https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Dö áltimét divájsz

July 29th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 2:43 pm

Miután a hétvégén kiélvezkedtem a szülinapi lehetőségeket és kiderült, hogy már megint egy évvel vagyok idősebb úgy döntöttem, hogy szarok a világra és mindenki azt csinál amit akar. Ez tegnap este megdőlt és igenis helyt kellett állnom. Csóri hűtőgépbe ugyanis már nem fért semmi, na persze a fagyasztó részről beszélünk. Úgy feltűnt, hogy a gyárilag kb 20 cm magas fiók már csak 8-9 centit képes befogadni, mert alul-felül szarrá van jegesedve. Persze mind a 3 rekesz ezt előadta. A frissen vásárolt mirelit cuccok és a hűtő telítettsége miatt a leengedést elnapoltuk és akkor indult meg a kaparjuk le a jeget akciót.

Első körben korábban már jó módszert próbáltam bevetni, miszerint kenyérvágó kés, tésztaszedő kombóval estem neki, de ezzel csak a felszínt tudtam kapargatni, komolyabb kárt nem tudtam a jégben okozni. A hőleadó aluból van így azt hajlítgatva a jégnek meg kell mozdulnia, el kell repednie, ám a hőleadóhoz hozzá kéne jutni.

A célszárszám egy közepes méretű sodrófa volt. 30 perc folyamatos püfölés után az összes jég szilárd formában távozott a hűtőből. Mivel izzadtam mint kurva a templomban a megfogott jégdarabok rendre a kezemre fagytak ahogy azt fizikaórán megszoktuk. A 30 perces aktus után kb 25 kilónyi jeget sikerült kiverni a hűtőből. Asszony legnagyobb örömére a mosogatótálcába raktam, már csak egy linux cd hiányzott onnan :)

Miután ez megvolt, gondoltam, hogy megyek fürdeni. Kezeim a -18 fokos jégtől kicsit kikészültek, szép pirosan mutattak. Konkrétan nem nagyon éreztem őket. Gondoltam, hogy a fürdővizet a lábammal hangolom be, mivel kezeimmel most úgysem érzem mi a helyzet. A finom kb 28 fokos vizet lábaim megfelelőnek találták, majd beültem a kádba. Arcomat kívántam elsőként leöblíteni a folyó vízzel, ám a kezem ahogy a csap alá ért.. #&#!!!&@!!!##+!!!.na szal ez elmondhatatlan. Azt nem tudtam eldönteni, hogy ég vagy fagy a kezem, de ezt is tudjuk, hogy a hírtelen nagy hőváltozás irányát nem tudjuk megmondani, csak azt, hogy fáj.

A fürdés után még fél óráig szép piros volt a kezem belülről. A bőröm viszont szépen kisimult a kezemen és finom bársonyos lett. Valszeg ez egy új bőrgyógyászati kúra, azt hiszem levédetem :)

post pókcsata

July 29th, 2008

Filed under: Kirándulás — AndrewBoy @ 2:26 pm

Atilllla egy igazi állat(barát). És most nem arra gondolok, hogy kutyust vagy cicát tart otthon, mint általában a normálisabbja, de itt ilyenről nincs szó. Atilllla madárpókokat tart. Igen, szép szőrős csápos “kis” pókocskákat. Pénteken este voltunk egy szintén fanatikusnál, hogy pároztassuk a pókokat. Azonban Atilllla hímjét annyira megviselte az út, hogy a nősténytől távoltartotta magát. 2 órát töltött el a terkóban, de a nőstény közelébe sem ment. Amikor a nőstény rámozdult, akkor a hím elfutott. Nagyon lol mikor két tíz centis pók ilyet művel. Na mind1. Szóval ez rég volt, csak valamiért draftban maradt. Mindenesetre egy élmény volt látni a pókokat, de azt hiszem otthonra kihagyom őket.

post frissen kipihenten a hétvége előtt

July 18th, 2008

Filed under: Auto-motor,Mozi,Napi fájdalom,USA — AndrewBoy @ 9:36 am

Na ilyen sem volt az elmúlt pár évben. Tegnap előtt sikerült este 7kor elaludni és reggel 6 kor kelni. Szétaludtam magam. Egyetlen egy gond volt, hogy már másfél órája aludhattam mikor megszólalt a telefon, izzadva levegő után kapkodva vettem fel, valami gázóráról volt szó meg elzárásról, hogy majd valamikor. Ezután persze aludni nagyon nehéz, kellett kb 10 perc, hogy visszaaludjak. Valamikor tíz óra körül asszony keltett fel, hogy hozott kaját. Félálomban ettem valamit aztán aludtam tovább. Tegnap szintén sikerült kialudni magam, stabilan 10től aludtam reggel 6ig. Úgyhogy a hétvégén jöhet bármi, széjjel leszek pihenve. Atillllával tervezünk egy USA autó találkozót Egerben. Vasárnap pedig balcsizás muteréknál. De majd meglátjuk. Egyelőre szakad az eső, viszont péntek van, nemsokára tipli lesz haza :)

