https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post rendelj on-line, megérkezett

January 29th, 2009

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 12:01 am

Ma reggel megérkeztek a www.dealextreme.com -ról rendelt cuccaim. A weboldalon az accountunk alatt nyomonkövethetjük, hogy mikor adták fel a csomagot. A csomag 23-án került becsomagolásra és 24-én lett feladva. A hongkongi posta szerint pedig aznap el is ment repülővel a cucc. Sima mezei légipostával pufi borítékban megérkeztek a kütyük. Tehát kb 7-8 munkanap kell arra, hogy a rendelt cókmók megérkezzen. Hozzáteszem, hogy vége a karácsonyi szezonnak, mert nem egyszer fordult elő, hogy december elején rendelt cucc január első hetében futott be, egy nappal azelőtt, hogy egy december végén rendelt cucc megérkezett.

Tehát minden szép és minden jó. A legfontosabb amit rendeltem az egy automata másfél méteres UTP kábel és egy mini USB keyboard. A két dolláros önfeltekerős UTP kábel persze nem a legjobb minőség, de működik rendesen és a gigabitet is átviszi. Traveller cuccnak mindenképpen jó lesz a ww (world wide) felhasználható konnektoromhoz és a mini USB egeremhez. Nagyon sokszor fordult már elő, hogy pont egy UTP kábel hiányzott a boldogsághoz. Tudni kell, hogy másfél éve az USA-t 16 méteres UTP kábellel barangoltuk, mert hiába minden szállodában a wifi és a hallban és a folyosón tökéletes, a szobákban már nem volt a legjobb. A hosszú UTP-vel pedig az ágy mellől is lehetett gépezni okosan.

A miniUSB klavi pedig meglepően jó minőség. Masszív, alul gumírozott, határozottak a gombok. Kényelmesen lehet használni. Minden billentyűn elfér az ujj. Kicsit persze fura, hogy normál megszokott cuccokhoz FN-t kell nyomni, de két óra gépelés után már egyáltalán nem tűnik bonyinak a cucc. Felhasználás pl rackszekrény mellé, ahol USB portra dugva azonnal lehet használni és egy kis tálcán is zavartalanul elfér. Itt is automata kábelezést kapunk. Minősége sokkal jobb, mint az UTP kábelé, határozottan rántja össze a kábelt. Csatlakozó végei megfelelőek, masszívan megmaradnak mindkét végében. Mini USB végről (C) lévén szó a PS3-t is tölthetjük vele, illetve szinte az összes külső kártyaolvasóba, low budget USB hubokba megfelelő cucc.

Természetesen az új USB szabványnak megfelelő telefonokkal is elboldogul. Mivel ez is traveller kiszerelés, ezért ezt is érdemes magunkkal cipelni, olykor biztosan jól jöhet. A madzag sajnos csak 1 méter hosszú, de normál esetben ez elegendő. Nekem a klavi a PS3 pad gyári töltőkábelével a HTPC-hez lett megvéve, így nem kell az ormótlan nagy klavit a szekrényből mindig ki-be pakolgatni, az egérrel együtt elférnek az asztal fiókban.

Szóval most örülök magamnak és játszom a dobókés és -csillag készletemmel is:)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)