https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post happening

November 1st, 2008

Filed under: IT,Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 11:49 pm

Reggel 7 óta pörgök mint állat, előtte aludtam pár órát. De azért még a gép előtt vagyok, vágod. Saimonsais besértődött a reggeli korai zargatástól, konkrétan szívére vette, hogy 8 előtt pár perccel zavarni merészelem, dehát kérem, ő kel mostanság korán a szokotthoz képest. Én csak segíteni akartam:P Reggeli pár óra eltelt a kecó vizslatásával és a jövőheti események tervezésével. Holnap jön a bútor, hétfőn a beállót folytatják, hozzák a kádat és a zuhany, kedden meglesz a szépen felcsiszolt lépcsőnk, szerdán az ablakpárknyok, csütörtökön a villanyász fejezi be a dolgokat, pénteken pedig a víz/fűtés szerelő adja át a melót. És péntek este pedig a kivitelezővel számolunk el. Vagyis, pénteken kész lesz a kecó. Jövőhéten valamikor pedig jön a kerítés és kész lesz a viacolorozás is. Tehát két hét múlva már ott alvás van, holnap már veszem is a költöztető dobozokat a praktikerben, elméletileg ott a legolcsóbbak. Aztán még egy kör IKEA, hogy a maradék bútort megvegyük és utána már “csak” cuccolni kell. Öröm és bódottá. A korlátot készítő lakatosokkal megbeszéltem, hogy a HQ (szobám)-ban, 40-es zártszelvényből, hogy szeretném az asztallap tartókat. L alakban szeretnék egy asztalt a szoba két falán, szemközti fal végig, jobb oldali fal félig, rackszekrénynél pedig egy asztal lap bal oldalt támasztva, jobb oldalon pedig a szekrényen figyel.

Pár órával később már robogok Saimonért, hogy felszedjem a népligetnél. Hozza végre a szerszámaimat és irány a garázs. Rackszekrényt berakjuk a kombiba és visszük át. Pár hosszú perc cipekedés után a rackszekrényt bevarázsoljuk a helyére. Filc tappancsokat teszünk a lábára, így karcolás nélkül csúszik a laminálton. A két patchpanelt hátulról előreadjuk és elkezdjük a kábelrendezőkkel beszerelni. Helyet hagyunk a switchnek (thx Flex!) a szervernek és az UPS-nek. Patentul néz ki. Majd még öröm lesz a sok telefon és nem telefon véget összekötni a patchpaneltől a switchig. Egyelőre faterékhoz a cső már ott van, amiben a 6 db SSTP kábel megy át, ebből egy telefon lesz oda (fővonal)-vissza + vissza (telefon központ miatt) , a maradék 5 pedig náluk lesz bevésve a házba elméletileg a nyáron. Teljes festést tartanak, így belefér egy kis horonymarás.

Kész a szerelés, anyáméknál betolunk egy kis rántott halat, majd átnézünk hozzánk. Enyhe punnyadás és döglés lesz úrrá rajtunk, mindenki félig csukott szemmel agonizál. Norbitól jön a telefon, hogy Víruséknál matiné party van este, tehát lájtosan folyik majd az akció. Kb két óra szenvedés után elindulunk Saimonnal, közben várjuk, hogy vajon Atilllla jön -e, mert ugye megint nem tudta eldönteni. Végülis egyszercsak ők is megérkeztek. Kaja – Pia, palacsinta, melegszenya, kakaó, respect Krinya!!! Nagyon jól éreztem magam, sajnáltam, hogy asszony beadta az unalmast és eljövetel helyett a fetrengést választotta, next time megyünk. Atilllla azért hozta a formáját, megérkezés után 2 perccel első kerek mondata: Fapapuccsal a mogyoróit. Befostunk.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)