Közben még egykét szót a happeningről. Most mit lehet erről mondani? Fájt. 3 perc után össze lehetett kötni, hogy miről van szó. Nem kell hozzá sorozatgyilkos logika. Színészi alakítás? Zéró. Akció? Zéró. Még jó, hogy nem moziban néztem meg. Amekkora hudegizda volt a bemutató annyival kevésbé hozott új dolgot a film, naja virágok… a rendező sírjára max.

post esik eső karikára, autócskának hátuljába

July 14th, 2008

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 2:57 pm

Tegnap este konkrét vihar volt villámlással, szakadó esővel meg széllel. Reggel kimentem a kocsihoz még nem tűnt fel semmi. Elindultam belefé és elkezdett szakadni az eső. Még nem tűnt fel semmi. Beértem, majd kivettem a táskám és ekkor láttam, hogy a jobb hátsó ablak le van húzva 4 centire. Öröm és mák, hogy a hétvégi szemét oda lett kotorva és a papírzacsik és a neylon szatyrok felfogták a vizet. Az oldalkárpit persze leomásra került és az ülés is elég konkrétan vizes lett. Még jó, hogy lágy esővíz és nem ásványvíz, mert azután úgy néz ki az ülés mint amit leélveztek, bár jó, hogy világos a kárpit. Szal hepinesz fektori a mai nap úgy indulásból.

post hosszúhétvége…

July 13th, 2008

Filed under: Kirándulás,Napi fájdalom,Oldies,Party — AndrewBoy @ 7:29 pm

Az élet nem egyszerű. Az elmút két hét kapkodás és rohanás volt. Aludni is alig volt idő, múlt hét hétvégén sem sikerült normálisat aludni. Hát gondoltam, hogy most ezen a hétvégén. Tippelj. Nem nyert! A hét közepén kitaláltuk Saimonsaissal, hogy a Tiszánál lévő telkükre lenézünk és kipihenjük a fáradalmakat mobil és laptop nélkül. Bevettük a buliba Atillllát is, merthogy ő is szív egésznap címszóval kapcsolódjon ki, legalább egy kicsit. Persze 3 napig kérette magát mint egy rossz ribanc, de aztán a lanparty szó hallatára már elkötelezte magát a közös időtöltésre. Persze aztán rájöttünk, hogy 30 fokban lanoljon akinek hét kedves anyukája van és inkább tisza.

Pénteken egésznap pörgés volt az irodában, tudtam hogy legkésőbb fél 3kor le kell lépnem, mert konyhát kell rendelni, egyeztetni, stb. Ebből az lett, hogy kb 3-ra oda is értem, majd a hatalmas megbeszélés kellős közepén még vagy hatan hívtak melóból kifolyólag. Ekkor akartam kikapcsolni a mobilom, de még azért sógornőm még pont elkapott. Ott van nálunk, vigyem majd haza, mert asszony lelép a lett testvérekkel anyósomékhoz. Persze sógornőm azt mondta 5re otthon kell lennie. Mondom szuper. Konyhás után padlóval döngettem haza, majd még gyorsan lenyírtam a gyepet és a leányzót elvittem haza, persze előtte még gyógyszertárba is menjünk el, ha már kocsival vagyunk, mert az nekem úgysem nagy durranás. Kb 6ra értem haza, majd anyáméktól vettem érzékeny búcsút. Közben hívom Saimonsaist, aki nem veszi fel, majd végül visszahívott és tudatta, hogy 8 után lesz csak otthon, miközben egész héten arról volt szó, hogy korán megyünk én meg kapkodtam egész nap. A telefonhívás részleteiről talán majd maga Saimonsais beszámol;P

