https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Dö áltimét divájsz

July 29th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 2:43 pm

Miután a hétvégén kiélvezkedtem a szülinapi lehetőségeket és kiderült, hogy már megint egy évvel vagyok idősebb úgy döntöttem, hogy szarok a világra és mindenki azt csinál amit akar. Ez tegnap este megdőlt és igenis helyt kellett állnom. Csóri hűtőgépbe ugyanis már nem fért semmi, na persze a fagyasztó részről beszélünk. Úgy feltűnt, hogy a gyárilag kb 20 cm magas fiók már csak 8-9 centit képes befogadni, mert alul-felül szarrá van jegesedve. Persze mind a 3 rekesz ezt előadta. A frissen vásárolt mirelit cuccok és a hűtő telítettsége miatt a leengedést elnapoltuk és akkor indult meg a kaparjuk le a jeget akciót.

Első körben korábban már jó módszert próbáltam bevetni, miszerint kenyérvágó kés, tésztaszedő kombóval estem neki, de ezzel csak a felszínt tudtam kapargatni, komolyabb kárt nem tudtam a jégben okozni. A hőleadó aluból van így azt hajlítgatva a jégnek meg kell mozdulnia, el kell repednie, ám a hőleadóhoz hozzá kéne jutni.

A célszárszám egy közepes méretű sodrófa volt. 30 perc folyamatos püfölés után az összes jég szilárd formában távozott a hűtőből. Mivel izzadtam mint kurva a templomban a megfogott jégdarabok rendre a kezemre fagytak ahogy azt fizikaórán megszoktuk. A 30 perces aktus után kb 25 kilónyi jeget sikerült kiverni a hűtőből. Asszony legnagyobb örömére a mosogatótálcába raktam, már csak egy linux cd hiányzott onnan :)

Miután ez megvolt, gondoltam, hogy megyek fürdeni. Kezeim a -18 fokos jégtől kicsit kikészültek, szép pirosan mutattak. Konkrétan nem nagyon éreztem őket. Gondoltam, hogy a fürdővizet a lábammal hangolom be, mivel kezeimmel most úgysem érzem mi a helyzet. A finom kb 28 fokos vizet lábaim megfelelőnek találták, majd beültem a kádba. Arcomat kívántam elsőként leöblíteni a folyó vízzel, ám a kezem ahogy a csap alá ért.. #&#!!!&@!!!##+!!!.na szal ez elmondhatatlan. Azt nem tudtam eldönteni, hogy ég vagy fagy a kezem, de ezt is tudjuk, hogy a hírtelen nagy hőváltozás irányát nem tudjuk megmondani, csak azt, hogy fáj.

A fürdés után még fél óráig szép piros volt a kezem belülről. A bőröm viszont szépen kisimult a kezemen és finom bársonyos lett. Valszeg ez egy új bőrgyógyászati kúra, azt hiszem levédetem :)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)