https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post hooters

January 10th, 2013

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:18 am

Hype! Ugrik be elsőre a név után, hogy mit fogunk érezni. Természetesen bögyös csajokat, hideg sört és jó hamburgert akarunk fogyasztani normális áron. Hamburgereshez mehetünk máshová is nagynevű import brandekbe, mint a TGI mondjuk. Ez mégis más, nem a családias gyorséttermet jelenti meg, hanem a fiatalos, sörözős, meccsnézős (bár nem tudom, hogy itthon az NFL mennyire népszerű?) csajokat bámuló helyet. Az már az elején rögtön feltűnt, hogy a lányok sokszor jönnek, mennek az asztalokhoz, sajnos sok nem volt belőlük, így néha tényleg várni kellett rájuk egy ital újratöltésért, de gyakorlatilag, ha ránk találtak akkor szívesen időztek az asztalnál.

Gondolhatjuk, hogy ez nekünk szól személyesen, de nem. A vendégnek szól, feltűnően dekoltált ruhákban mást nem is tehetnek a lányok, még esetleg a görkorcsolyát lehet alájuk varázsolni, hogy hajtás közben feszes lábizmok látszódjanak. A magamutogatáson felül az étteremben pár féle hamburger, italok találhatóak. Nem egy Gundel, de itt nem is az lesz az elvárásunk. Meglepő, hogy a hamburger nagyon finom volt, jól volt fűszerezve, jó volt a mérete, nem volt száraz, tényleg egy nagyon jó burger volt.

Még talán egy dolog van hátra a fiatalos lendületen, csajokon kívül, ide általában haverokkal jön az ember, romantikázásra valószínűleg nem alkalmas a hely, mert elvonult szeparé nincs, minden ki van világítva, rendesen van fény, funkcionális berendezések vannak, igazából semmi maradandó belső építészeti megoldást nem sikerült felfedezni. Árban mi társul? Aki nem rest két darab ezrest leszurkolni egy hamburgerért, hogy bámulja a csajok idomait és közben bedobjon pár sört a haverokkal a hypolt helyen, annak biztosan jó. De ez a szint max 60 év fölött vagy 20 év alattiaknak, esetleg a szingliknek lehet igazán érdekes.

Értékelni egy ilyet nem igazán lehet, egyszer voltunk és ennyi volt, talán az elment kategóriát tudja képviselni, zsúfoltság, tömeg, a jó hamburger a belvárosban rossz parkolási hely miatt nem fog idehúzni többet szerintem. Ha pedig erre sétálok, akkor az Oktogonon van Burger King, vagy szemben TGI, ha már tényleg idáig elszenvedem magam.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)