https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post buffalo

December 28th, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:12 am

És megint valami steak zabáló hely egy kis western utóérzéssel megfűszerezve. Sokadig látogatás után is azt tudom mondani, hogy van mit kipróbálni az étlapon. Árban a hely a külvárosi elhelyezkedés miatt teljesen rendben van. Erzsébet közepén nem a fancy 10 ezer forintos argentin bélszín lesz a slágertermék, de persze étteremről van szó, így 2-5 ezer forint közt fogunk ételt kapni az asztalra. Az ár igazából innentől kezdve már csak a mértéket határozza meg. Érkezés mindig kicsit problémás, buszmegálló, kapubeállók után kell leparkolni és visszasétálni, villamos is van a környéken, tehát a főúton megállni így nem lehet. Nincs ezzel gond, csak sötétben sövények közt ki-be szállni annyira már nem nyerő.

A kínálat nekem tetszett, egyszerű western jellegű és magyaros kajákon keresztül a mexikói egyszerűsített konyha is megtalálható. Sokféle köret, fatányéros, steakek, van itt minden ami szem szájnak ingere. Cápa? Strucc? Van minden ami parasztvakításnak jó. A kaja jó, nincs probléma, jól vannak az ételek elkészítve, meglepetés nincs, finom, ehető, azért annyira hasra esés nincs, de ezt szerintem nem is várja el az ember egy ilyen helyen. Ha jól rémlik vannak esték élő zenével, akinek ez szimpi, ezért is tud menni, én nem szeretem és eddig mindig akkor voltunk mikor csendes volt. Nagy forgalom annyira nincs, csendes helynek mondhatnám, jól szeparált részek vannak, a közönség visítása nem hallatszik át. Egyszerű hely, egyszerű matekkal.

A kiszolgálás hagyott némi kívánni valót maga után, de túl sokat nem is akartunk várni a helytől. Az ajánlatok nem sziporkáznak, a mit kér válaszra egyszerű választ szeretnének, egy étel nevét, nem pedig keresztkérdést, hogy mit miből vagy mit javasol. Mindenki azt egye amit szeret és megeszik, ez jogos, de itt most nem egy 30 milliós autó kárpitjáról beszélünk ami egy valószínűleg fontos döntés lehet annak aki ott áll és választania kell.

Mindent egybevetve nekem tetszett a hely, ennyiért megéri címszóval, bár át kell bumlizni érte a városon, hangulatos beszélgetős hely, a kevésbé kapkodó pincérek erősítik a vendég marasztaló hely jellegét. Az étel azért 15-25 perc közt elkészül. Egyszerre is hozzák ki, ezzel sincs probléma. Én ajánlani tudom melegen a helyet, kell ez is, ez a stílus. Jó a kaja és nem drága, kábé itt van vége a történetnek. Egy jó értékelést azért lehet rá adni.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)