Elindultam 7:45 kor itthonról, mert már tényleg nem bírtam mit csinálni, blogot viszont nem lehet írni ilyen rövid idő alatt;P. A hungárián baszott nagy dugó volt, így a kerepesin jöttem végig, zöldhullámban átértem kelenföldre, na ilyen sem volt még péntek du/este felé. Felvettem az arcot, majd irány Atilllláért. Atilllla barátunk persze megérkezés előtti értesítés ellenére sem volt képes időben elkészülni, addig is mulattuk magunkat az utcasarkon részegen esedező, fetrengő részeg spinén, nagyon kész volt, sajnos sötét volt, hogy a fényképelővel le tudtuk volna csendben kapni. Atilllla megjött, majd rögtön közöltük, hogy irány a tesco és a benzinkút. Tescoban vettünk virslit, szalonnát, pulyahúst, sört, hagyományos burgonyaszirmot, de persze kenyeret nem. Pácnak egy kis mustár, zöldségfűszer keverék és olaj. Leérkezve a barombanda a sütőt készítette elő én pedig a konyhában előkészíettem a húst. Úgy gondoltam, hogy a hűtőbe már vissza se kell rakni, mert már tűz lesz. A nagy lófaszt. Színes reklámújságból akarták a tűz alapot megcsinálni, vékonyabb ágak segítségével. Némi zippo benzin és hasított fa megtette a hatását, majd toltuk is rá a faszenet. A kaja jó volt, bár a krumpli kicsit kemény volt legbelül.

Kaja után már pár sör után Atilllla magyarázott végig. A témakör a szokásos. Megtudtuk mi a latex búslakodó. Beszarsz bazdmeg, van ilyen. Keress rá. Kb 3ig voltunk fent aztán elaludtunk, reggel 11kor keltünk. Megnyírtuk az orgona bokrot, összepakoltunk és lementünk a tiszatóra. Atilllla viszont nem volt a legjobb formájában, mert (ex)hölgyeménye kicsit felzaklatta, hogy hol is járunk már, mert délelőttre ígérte magát. Némi összetűzés után gödöllőn megvártuk Atilllát és átjöttünk hozzánk. Felmarkoltam újabb ruhaadagot, majd irány a balaton.

Kb este 8ra már a balcsin is voltunk, akarattyán csináltunk rahedli fényképet a balcsiról. Valami festmény látvány volt, utánozhatatlanul csodálatos. A kilátó meg van még mindig, de most nem másztam fel rá, pedig tíz éve sok-sok órát töltöttünk ott el. A nosztalgiázás után átmentünk siófokra Vírusékhoz akik már délután 4től alapoztak. Kiderült, hogy Vírus is szingli, így hát Atilllla és Vírus nőfaló pályán érkezett siófokra. Sikerült egészen időben, kb 11kor elindulni a sétányra, de azonkívül, hogy a strand előtti szökőkútnál a 16 éves picsák tivornyáját hallgattuk, semmi nem történt. Sétálgattunk ide-oda egy másfél órát, dobtunk egy közös gyrost, aztán Vírus haverjai után mi Saimonsaissal nyomtunk egy kávét és beszélgettünk. Rájöttünk, hogy ide már mi nem vagyunk elég liberálisak és egy húspiachoz hasonlítottuk a sétányt. Egyedül talán a szegény öreg cigányprímás aki fáradtan botorkált hazafele volt az egyetlen igaz ember a tömegből. Miután a többiek elmentek a “renegét”-be dizsizni, mi a kocsihoz visszaballagtunk és fél órát szusszantunk. Atilllla persze telefonált, hogy elindult felénk, de fingja nincs merre vagyunk, vegyük fel a hídnál.

Tehát, 2 tó, 500 km, hajnal 3:45 kor raktam ki őket, aztán kb 4re hazaértem. Keltem tízkor. Mentem aludni.

post időkibővítés

July 8th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:43 am

Emlékszünk azokra a scifi feldolgozásokra ahol a szuperhősnek a kezében van valami divájsz amivel az időt meg tudja állítani vagy legalábbis nagyon lelassítani és ő pedig így időt nyerve tud cselekedni. Másoknak persze ez nem tűnik fel. Na valami ilyesmi kéne nekem is. 24 órát kibővíteni 35-re. Elég lenne csak 2-3 hónapra, így mások számára és kárára az életem nem rövidülne meg annyival. Szal a hétvégén sikerült hosszút aludni, de se tegnap se tegnap előtt nem ment az alvás rendesen. Meg ezernyi meló van + ház felújjítás és ma is négy csóka jön méricskélni, megbeszélni a dolgokat. Na megyek rágyújtok még van rá időm:)

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)