https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post crank

November 9th, 2008

Filed under: IT,Mozi,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 9:27 pm

Szombaton ugye hazaértünk a Saimonsais telkéről. Atillllával elmentek valamerre tőlem élték életüket. Este fele összecsörrentünk, hogy meg kéne nézni valami filmet. Atilllla sztárolta a kegyenc fegyencet, így befizettünk rá. Csak a westendben volt negyed 12-kor, mert ugye már régi film és este tízkor sikerült mindezt kitalálni.

Azért valjuk be, ez a film elég egy divxnek is egy sörrel. Nem mozi film. Jó-jó. Elmegy kategória, van benne pár komolyabb poén, de nem az év vígjátéka az biztos. (Konkrétan azért egy db vígjátékot se tudnék az évből felsorolni most).

A film után a qnappal szoptam még itthon. Belefagyott a rohadék a bootba és piros/zölden villogott a status led még miután hazaértem akkor is. Előszőr azt hittem szarul kapcsoltam le és rebuildeli a raidet, de nem. Force shut down és utána elindítva már patent volt fél perc alatt. Tetszik a kütyü egyre jobban. Bittorent kliens rulla. Sikerült alig aludni. Gondolkoztam elég sokat az éjjel mindenféle élet értelme stb dolgokon. Kb fél 6kor estem ágyba és 9kor már keltem is. Aztán ma pakolás, kis lanparty oldschoolban nálunk. De azért a RA3-t megnéztük. Jó-jó, csak lanban még nem megy valamiért… ;)

Szal én most valszeg megyek alunni lassan…. Blog / e-mail kedd estig. Próbálunk valami backupot keresni addig is.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)