https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post szopás határok nékül

December 3rd, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 4:55 pm

Szar érzés geci szagú lehellettel feküdni és felkelni. Történt ugyanis, hogy tegnap reggel munkába menet azon gondolkoztam, hogy a pénztárcámat elhoztam -e otthonról, mert nem emlékeztem rá, hogy elraktam, mert úgy rémlett, hogy nincs meg. Végülis arra jutottam, hogy biztos otthon van és nincs gond.

Este kiderült a történet és nem találtam. Hétfő esti programot átgondolva, voltunk anyáméknál, obiban, burger kingben, régi ház garázsában. A burger kingben még biztosan meg volt. Otthon már nem néztem meg, kabátomban kellett volna lennie, de úgy rémlett, hogy kiraktam. Talán azért, mert mikor először hazaértem hétfőn, tényleg kiraktam.

Ma reggel felhívom az okmányirodát, hogy ugyan már mikorra van időpont, hogy egy füst alatt mindent elintézzek. Dec 17. Baaaaaaaaaaazdmeg. Apám hív, hogy ő ma ment volna útlevelet intézni, de nincs kedve és ráér még, mehetek helyette. A személyim amúgyis lejárt 3 éve, lakcímkártyából is kellett új, tehát ezek féligmeddig kellettek volna amúgyis. 1500 pénz. Ennyi az ára a személyinek.

Jogsira péntekre tudtak időpontot adni, hiszen jogsi nélkül nem annyira jó dolog vezetni. Mivel nemsokára lejárt volna, így egyből hosszabbítani is fogom. Orvos 6300 pénz. Holnap 5re tudott adni időpontot. Jogsira péntek 9:30-ra kell mennem, 4000 pénz.

Szóval ennyi. Kell még adókártya, smart kártya, priority club kártya, burger king kártya, tgi kártya, duna club kártya, lufthansa kártya. Más azt hiszem nem is kell a boldog élethez. Ja igen, két db hitel kártya, egy visa és egy maestro. Kártya letiltás díj, 10 ezer / db. Aha.

Mivel minden cuccom kártyás lesz, ezért kártyatartóm lesz. Manit pedig majd külön hordom, vagy valami nagyon kis pénztárcát fogok alkalmazni. Ahogy magamat ismerem szerintem valahol meg fogjuk találni. Remélem is legalább, mert volt benne pár névjegy, cetli, stb amire szükségem lenne.

Szóval szopás, BŐ nyállal…

2 Comments »

  1. WV -ben bal térdnél a kis rekeszben?

    Comment by saimonsais — December 5, 2008 @ 1:23 pm

  2. Sajna nincs ott, még mindig nem találtam meg. Viszont már csak pár kedvezmény kártyát kell pótoljak és egyenesben vagyok :D

    Comment by AndrewBoy — December 24, 2008 @ 8:17 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)