https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post rendelés on lájn

January 22nd, 2009

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 11:13 am

Túl vagyok az első rendelésen a www.dealextreme.com -ról. A cuccot berendelték, becsomagolták és feladták. Úton van ide Hong Kongból. Várhatóan 8-14 napot írtak a szállításra. Az eddig Hong Kongból rendelt cuccaim általában 3-8 nap alatt megérkeztek. Másik kedvenc helyem a www.ehobbyasia.com ami egy e-bayes bolt. Persze itt minden buy it now, tehát rendes online boltként működik. Szóval kiváncsian várom a dobócsillagaimat és az egyéb gadgeteket :)

A magyar posta eddig merényletet csak egyszer követett el ellenem a többszáz csomagból, bár lehet akkor az ukrán eladó akart átverni, de végül a csomagot megkaptam, a céghez kértem és nem otthonra. Leghosszabban szállított csomagom az USA-ból jött, komoly 2 hónap alatt ért ide egy váltó kulissza. Szerintem a csomag rossz felé indult el, mert volt rajta pár EU ország pecsétje. A legrövidebb pedig 27 óra volt USA-ból EMS-sel, magam is meglepődtem. Persze azóta az EMS már kétszer annyiba kerül és nem igazán éri meg alkalmazni apróbb dolgoknál.

Fizetéssel nincs baj, jó pár éve működik megbízhatóan a www.paypal.com, mint fizetési lehetőség. Egy orosz srác találta ki az egészet, hatalmas ötlet, így nem kell a kártyánk számát megadni minden vásárlásnál, sőt, utalni is lehet rá, bár ez macerásabb és költségesebb. Az eladó azonnal látja, hogy a pénz elindult felé. Ekkor már biztonsággal feladhatja az árut. Drágább csomagnál érdemesebb nyomonkövethetően küldetni a csomagot (tracking) így pontos látjuk mikor hol van a csomagunk.

Nagyon sajnálom, hogy itthon még kevés az igazi online üzlet, ahol kártyával tudok fizetni és nem kell a postásnál pöcsölni az utánvéttel. Egyrészt gyűlölöm a kp-t, másrészt, ha jön csomag, akkor így csak át kell venni és nem kell szenvedni az ellenértékkel.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)