mert jól fog esni. SYMA csarnok 2008. december 20. 1800. Mennénk előbb is, de pestre nem jönnek hamarabb, illetve debibe csak később mennek. Szóval így jártunk, reméljük jó lesz és lesz sör.

post mai zenei kínálatunk 11/01/2008

November 1st, 2008

Filed under: Zene — AndrewBoy @ 11:52 pm

There’s something happening here
What it is ain’t exactly clear
There’s a man with a gun over there
Telling me I got to beware
I think it’s time we stop, children, what’s that sound
Everybody look what’s going down
There’s battle lines being drawn
Nobody’s right if everybody’s wrong
Young people speaking their minds
Getting so much resistance from behind
I think it’s time we stop, hey, what’s that sound
Everybody look what’s going down
What a field-day for the heat
A thousand people in the street
Singing songs and carrying signs
Mostly say, hooray for our side
It’s time we stop, hey, what’s that sound
Everybody look what’s going down
Paranoia strikes deep
Into your life it will creep
It starts when you’re always afraid
You step out of line, the man come and take you away
We better stop, hey, what’s that sound
Everybody look what’s going down
Stop, hey, what’s that sound
Everybody look what’s going down
Stop, now, what’s that sound
Everybody look what’s going down
Stop, children, what’s that sound
Everybody look what’s going down

Ez most így. De ettől függetlenül, innál velem egy sört?

post happening

November 1st, 2008

Filed under: IT,Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 11:49 pm

Reggel 7 óta pörgök mint állat, előtte aludtam pár órát. De azért még a gép előtt vagyok, vágod. Saimonsais besértődött a reggeli korai zargatástól, konkrétan szívére vette, hogy 8 előtt pár perccel zavarni merészelem, dehát kérem, ő kel mostanság korán a szokotthoz képest. Én csak segíteni akartam:P Reggeli pár óra eltelt a kecó vizslatásával és a jövőheti események tervezésével. Holnap jön a bútor, hétfőn a beállót folytatják, hozzák a kádat és a zuhany, kedden meglesz a szépen felcsiszolt lépcsőnk, szerdán az ablakpárknyok, csütörtökön a villanyász fejezi be a dolgokat, pénteken pedig a víz/fűtés szerelő adja át a melót. És péntek este pedig a kivitelezővel számolunk el. Vagyis, pénteken kész lesz a kecó. Jövőhéten valamikor pedig jön a kerítés és kész lesz a viacolorozás is. Tehát két hét múlva már ott alvás van, holnap már veszem is a költöztető dobozokat a praktikerben, elméletileg ott a legolcsóbbak. Aztán még egy kör IKEA, hogy a maradék bútort megvegyük és utána már “csak” cuccolni kell. Öröm és bódottá. A korlátot készítő lakatosokkal megbeszéltem, hogy a HQ (szobám)-ban, 40-es zártszelvényből, hogy szeretném az asztallap tartókat. L alakban szeretnék egy asztalt a szoba két falán, szemközti fal végig, jobb oldali fal félig, rackszekrénynél pedig egy asztal lap bal oldalt támasztva, jobb oldalon pedig a szekrényen figyel.

Pár órával később már robogok Saimonért, hogy felszedjem a népligetnél. Hozza végre a szerszámaimat és irány a garázs. Rackszekrényt berakjuk a kombiba és visszük át. Pár hosszú perc cipekedés után a rackszekrényt bevarázsoljuk a helyére. Filc tappancsokat teszünk a lábára, így karcolás nélkül csúszik a laminálton. A két patchpanelt hátulról előreadjuk és elkezdjük a kábelrendezőkkel beszerelni. Helyet hagyunk a switchnek (thx Flex!) a szervernek és az UPS-nek. Patentul néz ki. Majd még öröm lesz a sok telefon és nem telefon véget összekötni a patchpaneltől a switchig. Egyelőre faterékhoz a cső már ott van, amiben a 6 db SSTP kábel megy át, ebből egy telefon lesz oda (fővonal)-vissza + vissza (telefon központ miatt) , a maradék 5 pedig náluk lesz bevésve a házba elméletileg a nyáron. Teljes festést tartanak, így belefér egy kis horonymarás.

Kész a szerelés, anyáméknál betolunk egy kis rántott halat, majd átnézünk hozzánk. Enyhe punnyadás és döglés lesz úrrá rajtunk, mindenki félig csukott szemmel agonizál. Norbitól jön a telefon, hogy Víruséknál matiné party van este, tehát lájtosan folyik majd az akció. Kb két óra szenvedés után elindulunk Saimonnal, közben várjuk, hogy vajon Atilllla jön -e, mert ugye megint nem tudta eldönteni. Végülis egyszercsak ők is megérkeztek. Kaja – Pia, palacsinta, melegszenya, kakaó, respect Krinya!!! Nagyon jól éreztem magam, sajnáltam, hogy asszony beadta az unalmast és eljövetel helyett a fetrengést választotta, next time megyünk. Atilllla azért hozta a formáját, megérkezés után 2 perccel első kerek mondata: Fapapuccsal a mogyoróit. Befostunk.

post Két király nővel royal flush

November 1st, 2008

Filed under: Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 8:37 am

Kezemben kör dáma és pick dáma. Aztán a flopra ott a tíz, bubi, király. Izzadok mint kurva a templomban. Turnre még egy dáma. És a dámák beszélnek. A két dáma a kezemben elvarázsol. Nyíljak meg. Kihívást keresnek. Kívánnak, ahogy eddig még sosem. A pick dáma még kacsint is. All in. River pedig a kör ász. Köszönetem.

Desperado, why don’t you come to your senses?
You been out ridin’ fences for so long now
Oh, you’re a hard one
I know that you got your reasons
These things that are pleasin’ you
Can hurt you somehow

Don’t you draw the queen of diamonds, boy
She’ll beat you if she’s able
You know the queen of hearts is always your best bet

Now it seems to me, some fine things
Have been laid upon your table
But you only want the ones that you can’t get

Desperado, oh, you ain’t gettin’ no younger
Your pain and your hunger, they’re drivin’ you home
And freedom, oh freedom well, that’s just some people talkin’
Your prison is walking through this world all alone

Don’t your feet get cold in the winter time?
The sky won’t snow and the sun won’t shine
It’s hard to tell the night time from the day
You’re losin’ all your highs and lows
Ain’t it funny how the feeling goes away?

Desperado, why don’t you come to your senses?
Come down from your fences, open the gate
It may be rainin’, but there’s a rainbow above you
You better let somebody love you, before it’s too late

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)