https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post iron curtain

January 12th, 2009

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 11:10 pm

Történt, hogy a szombában nem volt függöny. Az ablak 60×260-s. Igen, pince helyiség és 180-nál kezdődik. Szóval kitaláltam, hogy egy 80 magas és 280 széles függöny mennyire faszányos lenne ide. Függönyös boltokban szét sem néztem, ellátogattam az IKEA-ba, hogy megnézzem mennyire faja cuccokat lehet ott kapni a függönyhöz. Saimonsaisnéz már láttuk, hogy működöképes az acélsodrony az akasztókkal, de nekem a sines lapfüggöny jobban bejött. Az elképzelés annyi volt, hogy a sínt felfúrom a plafonra és majd jól belerakom a záró részeket, aztán becsíptetem az anyagot és utána alulra a súlyt ráteszem. És ez mennyire olcsó, mert anyagból kell 2 tekercs ami 3 ezer forint + a sín ami szerelékekkel pár ezresből meg is van. No meg vasárnap du lévén ráér az ember.

Ébredj. Aztán nővérem elmagyarázta az okosat és az IKEA-ban szembesültem. Sín, síntartókonzolgeci és függöny tartó és alsó súly, no meg az anyag. A kezdeti büdzsé felcsúszott tizenöt papír fölé. Jó, persze, jól néz ki. Alu, meg csíkos függöny és tényleg megy a szoba hangulatához. Mivel méretre kell szabni, ezért a vízszintesen csíkos függöny jól jött. Elég volt leszámolni a megfelelő mennyiségű csíkot és lehetett vágni. Mondanom sem kell, hogy a nagy “textil” az nylon, persze én azt hittem hogy valami természetesebb anyagból lesz. Felvilágosítottak, hogy a függönyök nagyrésze nylon, és nekünk is az van mindenhol. Mifasz került azokon annyiba akkor?

kvartal systems

Hazaérek boldogan. Na, konzolok elő, mehet a plafonba. Bazdmeg. Karton a plafon. Finoman hatossal nekifúrok, mezei tipli bele, finoman kocogtatva, mint mikor a csaj fejét nyomod lentebb. Na akkora élvezet volt, hogy át is futott, pedig volt talpa. Anyácsku. Doboz gyufa elő, aztán így eljátszottuk szépen. A sinek felkerültek röpke fél óra alatt, beállítva, összelinkelve. Gondoltam magamban, hogy most jön a könnyű rész.

További 15 perc alatt az anyagot szépen levágtam. Alsó felső tartó rész. Ragasztó csíkos fos, függöny visszahajt, beszorít, lecsavar, darabonként kétszer. Ok. Ez apró türelem játék volt, ezt nem szerettem. Inkább szedtem volna hangyát box kesztyűben. Aztán rájöttem, hogy elkúrtam, mert össze is kell linkelni ezeket, hogy az egyik mozgatásával végig lehessen húzni/elhúzni az összeset. Újrajátszik. De most már fent van és nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. Pofásan néz ki, ahol elfér 1,5-1,8 függöny, ott még olyan anyag is van amiből egy teljes kép rajzolódik ki.

Holnap azt hiszem megyek fürdőszobai üveg polcokat venni. Oh, IKEA….

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)