https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Вставай, страна огромная

December 8th, 2008

Filed under: Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 3:34 pm

Szombaton dél körül sikerült az ágyból kivergődni. Elhatároztuk, hogy megyünk IKEA-ba, a budaörsibe, mert ott bizony van olyan ruhaakasztós cumó ami nekünk kell. A kabátokat még mindig nem tudtuk áthozni, úgyhogy ez SOS történet. A városon keresztül, mintha péntek lett volna. 45 perc alatt sikerült kijutni a városból.

Kiértünk az IKEA-hoz. Parkoló fullon. Az extra parkoló is tele. Számomra teljesen érthetetlen. Hétköznap bármikor mentem az IKEA-ba, nem voltak ennyien. De még múlt hétvégén sem volt ennyire dúrva az örsön lévő áruház. 15 perces keringés után eldöntöttük, hogy ezt kihagyjuk és elegánsan távozunk.

Délután közös programként a szoborpark látogatást tűztük ki célul. Ha már ott vagyunk, nincs onnan messze és biztosan nem lesznek ott sokan. Én már annó voltam, de ugye asszonynak ez egy kicsit más. A belépő potom 1500 Ft fejenként. Kicsit meglepődtem, de végülis, jó legyen. Nincs túl sok szobor a parkban. Ha jól rémlik 18-20 db körül lehet max-max. A terület elég nagy, így szinte üresnek tűnik.

A bejáratnál elvtársias hangulat uralkodik. Képeslapok és plakát hegyek, persze mind másolat. Az eredeti cuccokat aranyárban mérik. Egy rohamsisak 14 ezer Ft. Csupa olyan cucc ami nekem is van otthon és kintről fillérekért lehet hozni. Természetesen best of communism cd-k is. Aki egy kicsit keresgél a neten, az origiban is hallgathatja. www.sovmusic.ru.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)