https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post heuréka!

December 21st, 2008

Filed under: Airsoft,Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 7:33 pm

Öröm van és bódottá. Na nem a tegnapi póker szívó pálya a nagy öröm, egyfolytában kis lapom volt, ha meg jó lapom volt, valakinek mégjobb lapja volt, de csak pont eggyel nagyobb, hogy szívjak ahogy kell. Szóval a tegnap este így sikerült.

De történik az életben jó is néha. Elővettem az airsoft cuccokat, kipucoltam a fegyót, a tárakat és az akkukat feltöltöttem. Kicsit lövöldöztem és megállapítottam, hogy a fegyver ugyanolyan jó mint fél éve. Azóta nem voltam játszani, időm nem volt rá. Saimonsais meg is jegyezte, hogy nem voltunk Red Alert II-n kint érden, dehát ez van, felújjítás, munka és egyéb.

Turkáltam tovább és megtaláltam az IZS-61 légpuskámat is. Félve vettem elő a dobozból mert tudtam, hogy valami nem működik rajta. Valami gyűrű szerűség rémlett a dugattyú mögül ami a felhúzókart visszaengedi miután a dugó hátra jön a hüvelyben. Felhúztam, persze nem akart vissza engedni. Végre szétszedtem. 2-3 óra internetezés (és Unit nézés) után nem találtam normális robbantott ábrát a fegyverről. Ekkor jött a kezdjünk gondolkodni stílus. Ami hiányzott az pedig egy 4mm széles, kb 20 mm hosszú és 1 mm vastag acél lap végén kis bütyökkel amit a dugó hátratol és így a reteszelést a felhúzókar fogaskerekéről kiemeli. Némi töprengés után rájöttem, hogy kell egy bármilyen PC-s karesz hátlapja amiből szépen ezt ki lehet vágni, a visszahajlásnál lehetne a kis bütyök az egyenes részt pedig megoldom a hátlapból. Kutattam a fiókban és persze azonnal kezembe akadt egy 3-Com tornado II. Szívem megszakad, de ez van, találtam még régi VGA-t és gagyi hangkártyát, de azoknak a hátlapja nagyon ‘puha’ volt. Délután gyorsan flexszel le is szabdtam a darabot. Fegyót összeraktam, kiteflon zsíroztam a dugónál, be WD-40ztem az egészet. Müxik, mint a parancsolat. A dobozát is szépen össze ragasztószalagoztam, így a tárolás is csodálatosan megoldott. Már várom a jó időt, hogy mikor tudom kipróbálni.

Nem tudtam a picsámon ülni nyugodtan és a p990i-t is szétszedtem, mert a keypadje kezdett megdögleni, konkrétan néha világított, néha nem, így éjszaka vezetés közben a kis qwertyn nem nagyon tudtam sms-t írni. Mondjuk akkor vettem észre, hogy nem világít, mikor már írtam az sms-t és bizonytalan voltam, hogy elütöttem -e a betűt vagy sem és utána újra akartam ütni a betűt, hogy közben néztem, de nem láttam semmit. Szóval a telefont is kipucoltam, atomjaira szedtem. 2 éves a lelkem és tökéletesen jó, bár nem a legfejlettem darab. Kacerékodtam egy htc-vel, de a csillagos ára miatt kimarad. A touchból a HD-t venném meg, ha már vennék. De 170 ropiért inkább egy MSI WIND és megmarad a mostani teló.

Asszony viszont megkapta karira a SHG-900i-t. Féltem a windows ce phone-tól, de egyelőre neki és nekem is nagyon tetszik. Nagyon jó a wifi. A youtube meg megy rajta mint állat ;) Mókás, hogy a youtube felhívja a figyelmet, hogy a tartalom elérése kiemelkedő adatforgalmat generál. Wifin ez nem zavaró. Jantól vodásak leszünk, majd kell nézni valami 3G csomagot hozzá és akkor mostmár no limittel lehet internetezni is a telóról.

Holnap karácsonyi céges buli, elő kell készíteni a berúgó jelmezt és utána hagyszóljon a történet.

Saimonsaisnek pedig jobbulást kívánok!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)